2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melek geçmiş olsun şekerim :))

hadi bem kaçar başım ağrıo biraz
öpüorum hepicağınızı

iyiyiz canım sen nasılsın?

kızlar bu arada dün eşimle lc waikiki ye gittik. hamiş kıyafetleri okadar uygunki ohaoldumsmile
10-15-18 tl ye hamiş badyleri bluzleri var
20-28 tl ye çok şık gömlekler var.
ben 1 tane aldım. ama çok rahat ettim.
tavsiye ederim olumunekankayizsmile

iyiyiz canım sen nasılsın?

çok şükür bitanem bende iyiyim. sadece az bel ağrım var.
boyum uzun oldugu için göbüş de top gibi bide çok belli durmuyor :)
aynaya bakıyorum komik bi görüntü oluyor kaydirigubbakcemile3 ama göbüşler topiğinde bayaa belirgin arkadaşların göbüşleri...
rabbim sonuna kadar sağlıklı hamilelikler nasip etsin hepimize inşallah :Saruboceq:

hangi mağazasına gittin canım her mağazada yok da.boshayallersmile

KIzlar o mide yanması-daha doğrusu boğaz yanması bende de mevcut ...
hemde 2 aydır , yedıklerım gerı boğazıma doğru çıkıyor özellıkle sarımsaklı -soğanlı şeyler ..... ben hamileliğin başından beri bu dertlerle uğraşıyorum..bı doya doya yemek yıyemedım valla ...

doktor..sarımsak-soğan -baharat-salç ve yağı kullanma dedı veya azalt... ben yapıyormuyum hayır....
yemek yerken asla su içme ...öncesi veya sonrasında içilecek...
bu yüzden 3 kg verdım ama bu aralar yemeğe başladım geri almışım...

Ayrıca Gaviscon şurup verdi...çok yanmam olunca ondan az bişey yudumluyorum hemen boğazımı rahatlatıyor..... mucize gıbı gelıyor bana valla doktorunuza danışıp alın..tavsıye ederim...

ya lcw de yeni sezon hamiş kıyafetleri çıkmışmı kızlar

tatlım 2010 yeni sezon ürünleri yazıyordu o yüzden daldım bende...
ama fiyatlar şaşırttı doğrusu... burda bi pazarda bile 20 tl den aşagı değil...
bide kendime göre kıyafet zor buluyorum. ancak tunik olmalı ki bana normal olsun kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar doktorunuz demir hapına başlattı mı, folik asidi ne zaman bıraktınız ya da bıraktınız mı?

merhaba kızlar tekrar, çamaşırları toplayıp geldim.

merhaba kızlar doktorunuz demir hapına başlattı mı, folik asidi ne zaman bıraktınız ya da bıraktınız mı?
ben dün itibarıyla folik asidi bıraktım, dün dr elevit ve ferrum fort kan ilacı verdi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…