ben de haftasonları gidiorum sadece bağlarbaşına...
canım çok geçmiş olsun
bana en başta folik asit vermişlerdi sadece sonra kanamam olunca progestana başladım
coraspini de doktor kendi yazdı 8. haftadan sonra şimdi hiç ilaç almıyorum
folik asiti progestanı bırak dediler.....coraspini de ağrılarım oldugunda alıyorum
bebeğim çok hareketli (usg de gördüğümüze göre ) ve sorunsuz çok şükür tahlillerimde
yapıldı bendede hormonal veya vitamin açısından bi eksik yok bi kalsiyum eksiğim vardı
devamlı süt içerek ve soda içerek kapatıyorum onu da
ihtiyacım olsa verirlerdi heralde...
suraycım senle daha yakınmışız:)
kızlar ben çıkıyorum ve sizleri çokkk öpüyorum.by byy:a015:
ben de şöyle anlatayım temmuz ayındaki boş gebelikle sonuçlanan hamileliğimden beri, yani 8 aydır dönüşümlü olarak folbiol ve folic plus kullandım, düne kadar.
dün doktor, artık folik aside gerek yok, spinası kapanmıştır vs gibi şeyler söyleyerek ve sanırım biraz da 3 kg vermemden ötürü multivitamin ve mineral kombinasyonu olan elevite ve demir ve kan ilacı olan ferrum forta başlattı.
kk'da gebeliği boyunca folik asit dışında hiç vitamin almayan, bulantısı hiç olmayan, bebeğinin gelişimi de iyi olan arkadaşlar tanıdım. folik aside gerek yok diyenler bile tanıdım ama bence ve tıp dünyasınca gerek varCADIARZU
gerek olsa sanırım verirlerdi tahlillerim tam yani bi sorun olsa görürlerdi sanıyorum
yengem de hamile benımle beraber ve o hiç ilaç kullanmıyor iki çocugu daha var
biri 5 biri 3 yaşlarında onlarada da almamıştı ilaç ikisini de normal doğurdu ve hatta
doğuma giderken meydana yürüdü minibüse bindi bakırköy meydanda inip yenimahalleye
kadar yürüdü normal doğuma girdi ööylede bir kişi yani :) Allah bağışlasın dün ya tatlısı biri kız biri erkek çocukları var :)
bu akşam bi kontrole gideyım diyorum iş çıkışı bi sorıym bakim ya nedir olayay-she sana hiçbir vitamin desteği vermedi mi doktorun, sen de 7 kilo vermişsin bence bir sor. herşey yolundadır eminim zaten belirli bir döneme kadar bebek stoklarımızdan ihtiyacını alıyor ama sor gene de.
kızlar bende çıkıyorum. öpüyorum sizi...
az uzanayım. oturmaktan kasıklarım ve belim ağrıdı. görüşürüzzz opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum ve sizleri çokkk öpüyorum.by byy:a015:
bebişlerinin cinsiyeti belli olan arkadaşlara sesleniyorum,
bebişinizin cinsiyetini hissetmişmiydiniz??
anne hisseder diolar... bu konuda ne düşünüyorsunuz?
valla nasıl hissedilir bilemiyorum ama bana müneccim bir dr taaa 10. haftada ultrasonda kıza benziyor dedi.
dünkü ikili testi yapan bir başka dra ise cinsiyet sorduğumda daha çok erken dedi.
ama eğer şu ekşi ve ayşe efsanesi doğruysa, hergün bir limonu portakal gibi soyarak yiyorum. bu açıdan kız olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?