2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok teşekkürler canımcım...
bizim usg de de bebiş çok hareketliydi ama daha ne zaman hissetmeye başlicaz merak ediyorum doğrusu

nihayet geldim...
benim araştırdığıma göre folic asit Dünya Sağlık Örgütünün açıkladığı ve hamilelik öncesinden 3. aya kadar kullanılması çok çok önemli olan bir şey. Aynı şekilde sonrasında da demir hapı çok çok gerekli ve önemli. Proteinli gıdalardan etten yumurtadan alıyoruz demiri ama yeterli olmuyor. detaylı kan testi yapılıyor gebelikde.. o sonuca bakıyor doktor. eğer demir oranı düşükse erken başlatıyor. ama düşük değilse iyi seviyedeyse o zaman 3. ayda yada sonrasında başlatıyor ama mutlaka kullandırıyor....
durum bu şekilde benim bildiğim...

kızlar ben çıkıyorum ve sizleri çokkk öpüyorum.by byy:a015:

ay-she sana hiçbir vitamin desteği vermedi mi doktorun, sen de 7 kilo vermişsin bence bir sor. herşey yolundadır eminim zaten belirli bir döneme kadar bebek stoklarımızdan ihtiyacını alıyor ama sor gene de.

ptesıden berı sag bobregm agrıyordu carsamba dr gııdınce soyledım agrdıgını

bobrek ultrasonuda cektrdım

genetıkte varsa hamılelıkte cıkabılıyormus

babamda bobrek tası vardı bende tas gorulmedı ama olusma ıhtımalı varmıs

bol su ıcsem de olacaksa olurms

sızdede boyle bır sey cıkan var mı

kızlar bide bebek vitamini sizden alıyor ama siz vitamisiz ve dirençsiz kalınca hertürlü mikroba açık oluyorsunuz oyöndende çok öenmli bazı şeyler...neyse kaçtım busefer kesinnopuyorumnanaktan

kızlar bende çıkıyorum. öpüyorum sizi...
az uzanayım. oturmaktan kasıklarım ve belim ağrıdı. görüşürüzzz opuyorumnanaktan

gerek olsa sanırım verirlerdi tahlillerim tam yani bi sorun olsa görürlerdi sanıyorum

yengem de hamile benımle beraber ve o hiç ilaç kullanmıyor iki çocugu daha var
biri 5 biri 3 yaşlarında onlarada da almamıştı ilaç ikisini de normal doğurdu ve hatta
doğuma giderken meydana yürüdü minibüse bindi bakırköy meydanda inip yenimahalleye
kadar yürüdü normal doğuma girdi ööylede bir kişi yani :) Allah bağışlasın dün ya tatlısı biri kız biri erkek çocukları var :)

cnm evet 7 kılo az degıl dr kılo verımı olabılır demıstı..

ben 900 gr almısım gecen gıdısımden berı

yanı bende gereksz kılo da almak ıstemıyrm son aylarda zaten sısıyrmusuz ya

sakın rahat yaz gecrmek ıstrym ıns yaaaaa o yuzden sımdıden dıkkat etmek ıstrm

bende sut ıceıyrm dedım o da ıstersen kalsıyum hapı veryım dedı ben ıstemedım nasıl olsa

4 aydan sonra daha onemlıymıs ya duzelecgıme ve lıkır lıkır ıcecegm gunlerı beklıyrm

maşaallah yengene ne güzel.
tahlillerinin güzel olması çok iyi tabi, en son ne zaman yaptırdın ama o da önemli.
mesela benim demire, kana bakılan tahliller şubatın başında yapıldı ve doğal olarak tekrarlanmadı.
o tarihten itibaren bulantılar başladı, kilo vermeler derken dudaklarda çatlamalar, beyazlaşmalar. bunlar demirimin düştüğünün habercisiymiş. doktor da dün verdi hapları işte.
doktora sor canım vitamin desteğini, hoş gerek olsa sormadan da verir ama. sağlıklı, kıpır kıpır meleğine maşaallah annesi :)

sımdı 51 oldum 48 ıle baslamıstım 60la gırsem doguma superrrrrrrrrrrr olur ama ıstah acılınca kendıme de guvenemem

can ısteyınce sut dokmus kedı gbı mı beklıycezzzzzzzzzzzzzzz cokacimcoook

ay-she sana hiçbir vitamin desteği vermedi mi doktorun, sen de 7 kilo vermişsin bence bir sor. herşey yolundadır eminim zaten belirli bir döneme kadar bebek stoklarımızdan ihtiyacını alıyor ama sor gene de.
bu akşam bi kontrole gideyım diyorum iş çıkışı bi sorıym bakim ya nedir olay
çok istifra ettim canım ben çok yani sağlıklı beslenıyorum aslında ama çok midem
bulanıyo ve kokular öldürüyo beni...evet ya tembellık etmeyım gideyım ben doktora bu akşam

kızlar bende çıkıyorum. öpüyorum sizi...
az uzanayım. oturmaktan kasıklarım ve belim ağrıdı. görüşürüzzz opuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum ve sizleri çokkk öpüyorum.by byy:a015:

Mopsy tubilosh güle güle opuyorumnanaktan

dr yuruyusu de sordum

haftada 3 gun 40 dk yuruyblrsn dedı

1 saat olmamalı dedı

yada her gun azar azar yuruyebılırsn sana baglı dedı

ama ben su sıralar yuruyblcgmı sanmıyrm

havalar daha da ısınırsa daha guzel olur

bebişlerinin cinsiyeti belli olan arkadaşlara sesleniyorum,
bebişinizin cinsiyetini hissetmişmiydiniz??
anne hisseder diolar... bu konuda ne düşünüyorsunuz?

tubacım cnm ben kız hissediyordum daha doğrusu kızım olsun istiyordum ama baştan beri oğlum olacağını biliyordum
daha hamile olduğumu bilmeden bi rüya gördüm test yapıyordum iki çizgi çıkıyordı test çizgiside maviydi eşime müjde veriyordum oda bak bu mavi demekki oğlumuz olcak diyordu
sonra 2 kerede oğlum olduğunu gördüm ve dün kesinleşti zaten

canım o hurafe bende tutmadı
bende senin gibi soyup soyup limon yiyorum tatlıdan nefret ediyorum
ama oğlum olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…