seramik vitrifiye parke ....ince inşaat malzemesi diyim kısaca...
selam kızlar nasılsınız. maşallah burası yemek tarifleri topiğine dönmüş. ben de çok severim mercimek köfte falan ama şu anda midem o kadar yanıyor ki bir de köfte falan yersem ejderha gibi olurum heralde... kızlar yardım edin ne olurrrrr....mafoldumbenmafoldumben
mrrhaba kızlar eşimin memleketindeyim bende şuan babaannemizde olmak bize çok iyi geldi doğal yoğurt yemek bahçeden taze marul toplamak ne güzel yaaa
yoğurt yemeyi denesene bacım benim işime yaramıştı
Kerevizde çok güzel oluyor arkadaşlar hem tüketmekte lazım kerevizi.Yemek olarak kokuyor ama salatada inanın ki kokmuyor.Çünki çiğ olarak rendeliyorsunuz. Süzme yoğurt,dövülmüş ceviz,1-2 diş sarımsak ve biraz mayonezle inanın nefis oluyor.Kereviz sevmeyen arkadaşlar lütfen bir deneyin,inanın bayılacaksınız.
süt içsen mideye iyi gelir ama...
birde mide yanmasına bi tarif vereyim size...
patatezi rendele beklet biraz suyunu salsın sonra sık onu fincana koy(çok az birşey olacak suyu)
sonra yudum yudum iç..yani 1 yudum iç 10-15dk sonra 1 yudum daha iç...yavaş yavaş..bunu birkaç gün yap çok faydasını göreceksin.mide sorununa birebirrr:lepi:
tühh bursaya gelince uğrardım kız don tuman,incik boncuk olaydıbilmiyorumkismile
ayyy bunu hiç duymamıştım. denemem lazım. ama inşallah içilecek bir şeydir. bir de tümden kusmayayaım... bir de hamilelikte bir sakıncası yoktur değil mi canım..
heee yok gülüm be kalamadı incik boncuk kız sen yine gel sana banyo neyim satarız..eskişehire kadar ticaretimiz oluyor yani nakliye sorunsuzzz:lepi:
vallaha patates suyu ya ne zararı olsun zaten 1 damla bişi çıkıyo sıkınca suyu...
valla bizim sülalede herkez yapıyor hepsinde reflü mide yanması sorunu..bu formülü senede 12 kez uyguluyorlar 1 sene rahat ediyorlar.annem dayım nebilim hepsinin fix formülü ..sabah aç karnına dene..1 hafta yap bence..bide yudum yudum içeksin ya ondan bişi olmaz inşallah
merhaba arkadaşlar..oğlum olacak nasipse benimde..doktora gititk bu sabah 2 li tarama testi yapıldı herşey normal dedi doktor.çok şükür
lojmana ne yaptırsamki:)
merhaba arkadaşlar..oğlum olacak nasipse benimde..doktora gititk bu sabah 2 li tarama testi yapıldı herşey normal dedi doktor.çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?