Hadi senin de gözün aydın bakalım..Bugün bereketli bir gün olacağa benziyor cinsiyeti öğrenen öğrenene inş. bugün bu tayfaya ben de katılacam...Bu arada sen de mi badana yaptın yükseğe uzanmak iyi değildir derler..Dikkat et kendine..
günaydın güzel hamisler, güzel haftalar
bebişimim cinsiyeti belli oldu sonunda şükür,,,oğlum olacak kaydirigubbakcemile2
ama dün annemler badana yapıyordu azcık yardım ettim, akşamına karnım ağrıdı korktum bişi olurmu acaba?mafoldumben
günaydın güzel anneler ,,hayırlı ve güzel haftalar hepimize... Sevcancım geçmiş olsun canım,, Bodencim sana da gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:))
gunaydina.s. canim nasilsin iyimisin,umarim su olumsuzluklari az da olsa olumunekankayizsmileatimissindir,insallah duyarsin bebeisin kalb atisini:ecrin_bebek: guzel oyle evham yapma,psikilojini serbest birak aynisini bende diyordum yasiyormu? ne yapiyor vs,ama iyi deil,ozur dilerim akil vermek deil ama hani bir nebzede olsa tr,anlatamam yetersiz,yani KENDINE MORAL VER;TABIKI YASIYOR OYNUYOR HATTA BAK BUGUN EL SALLARANNE DER;YAzemuszemusbebisin cinsiyeini ogrenirsen bildir,benimkisi dun hastanede gostermedi,dr,amca diyor ac hadi acmadi,kesin kiz busempatiksalakcinnihahaahah sevgilerle
haklısın tabii evham yapmamak lazım ama oluyor işte..Bugün inş. evhamlarım son bulur dua edin..
Bebeğinin cinsiyetini öğrenemediğine üzüldüm.İnş. bana gösterir ben de kız hissediyorum bu kızlar nazlı oluyormuş kapatıyormuş, ne sıkıcı bir durum, inş. öğreniriz artık ya..senin tickerın niye yok..Kaç haftalıktın sen???
bebişimim cinsiyeti belli oldu sonunda şükür,,,oğlum olacak kaydirigubbakcemile2
ama dün annemler badana yapıyordu azcık yardım ettim, akşamına karnım ağrıdı korktum bişi olurmu acaba?mafoldumben
ama dün annemler badana yapıyordu azcık yardım ettim, akşamına karnım ağrıdı korktum bişi olurmu acaba?mafoldumben[/Q
dikkat et cnm kendine:CüvCüv:hadi hayırlı olsun oğluşun :lepi:darısı başımıza:Saruboceq:
Günaydın arkadaşlar.Herkese iyi ve sağlıklı bir hafta dilerim.Umarım tüm hamile arkadaşlarımız sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar.Ben Çarşamba günü ikili test sonucumu alacağım.Belki cinsiyetini de kesinleştiriz.İlk tahmin erkekti.Amam doktorumuz tam belli değil yine de demişti.Hayırlısı.
Kızlar bende taşınıcam kısmetse annemlere yakın bi ev tuttuk. Daha kullanışlı bir yer. 5 nisana kadar taşınmış olucam yavaş yavaş.
ev taşımak zordur dikkat et fazla bişey yapma bebiş üzülmesin annem yoruluyo diyehihoyyyt
günaydın kızlar.
2 gün nete giremedim.
güzel gelilmeler gördüm cinsiyetler belli olmuş darısı bizlerin başına...
bu arada lcw gittik cumartesi.
39.00 tl ye bir pantolon aldım tam tarzım yanlarda kocaman çepleri var paça kısımları iple ayarlanabiliyor çok spor...
üzerinede uzun kollu bir bady aldım 16.00 tl ye.
gerçekten lcw fiyatları çok uygun ve modeller çok şirin...
tavsiye ederim..
Ayyy maşallah git gide herkes öğreniyor... Sanırım bir ben kaldım...
Allah senin oğlunu da hayırlı evlat etsin. Sağlıklı doğsun cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?