2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar doktorunuz demir hapına başlattı mı, folik asidi ne zaman bıraktınız ya da bıraktınız mı?

canım benim dr um kan hapı ve vitamin hapı yazdı.
folic asiti bırak çünki verdiğim ilaçların içinde mevcut dedi.
onları kullanıyorum.
gynoferon ve decavit...

12.haftadan itibaren almak gerekiyormuş da ben 14.haftada yani bu hafta başladım..inşallah sorun olmaz..

kızlarrrrrrr cok sagoln tarfler ıcın denemeye calıscam ya yıne bayılcak gbı oldm

bu aylarda olurmus

mopscm saol tatlım

senın ıcın kolaymıs oh eltın kayınvalıden yardımda:))))))) masallh ben gurbetteyım o yuzden kımsem yok

yaparım ıns

kızlarrrrrrr cok sagoln tarfler ıcın denemeye calıscam ya yıne bayılcak gbı oldm

bu aylarda olurmus

ben acıktıgımda başım dönüyor... o yüzden sık sık yemeye çalışıyorum...
ama fazla yediğimde de miğdem kötü oluyo çıkarıyorum. ne zormuş yaa :gitme:
ama minnişlerimiz için değer

ben elevtten sıkıldım dedım dr mıdeme kotu gelıyo dedım bır muddet bırak ama yemene coook

dıkkat et dedı

ama yemeye pek dıkkat edemıyrm oyuzden ılaca devam ama dun gece ıcmeyı unutmusum

ben elevtten sıkıldım dedım dr mıdeme kotu gelıyo dedım bır muddet bırak ama yemene coook

dıkkat et dedı

ama yemeye pek dıkkat edemıyrm oyuzden ılaca devam ama dun gece ıcmeyı unutmusum :hulya: aklinialirimsmile akannehir bayanssulusmile

aynen pembecım ya mıdemı sulandırıyo benım ıyıyken kotu edıyo offff

zaten ılac ıcmekten nefret edermmmmmmmmmmmmmm

bende lcw koleksıyonu gordum hosuma gıttı ama benım sımdı kıyafetlrm oluyo da

7. aydan sonra onemlı 7-8-9 aylar ıcın bır seyler alcam ıns...ılerde..

bebişlerinin cinsiyeti belli olan arkadaşlara sesleniyorum,
bebişinizin cinsiyetini hissetmişmiydiniz??
anne hisseder diolar... bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Allah Allah herkes elevit mi kullanıyo ya

doktor bana en basından beri sadece folik asit ve düşük tehlikem oldugu içinde
progestan verdi...8. haftamdan sonrada ilk bebeişimin kalbi durdugu için coraspin verdi
kan sulandırıcı önlem olarak o kadar onları da çoktan bıraktım ilaç kullanmıyorum şu an
sadece ağrın olursa coraspin alabilrisin dedi doktor.
siz hala ne ilacı kullanıyosunzu ne zmandan beri kullanıyosunuz nedne bana elevit vermedi dr. Allah Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…