2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım o hurafe bende tutmadı
bende senin gibi soyup soyup limon yiyorum tatlıdan nefret ediyorum
ama oğlum olacak

maşaallah oğluna, sağlıka doğsun, hayırlı evlat olsun inşaallah canım.
başlıca yiyeceğim limon ve mevsimi olmadığı için ''dondurulmuş'' vişne oldu sorma :)

bende şubat başları gibi yaptırmıştım sanırım ama doktor tekrar tahlil istemedi
dudakalrımda çatlama beyazlama yok ama evet kilo verme var doğrusu kilo verdiğime sevindim biliyomusun 76 kg idim 15-20 kg alsam yandım ben 100 kiloyla mı
doğuma giricem diye stres yapıyodum hayır öyle şişko da durmuyorum ........doktor 76 kilo
çok değil boyunda var ilk aylar muhtemelen kilo veririsin
ama sonraki aylar her ay 1 kilo alıcagına söz ver dedi :) Bu akşam çıkışta doktoruma
uğrayımda bi sorayım :) zaten kasıklarım çok ağrıyo bugun onu da sorıym
bi de inşallah bebsın cinsiyeti belli olmsutur yaaa

ben 76 idim hamile kaldıgımda içten içede sevınıyorum kilo verdim diye
bebişte kocaman çok sağlıklı dedikçe doktor Allah ım 4 köşe oluyorum
ayy bebekimi össlleediiimmm yaaa :)
doktora uğrıycam canım bu akşam bi sorguya çekerim ben onu

evet canım çok üzüldüm, resmen taşlanmış hissettim kendimi okudukça eşimle de tartıştım, adamda şok oldu kaydirigubbakcemile3. insanın başka yerlerde güzel dostlukları ve paylaşımları olunca sanki girdiği heryerde tanınıyormuş ve doğru anlaşılacakmış gibi hissediyor. ama tüm bunların bir faydası da oldu, burayı tanıma fırsatı buldum, topic nasıl ilerliyor noluyor onu görme fırsatım oldu. herkes burayı çok seviyor ki birden aşırı biçimde savunma ihtiyacı duydu, halbuki ben kötü demedim ki. neyse takılmıycam bu duruma, strese girmemem gerekiyor, dün çok girdim o kadar strese girdiğim için de çok kızdım kendime. bende tiroid hastalığı var, stresle yükseliyor değerlerim, bu hastalıkta hamile kalmak zor ve sonrasında çok sıkı takip gerektiriyor, 20 günde bir kan veriyorum, bu 20 günde bebeğime zarar geldi mi içtiğim ilaç bebeğime yetti mi diye içim içimi yiyor, yetmediği de oldu çünkü. yani gerçekten hepimiz kendimizce sıkıntılar yaşıyoruz, yorumlarımıza da yansıyor elbette.ama ne olursa olsun kimseye bu kadar ağır tepkiler vermemek gerekiyor, bana yapıldı ben yapmamaya çalışıcam. neyse konu uzamamış, uzayacak da bişey yok zaten. eylül annesiyim, eylül annesi olmak da çok istediğim bişeydi, çok şükür...

canım inşallah p.tesi bebişin gösterir cinsiyetini de görme fırsatınız olur. ayy dünyanın en güzel duygusu, benim eşim ve ailem çok fazla erkek istiyordu ( ben tek kızım) hep de erkek hissediyordum, gerçekten de kuzum ultrasonda bacaklarını bir açtı ve resmen gösterdi kerata. tabi içerde bi çığlık kıyamet, doktor hiçbirşey demeden. ama o kadar barizdi ki. çıkışta bizimkinin yürüyüşü değişti kaydirigubbakcemile3 bakalım sizinki nolucak, Allah gönlünüze göre versin opuyorumnanaktan

yaa bende oğlum olcakmış gibi hissediyorum ve hatta rüyamda da görmüştüm ama
daha kesinleşmedi kendimi çok da kaptırmak istemıyorum kız ise içim burkulursa çok
utanırım ve kızarım kendime sonuçta hiç farketmez yavrum olcak o benim melekimiz olcak :) inşallah sağlıklı olsun hayırlı olsun yeter ki ama oğlan mı istiyorum ne
çözemedim kendimi

ben hergün sabah 15 dk akşam 15 dk yürüyorum canım :)
normalde çok hareketli bi insanımdır hiç yerimde oturmam ama hamilelik daha yavaş
ve daha a zhareket etmemi gerektiriyo onun için yürümek iyi gelıyo bacaklarım ağrımıyo
alışmış bacaklarda tabi hareketliliğie çok duragan odlugum zaman ağrımaya başlıuo :CüvCüv: sırnaşık şey

amin canım Allah herkesin gönlüne göre versin,,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:))

canım ben de rüyamda hep erkek görüorum ama bizimki de göstermedi henüz bakalım nolucak merakla beklioruz:))

canım ben de rüyamda hep erkek görüorum ama bizimki de göstermedi henüz bakalım nolucak merakla beklioruz:))

ınşallah sizinkide belli olur canım en kısa zmanda
bizimkide ınşallah bu akşam belli olur yaa :) bi çift minik ayakkabı alıcam kızsa pembe
erkekse mavi :) güzel ama çok afilli bi paket yapıcam ve eşime vericem :)
hep böyle düşündüm başından beri eşim beşiktaşta çalışıyor ve muayenelere
genelde beraber gidemıyoruz bende ona cinsiyet haberini böyle söylemeyi düşündüm sositososito sositososito sositososito

gözün aydın, maşaallah oğluna. sağlıkla doğsun küçük adam :)

Canım aramıza hoşgeldin tekrardan. Oğluşun olacakmış gözün aydın olsun. Sağlıkla alırsın kucağına inşallah.

kızlar dayanamıyorum artıkkk 16. haftamı falan bekleyemicem ben burda cinsiyetleri öğrenenleri gördükçe daha bir heyecan basıyor beni... başka bir hastaneden randevu aldım yarın saat 1,30 a ..eşimin haberi yok bu sefer onsuz gidicem en azından yine göstermezse rezil olmayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dua edin nooooooooolurr öğrenebileyim :Saruboceq:

Allah ım sağlık sıhhat versin inşallah sağlıkla kucaklarsın oğluşunu canım opuyorumnanaktan

yani bence artık öğrenirsin, bu haftada gösterir çok büyük ihtimalle. inşaallah diyelim tabi

lilacım merhaba bayadır giremiyorum nete akşamları çok yorgun oluyorum=((( kusura bakmayın.. Geçen gün 2 li test yaptırdım ama sonuçlarını almadım daha..Şimdilik ilk tahmin erkek =))) hayırlısı olsun inş.görüşmek üzerezemuszemus...Listede düzeltme yapabilirsin..Sana özelden msj atmaya çalıştım ama olmadıı

inşallahh öğrenirsin canım:)) sonra sıra bana gelicek bakalım

ben kaçıyorumm artık.. gerçi sohbete pek katılamıyorum işten güçten..
kendinize de bebişlere de iyi bakıınn...
sevgiyle kalıınnnnn

herkese merhaba cinsiyetler belli olmaya başlıyor artık maşallah=)) bnde 2 li tarama testi yaptırdım,kan verdim inş.sonuçlar güzel çıkar=)) ilk tahmin erkek dedi doktor hayırlısı olsun..Ama çok baş ağrılarım oluyor=(( baş ağrısı olan var mı acaba??:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…