2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evt , çok uzanmamaya çalıştım ama bimiom eyvahedigeldismile

a.s.masallah,allahim oglunu :ecrin_bebek:saglicakla kucakgina almayi nasip etsin amin,:hulya:gözün aydin canim,guzel hafta diliyorum ben daha bilmyiorum ogrenemedim14+3gunluk ama ogrenemedim:gitme:kismet olsun bakalim,sevgilerle

haklısın tabii evham yapmamak lazım ama oluyor işte..Bugün inş. evhamlarım son bulur dua edin..
Bebeğinin cinsiyetini öğrenemediğine üzüldüm.İnş. bana gösterir ben de kız hissediyorum bu kızlar nazlı oluyormuş kapatıyormuş, ne sıkıcı bir durum, inş. öğreniriz artık ya..senin tickerın niye yok..Kaç haftalıktın sen???

guzelim ben 14+3ama gostermiyor ilk tedavi oldugumda dr,bana erkek olarak yumurtayi gordunu soyledi arkasindan baska bir dr,dadedi,ama 2haftadir kimse tahmin yapmyior bebegin kordonu gostermiyormus emin olmak istiyorlarmis ama bence kiz bu cok naz yapiyor bu kizlar,(tickerin )ne demek anlamadim ama tum testlerden gectim son test de nisna ortasi oda hiv hebatits vede bebegin kan degeri oluculecek baskada kalmiyor testler,burda mecburi en son bu testlerden geciyorsun,ama tr,de nasil bilmiyorum,sevgilerle,zemuszemus

Hayırlı evlat olsun sağlıkla kucanıza alın inşallah cnm.
Bebek yoruldum diye tepki vermiş sanırım.. Bir şey olmamıştır ama dikkat etmek gerek

Günaydın arkadaşlar.Herkese iyi ve sağlıklı bir hafta dilerim.Umarım tüm hamile arkadaşlarımız sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar.Ben Çarşamba günü ikili test sonucumu alacağım.Belki cinsiyetini de kesinleştiriz.ılk tahmin erkekti.Amam doktorumuz tam belli değil yine de demişti.Hayırlısı.

Kızlar bende taşınıcam kısmetse annemlere yakın bi ev tuttuk. Daha kullanışlı bir yer. 5 nisana kadar taşınmış olucam yavaş yavaş.

Ayyy maşallah git gide herkes öğreniyor... Sanırım bir ben kaldım...
Allah senin oğlunu da hayırlı evlat etsin. Sağlıklı doğsun cnm...

ev taşımak zordur dikkat et fazla bişey yapma bebiş üzülmesin annem yoruluyo diyehihoyyyt

Dikkat etmeye çalışıcam :gitme: umarım edebilirimde. Tam 5 nisanda da doktora gidicem belki cinsiyeti öğreniriz kutlama yaparız yeni evimizde dedik eşimle sempatiksalakcinni

günaydın kızlar.
2 gün nete giremedim.
güzel gelilmeler gördüm cinsiyetler belli olmuş darısı bizlerin başına...

bu arada lcw gittik cumartesi.
39.00 tl ye bir pantolon aldım tam tarzım yanlarda kocaman çepleri var paça kısımları iple ayarlanabiliyor çok spor...
üzerinede uzun kollu bir bady aldım 16.00 tl ye.
gerçekten lcw fiyatları çok uygun ve modeller çok şirin...
tavsiye ederim..

Günaydın lilacım... Güle güle kullan..
Ben Bursa dakine gittim herşey kapışılmış bana bişey kalmamış... akannehir

Günaydın eylül analarııııııııııııııııı,bende hafta sonu lcw den kot etek aldım,başka bi yerden de hamile pantolonu:)

:hulya:Günaydın eylül analarııııııııııııııııı,bende hafta sonu lcw den kot etek aldım,başka bi yerden de hamile pantolonu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…