2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kerevizde çok güzel oluyor arkadaşlar hem tüketmekte lazım kerevizi.Yemek olarak kokuyor ama salatada inanın ki kokmuyor.Çünki çiğ olarak rendeliyorsunuz. Süzme yoğurt,dövülmüş ceviz,1-2 diş sarımsak ve biraz mayonezle inanın nefis oluyor.Kereviz sevmeyen arkadaşlar lütfen bir deneyin,inanın bayılacaksınız.

süt içsen mideye iyi gelir ama...
birde mide yanmasına bi tarif vereyim size...
patatezi rendele beklet biraz suyunu salsın sonra sık onu fincana koy(çok az birşey olacak suyu)
sonra yudum yudum iç..yani 1 yudum iç 10-15dk sonra 1 yudum daha iç...yavaş yavaş..bunu birkaç gün yap çok faydasını göreceksin.mide sorununa birebirrr:lepi:

karaciğere özellikle çok faydalıymış

ayyy bunu hiç duymamıştım. denemem lazım. ama inşallah içilecek bir şeydir. bir de tümden kusmayayaım... bir de hamilelikte bir sakıncası yoktur değil mi canım..

tühh bursaya gelince uğrardım kız don tuman,incik boncuk olaydıbilmiyorumkismile

heee yok gülüm be kalamadı incik boncuk kız sen yine gel sana banyo neyim satarız..eskişehire kadar ticaretimiz oluyor yani nakliye sorunsuzzz:lepi:

ayyy bunu hiç duymamıştım. denemem lazım. ama inşallah içilecek bir şeydir. bir de tümden kusmayayaım... bir de hamilelikte bir sakıncası yoktur değil mi canım..

vallaha patates suyu ya ne zararı olsun zaten 1 damla bişi çıkıyo sıkınca suyu...
valla bizim sülalede herkez yapıyor hepsinde reflü mide yanması sorunu..bu formülü senede 12 kez uyguluyorlar 1 sene rahat ediyorlar.annem dayım nebilim hepsinin fix formülü ..sabah aç karnına dene..1 hafta yap bence..bide yudum yudum içeksin ya ondan bişi olmaz inşallah

merhaba arkadaşlar..oğlum olacak nasipse benimde..doktora gititk bu sabah 2 li tarama testi yapıldı herşey normal dedi doktor.çok şükür

teşekkür ederim canım madem aç karna içmek gerekiyor. yarın sabah uyandığımda deneyeceğim. inşallah bana da iyi gelir..

merhaba arkadaşlar..oğlum olacak nasipse benimde..doktora gititk bu sabah 2 li tarama testi yapıldı herşey normal dedi doktor.çok şükür

gözün aydın canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. bu arada bu topikte yeni misin canım. daha önce sana rastlamamıştım. hoşgeldin..

gözün aydın canım,bakalım bugün bize ne diyecek doktor emmikaydirigubbakcemile3
iyifikir kız mopsy seni bundan kelli gözümün elması ilan ediyorum:)

maşallah bu saatte topik coşuyor demekki. bu saatlerde girmek gerek buraya. herkesi burada görebiliyyoruz..

selam kızlaaaarr :)
yaahu 12 haftalıkken arkadaşımız ogluşu olcaanı öğrenmiş.rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin TOMTOMM cum...
bende nie daa bişi belli deel :umursamaz:
ayın 26 sında randevum var. bakalım göstericekmi minnişim :)
bu arada keyifleriniz nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…