2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mopscm saol tatlım

senın ıcın kolaymıs oh eltın kayınvalıden yardımda:))))))) masallh ben gurbetteyım o yuzden kımsem yok

yaparım ıns

kız misafirler kendi taraflarıda ondan canımcım.:lepi:yinede sağolsunlar tabi..
sanada kolaygelsinolumunekankayizsmile

canım bende aynen bu hamileliğimden önce 4 düşüğüm oldugu için folic asit ve progestan vermişti...
geçen hafta progestan ve folic asiti bıraktırdı.kan hapı ve demir vitaminiyle karışık minerallerin oldugu bir hap yazdı. ama elevit yazmadı.
sana dr unun vermemesi tuhaf CADIARZU

bebişlerinin cinsiyeti belli olan arkadaşlara sesleniyorum,
bebişinizin cinsiyetini hissetmişmiydiniz??
anne hisseder diolar... bu konuda ne düşünüyorsunuz?

valla nasıl hissedilir bilemiyorum ama bana müneccim bir dr taaa 10. haftada ultrasonda kıza benziyor dedi.
dünkü ikili testi yapan bir başka dra ise cinsiyet sorduğumda daha çok erken dedi.
ama eğer şu ekşi ve ayşe efsanesi doğruysa, hergün bir limonu portakal gibi soyarak yiyorum. bu açıdan kız olabilir.

kızlar ben eleviti akşam yemekten sonra 1 tane alıyorum .doktorada sordum olur dedi..
çünkü çok iştah açıyor her daim midem kazınıyordu oyüzden akşam alayım dedim.doktorda gülüyor sakın gece uyanıp mantı yeme sonra diye....kaydirigubbakcemile3
ama elevit çok önemli sakın aksatma dedi...ben 8.haftadan beri alıyorum nerdeyse..içinde yok yok hertürlü vit.var..bide mide bulantısını hafif azaltıyor

tatlım hamıle kalmadan bır ay oncesınden bassladım f.asıte...

8.haftaya kadar f.asıt kullandım

sonra elevıte basladım hala da ıcıyrm ıstemeye ıstemeye

bılmem kı neden vermedı dr? bende herkes elevıt ıcıyo dıye kendım yazdırmıstım

dr lar daha cok yıyecekten almamızı ıstyrlar da ben salatayı falan yemıyrm

yedgm ıctgm seyleren de tıksınınce hap ıcmek zorundayzzzz

canım çok soru sordum ama:)) hangi hastaneye gidiosun?

ASYA SAĞLIK TIP MERKEZİ...
doktorumun kendi kliniği.
ama düşün ankaradan izmirden bile gelenler var bu doktora.
ben hiçbişey sormuyorum :) herşeyi anlatıyor. şu şudur bu budur. şunu ye böyle hareket et, ultrasonda da aynı şekil. tek tek anlatıyor :)

hatta cep numarasını veriyor her hastasına. en ufak bişeyde arayın dior. inan çok hastane değiştirdim. bu 5. hamileliğim ve bu hastaneden çok memnunum...

ne guzel kızlar ya bulusadabılırsınız aynı sehırdesnz ne guzel hem de benım coooooook

sevdgm sehırdesnzzz

hiç duymamıştım canım ya aklımızda bulunsun tabi:))

benim dr geçen hafta erkege de benziyor, ama sakın bunu ciddiye almayın çok zorladıgınız için tahminde bulundum demişti. bakalım haftaya ne olucak. ama hiçbirşey hissedemiorum fisfisfis

ben de şöyle anlatayım temmuz ayındaki boş gebelikle sonuçlanan hamileliğimden beri, yani 8 aydır dönüşümlü olarak folbiol ve folic plus kullandım, düne kadar.
dün doktor, artık folik aside gerek yok, spinası kapanmıştır vs gibi şeyler söyleyerek ve sanırım biraz da 3 kg vermemden ötürü multivitamin ve mineral kombinasyonu olan elevite ve demir ve kan ilacı olan ferrum forta başlattı.
kk'da gebeliği boyunca folik asit dışında hiç vitamin almayan, bulantısı hiç olmayan, bebeğinin gelişimi de iyi olan arkadaşlar tanıdım. folik aside gerek yok diyenler bile tanıdım ama bence ve tıp dünyasınca gerek varCADIARZU

bende ne zamandır bişey yiyiyp içemiyordum hatta 7 kilo verdim hamile kalalı
ama dotor bebeğimin iyi geliştiğini söylüyor benim stoklarımı mı tüketiyo acaba bebiş
anlamadım ki.....
elevit de yazılmadı bana sorsam mı acaba aman aman ihtiyacım oaln bişey olsaydı
şimdiye kadar yazarlardı heralde

canım çok geçmiş olsun
bana en başta folik asit vermişlerdi sadece sonra kanamam olunca progestana başladım
coraspini de doktor kendi yazdı 8. haftadan sonra şimdi hiç ilaç almıyorum
folik asiti progestanı bırak dediler.....coraspini de ağrılarım oldugunda alıyorum

bebeğim çok hareketli (usg de gördüğümüze göre ) ve sorunsuz çok şükür tahlillerimde
yapıldı bendede hormonal veya vitamin açısından bi eksik yok bi kalsiyum eksiğim vardı
devamlı süt içerek ve soda içerek kapatıyorum onu da
ihtiyacım olsa verirlerdi heralde...

mopscm bende aksam yemegnden sonra ıcyrm tabı unutmazsam:)

valla bence bebeğin için unutma..içindeki vitaminleri bi incelesene..doktor bana üzerine basa basa çok önemli dedi...
çünkü günlük okadar vitamini almamaız çok zor..sütü bile 4 bardakk için diyor ben 4 bardak içemediğime göre bu vitaminle takviye yapıyorum.ben 1 bardak anca içiyorum..daha bunun yanında başka artısıda var bu vitaminin.gelişimine çok katkısı oluyormuş bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…