canım o hurafe bende tutmadı
bende senin gibi soyup soyup limon yiyorum tatlıdan nefret ediyorum
ama oğlum olacak
maşaallah yengene ne güzel.
tahlillerinin güzel olması çok iyi tabi, en son ne zaman yaptırdın ama o da önemli.
mesela benim demire, kana bakılan tahliller şubatın başında yapıldı ve doğal olarak tekrarlanmadı.
o tarihten itibaren bulantılar başladı, kilo vermeler derken dudaklarda çatlamalar, beyazlaşmalar. bunlar demirimin düştüğünün habercisiymiş. doktor da dün verdi hapları işte.
doktora sor canım vitamin desteğini, hoş gerek olsa sormadan da verir ama. sağlıklı, kıpır kıpır meleğine maşaallah annesi :)
cnm evet 7 kılo az degıl dr kılo verımı olabılır demıstı..
ben 900 gr almısım gecen gıdısımden berı
yanı bende gereksz kılo da almak ıstemıyrm son aylarda zaten sısıyrmusuz ya
sakın rahat yaz gecrmek ıstrym ıns yaaaaa o yuzden sımdıden dıkkat etmek ıstrm
ben bı mutfaga kacıyımmmmmmmmmmm optum bebekler sızıııııııı
canım benim çok üzülmüşsün anlaşılan, eminim sen de diğer arkadaşlar da birbirimizi üzmek istemedik, zaten can ciğer kanka da değiliz ne olacak:) Gel bebişlerimizi, göbüşlerimizi büyütürken yaşadıklarımızı paylaşalım....
Ben inş.. pazartesi öğrenecem cinsiyetini çok heyecanlıyım ama asıl heyecanım bebeğimin sağlıklı olup olmamasıyla ilgili..1 ay görmeyince ben çok tedirgin oluyorum bir de hissetmiyorum ya hamilelik belirtisi de yok gibi stres oluyorum sende de öyle bir şey oluyor mu?:çok üzgünüm:
tubacım cnm ben kız hissediyordum daha doğrusu kızım olsun istiyordum ama baştan beri oğlum olacağını biliyordum
daha hamile olduğumu bilmeden bi rüya gördüm test yapıyordum iki çizgi çıkıyordı test çizgiside maviydi eşime müjde veriyordum oda bak bu mavi demekki oğlumuz olcak diyordu
sonra 2 kerede oğlum olduğunu gördüm ve dün kesinleşti zaten
canım o hurafe bende tutmadı
bende senin gibi soyup soyup limon yiyorum tatlıdan nefret ediyorum
ama oğlum olacak
dr yuruyusu de sordum
haftada 3 gun 40 dk yuruyblrsn dedı
1 saat olmamalı dedı
yada her gun azar azar yuruyebılırsn sana baglı dedı
ama ben su sıralar yuruyblcgmı sanmıyrm
havalar daha da ısınırsa daha guzel olur
evet canım çok üzüldüm, resmen taşlanmış hissettim kendimi okudukça eşimle de tartıştım, adamda şok oldu kaydirigubbakcemile3. insanın başka yerlerde güzel dostlukları ve paylaşımları olunca sanki girdiği heryerde tanınıyormuş ve doğru anlaşılacakmış gibi hissediyor. ama tüm bunların bir faydası da oldu, burayı tanıma fırsatı buldum, topic nasıl ilerliyor noluyor onu görme fırsatım oldu. herkes burayı çok seviyor ki birden aşırı biçimde savunma ihtiyacı duydu, halbuki ben kötü demedim ki. neyse takılmıycam bu duruma, strese girmemem gerekiyor, dün çok girdim o kadar strese girdiğim için de çok kızdım kendime. bende tiroid hastalığı var, stresle yükseliyor değerlerim, bu hastalıkta hamile kalmak zor ve sonrasında çok sıkı takip gerektiriyor, 20 günde bir kan veriyorum, bu 20 günde bebeğime zarar geldi mi içtiğim ilaç bebeğime yetti mi diye içim içimi yiyor, yetmediği de oldu çünkü. yani gerçekten hepimiz kendimizce sıkıntılar yaşıyoruz, yorumlarımıza da yansıyor elbette.ama ne olursa olsun kimseye bu kadar ağır tepkiler vermemek gerekiyor, bana yapıldı ben yapmamaya çalışıcam. neyse konu uzamamış, uzayacak da bişey yok zaten. eylül annesiyim, eylül annesi olmak da çok istediğim bişeydi, çok şükür...
