2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım..Kendine dikkat et..
Ben de hastalıktan çıkmadım yine hastayım bronşite doğru gidiyor, inş. ilerlemez..hepimiz iyileşiriz..

bebişlerimiz nasıl??:hulya:

Geçmiş olsun canım..Kendine dikkat et..
Ben de hastalıktan çıkmadım yine hastayım bronşite doğru gidiyor, inş. ilerlemez..hepimiz iyileşiriz..

bebişlerimiz nasıl??:hulya:

Teşekkür ederim cnm... Çok şükür atlattık.
Sen de dikkat et kendine seninki daha önemli. Çok geçmiş olsun.
Bazı arkadaşlar bebeklerini hissetmiş ne kadar heycan verici umarım en kısa zamanda bende hissederim. sempatiksalakcinni Sen de hissedebildin mi? geçmişi çok az okuyabildim.

canım sanada geçmiş olsun.zencefil ve bal iyi geliyor.dene istersen.
ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum.hamileliğim sorunlu olduğundan endişeliyim:çok üzgünüm:

günaydın güzel hamişler.nasılsınız?öncelikle sağlıkı, mutlu bir hafta diliyorum.hastalananlara geçmiş olsun.
bizim cumartesi kontrolümüz varı 3lü yapılacaktı doktor 4lü yapalım dedi.çarşamba sonuç çıkacak.
veee sonunda cinsiyet öğrendik.KIZımız oluyor.
ilk günden beri hissediyorduk eşimle birlikte sonunda kesinleşti.

günaydın kızlar :)
cuma akşamı gittim hastaneye yetişmedim doktorruma muayene olamadım
haftasonuda kasıgımda hep batışmalar vardı korktum ama sonradan geçti
sanırım temizlik fln derken yordum kendimi :)

ee siz nasılsınız ?

günaydın boden :)

ne güzel öğrenmişsiniz cinsiyeti Allah bağışlasın inşallah kızınızı
biz daha öğrenemedik inşalah bizde öğreniriz artık :)

ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum.hamileliğim sorunlu olduğundan endişeliyim:çok üzgünüm:

Ben de hissedemiyrum cnm bir problem yoktur bence.

günaydıınzemuszemus şükür kavuşturana dün giremedim hiçmafoldumben

Günaydın cnm... a.s.

Saol cnm.
Allah kızınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin...
Birde darısı başımıza inşallah....

günaydın güzel anneler ,,hayırlı ve güzel haftalar hepimize... Sevcancım geçmiş olsun canım,, Bodencim sana da gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:))

gözün aydın cnm bizde çok mrk ediyoruzboshayallersmile

gunaydin kizlar guzel haftalar dilerim,ya iki gundur giremiyorum sistem bozuk sanirsam,bebeginin cinsiyetini ogrenen olmus ayy ne guzell allah bagislasin,dun hastanede idim benim bu kucuk yine gostermedi ay ne kiymetliymis dermisim hahaha..:=)sevgilerle

aynı şey bende de var..Bebeğim yaşıyor mu diye kendi kendimi yiyorum neyseki bugün doktor randevumuz var..Kalp atışlarını duysam rahatlıyacam..

Ben hissettim gibi ama emin değilim..Bu aralar da bir şeyler hissediyorum sanki ama bebek mi başka şey mi bilemiyorum...İnş. bebektir. Kafayı yiyecem bebeğim sağlıklı mı diye ..İnş. sağlıklıdır meleğim..

Gözün aydın canım hayırlı olsun..Biz de kız hissediyoruz bakalım biz de bugün öğrenecez inş.

günaydın güzel hamisler, güzel haftalar

bebişimim cinsiyeti belli oldu sonunda şükür,,,oğlum olacak kaydirigubbakcemile2

ama dün annemler badana yapıyordu azcık yardım ettim, akşamına karnım ağrıdı korktum bişi olurmu acaba?mafoldumben

Son düzenleme:

Hadi senin de gözün aydın bakalım..Bugün bereketli bir gün olacağa benziyor cinsiyeti öğrenen öğrenene inş. bugün bu tayfaya ben de katılacam...Bu arada sen de mi badana yaptın yükseğe uzanmak iyi değildir derler..Dikkat et kendine..

aynı şey bende de var..Bebeğim yaşıyor mu diye kendi kendimi yiyorum neyseki bugün doktor randevumuz var..Kalp atışlarını duysam rahatlıyacam..

gunaydina.s. canim nasilsin iyimisin,umarim su olumsuzluklari az da olsa olumunekankayizsmileatimissindir,insallah duyarsin bebeisin kalb atisini:ecrin_bebek: guzel oyle evham yapma,psikilojini serbest birak aynisini bende diyordum yasiyormu? ne yapiyor vs,ama iyi deil,ozur dilerim akil vermek deil ama hani bir nebzede olsa tr,anlatamam yetersiz,yani KENDINE MORAL VER;TABIKI YASIYOR OYNUYOR HATTA BAK BUGUN EL SALLAR ANNE DER;YAzemuszemusbebisin cinsiyeini ogrenirsen bildir,benimkisi dun hastanede gostermedi,dr,amca diyor ac hadi acmadi,kesin kiz busempatiksalakcinnihahaahah sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…