Günaydın güzel anneler!... Umarım herkes iyidir.
Ben çarşamba gecesi rahatsızlandım ishal ve mide bulantısı yaşadım. Perşembe günü de hastaneye gittim serum taktılar salgın olduğunu söyledi doktorum. Cuma da evdeydim yine. Şimdi dinlenmiş ve iyi olarak sizlerleyim. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Günaydın güzel anneler!... Umarım herkes iyidir.
Ben çarşamba gecesi rahatsızlandım ishal ve mide bulantısı yaşadım. Perşembe günü de hastaneye gittim serum taktılar salgın olduğunu söyledi doktorum. Cuma da evdeydim yine. Şimdi dinlenmiş ve iyi olarak sizlerleyim. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Geçmiş olsun canım..Kendine dikkat et..
Ben de hastalıktan çıkmadım yine hastayım bronşite doğru gidiyor, inş. ilerlemez..hepimiz iyileşiriz..
bebişlerimiz nasıl??:hulya:
günaydın güzel hamişler.nasılsınız?öncelikle sağlıkı, mutlu bir hafta diliyorum.hastalananlara geçmiş olsun.
bizim cumartesi kontrolümüz varı 3lü yapılacaktı doktor 4lü yapalım dedi.çarşamba sonuç çıkacak.
veee sonunda cinsiyet öğrendik.KIZımız oluyor.
ilk günden beri hissediyorduk eşimle birlikte sonunda kesinleşti.
canım sanada geçmiş olsun.zencefil ve bal iyi geliyor.dene istersen.
ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum.hamileliğim sorunlu olduğundan endişeliyim:çok üzgünüm:
günaydıınzemuszemus şükür kavuşturana dün giremedim hiçmafoldumben
günaydın güzel hamişler.nasılsınız?öncelikle sağlıkı, mutlu bir hafta diliyorum.hastalananlara geçmiş olsun.
bizim cumartesi kontrolümüz varı 3lü yapılacaktı doktor 4lü yapalım dedi.çarşamba sonuç çıkacak.
canım sanada geçmiş olsun.zencefil ve bal iyi geliyor.dene istersen.
ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum.hamileliğim sorunlu olduğundan endişeliyim:çok üzgünüm:
Teşekkür ederim cnm... Çok şükür atlattık.
Sen de dikkat et kendine seninki daha önemli. Çok geçmiş olsun.
Bazı arkadaşlar bebeklerini hissetmiş ne kadar heycan verici umarım en kısa zamanda bende hissederim. sempatiksalakcinni Sen de hissedebildin mi? geçmişi çok az okuyabildim.
günaydın güzel hamişler, güzel haftalar
bebişimim cinsiyeti belli oldu sonunda şükür,,,oğlum olacak kaydirigubbakcemile2
ama dün annemler badana yapıyordu azcık yardım ettim, akşamına karnım ağrıdı korktum bişi olurmu acaba?mafoldumben
aynı şey bende de var..Bebeğim yaşıyor mu diye kendi kendimi yiyorum neyseki bugün doktor randevumuz var..Kalp atışlarını duysam rahatlıyacam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?