canım inşallah p.tesi bebişin gösterir cinsiyetini de görme fırsatınız olur. ayy dünyanın en güzel duygusu, benim eşim ve ailem çok fazla erkek istiyordu ( ben tek kızım) hep de erkek hissediyordum, gerçekten de kuzum ultrasonda bacaklarını bir açtı ve resmen gösterdi kerata. tabi içerde bi çığlık kıyamet, doktor hiçbirşey demeden. ama o kadar barizdi ki. çıkışta bizimkinin yürüyüşü değişti kaydirigubbakcemile3 bakalım sizinki nolucak, Allah gönlünüze göre versin opuyorumnanaktan
yaa bende oğlum olcakmış gibi hissediyorum ve hatta rüyamda da görmüştüm ama
daha kesinleşmedi kendimi çok da kaptırmak istemıyorum kız ise içim burkulursa çok
utanırım ve kızarım kendime sonuçta hiç farketmez yavrum olcak o benim melekimiz olcak :) inşallah sağlıklı olsun hayırlı olsun yeter ki ama oğlan mı istiyorum ne
çözemedim kendimi
ben hergün sabah 15 dk akşam 15 dk yürüyorum canım :)
normalde çok hareketli bi insanımdır hiç yerimde oturmam ama hamilelik daha yavaş
ve daha a zhareket etmemi gerektiriyo onun için yürümek iyi gelıyo bacaklarım ağrımıyo
alışmış bacaklarda tabi hareketliliğie çok duragan odlugum zaman ağrımaya başlıuo :CüvCüv: sırnaşık şey
canım ben de rüyamda hep erkek görüorum ama bizimki de göstermedi henüz bakalım nolucak merakla beklioruz:))
benim eşim ve ailem çok fazla erkek istiyordu ( ben tek kızım) hep de erkek hissediyordum, gerçekten de kuzum ultrasonda bacaklarını bir açtı ve resmen gösterdi kerata. tabi içerde bi çığlık kıyamet, doktor hiçbirşey demeden. ama o kadar barizdi ki. çıkışta bizimkinin yürüyüşü değişti kaydirigubbakcemile3 bakalım sizinki nolucak, Allah gönlünüze göre versin opuyorumnanaktan
evet canım çok üzüldüm, resmen taşlanmış hissettim kendimi okudukça eşimle de tartıştım, adamda şok oldu kaydirigubbakcemile3. insanın başka yerlerde güzel dostlukları ve paylaşımları olunca sanki girdiği heryerde tanınıyormuş ve doğru anlaşılacakmış gibi hissediyor. ama tüm bunların bir faydası da oldu, burayı tanıma fırsatı buldum, topic nasıl ilerliyor noluyor onu görme fırsatım oldu. herkes burayı çok seviyor ki birden aşırı biçimde savunma ihtiyacı duydu, halbuki ben kötü demedim ki. neyse takılmıycam bu duruma, strese girmemem gerekiyor, dün çok girdim o kadar strese girdiğim için de çok kızdım kendime. bende tiroid hastalığı var, stresle yükseliyor değerlerim, bu hastalıkta hamile kalmak zor ve sonrasında çok sıkı takip gerektiriyor, 20 günde bir kan veriyorum, bu 20 günde bebeğime zarar geldi mi içtiğim ilaç bebeğime yetti mi diye içim içimi yiyor, yetmediği de oldu çünkü. yani gerçekten hepimiz kendimizce sıkıntılar yaşıyoruz, yorumlarımıza da yansıyor elbette.ama ne olursa olsun kimseye bu kadar ağır tepkiler vermemek gerekiyor, bana yapıldı ben yapmamaya çalışıcam. neyse konu uzamamış, uzayacak da bişey yok zaten. eylül annesiyim, eylül annesi olmak da çok istediğim bişeydi, çok şükür...
canım inşallah p.tesi bebişin gösterir cinsiyetini de görme fırsatınız olur. ayy dünyanın en güzel duygusu, benim eşim ve ailem çok fazla erkek istiyordu ( ben tek kızım) hep de erkek hissediyordum, gerçekten de kuzum ultrasonda bacaklarını bir açtı ve resmen gösterdi kerata. tabi içerde bi çığlık kıyamet, doktor hiçbirşey demeden. ama o kadar barizdi ki. çıkışta bizimkinin yürüyüşü değişti kaydirigubbakcemile3 bakalım sizinki nolucak, Allah gönlünüze göre versin opuyorumnanaktan
kızlar dayanamıyorum artıkkk 16. haftamı falan bekleyemicem ben burda cinsiyetleri öğrenenleri gördükçe daha bir heyecan basıyor beni... başka bir hastaneden randevu aldım yarın saat 1,30 a ..eşimin haberi yok bu sefer onsuz gidicem en azından yine göstermezse rezil olmayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dua edin nooooooooolurr öğrenebileyim :Saruboceq:
kızlar dayanamıyorum artıkkk 16. haftamı falan bekleyemicem ben burda cinsiyetleri öğrenenleri gördükçe daha bir heyecan basıyor beni... başka bir hastaneden randevu aldım yarın saat 1,30 a ..eşimin haberi yok bu sefer onsuz gidicem en azından yine göstermezse rezil olmayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dua edin nooooooooolurr öğrenebileyim :Saruboceq:
bebişlerinin cinsiyeti belli olan arkadaşlara sesleniyorum,
bebişinizin cinsiyetini hissetmişmiydiniz??
anne hisseder diolar... bu konuda ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?