2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sistemde hala sorun var herhalde ara ara gidip geliyor.
bu arada ikili testteki bhcg ye göre cinsiyet tahmini yapılıyordu ya burada bende tuttu.50.9 çıkmıştı.
kızlar konudan konuya atlıyorum ama hamile kıyafetlerinde lsw çok iyi gerçekten.ben de kot aldım cumartesi.35 liraya.birde tüm reyonları iyiycekurcalamak lazım .bizlere göre gömlek badi vs.çıkabiliyor aralardan.sadece hamile ksmana bakmayın.tabi bu arada kocişler cinnet geçirebilir.siztedbirinizi alın

teşekkürler kızlaar :)
bu arada lcw web sitesine göz attım şimdi yeni hamile kıyafaetleri eklenmiş gayette ucuz.
kısa kollu badyler var çok güzel.
sizde siteye bir göz atın kızlar :)

günaydın kızlar nasılsınız?Birsürü cinsiyet öğrenen olmuş ne güzel.Ben de ayın 25 inde gidicem inşallah öğrenebilirim öncelikle sağlıklı olması benim için daha önemli gerçi

teşekkürler kızlaar :)
bu arada lcw web sitesine göz attım şimdi yeni hamile kıyafaetleri eklenmiş gayette ucuz.
kısa kollu badyler var çok güzel.
sizde siteye bir göz atın kızlar :)

gunaydin lilacigim nasilsin umarim iyisindir,hayirli olsun gule gule giy,tsklr bilgine bend ebu cumartesi ucuyorum allah nasip ederse turkiyeyezemuszemusbende lcw den bakmak istiyorum gerci burdan aldim ama pek ozel model yok acikcasi,aman almanlar ne analr modadan sempatiksalakcinnisevgilerle esen kal,bebise:ecrin_bebek: iyi bak,,ben daha ogrenemedim cinsiyeti kesin kizdir cok nazlaniyor opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız?Birsürü cinsiyet öğrenen olmuş ne güzel.Ben de ayın 25 inde gidicem inşallah öğrenebilirim öncelikle sağlıklı olması benim için daha önemli gerçi

günaydın canım inşallah öğrenirsin:)9 Ben de ayın 27 sinde gidicem bakalım inşallah gösterir bu defa...

günaydın kızlar 2 gundur gıremıyorum hem sitede sorun var sanırım hemde misafirim var..... geçmişe baktım bıraz herkes mutlu maşşallah lcw benımde bakmam lasım kıyafetlerım olmuyo eşofmanla gezıyorum doktora gittiğimizde veya dısarda elbise tarzı şeyler mi kullanışlı yoksa pantalon mu ??

evt lcw sitesine bende baktım süperr şeyler var ve fiyatlar da çok ii
ama kısa kollular henüz manisa ve izmire gelmemiş
ben 39 tl ye bi kot aldım çok uygun birde beyaz we are exciled yazılı tişörtü ama göbişim yok diye çok güsel durmuyo sankiii (((

evet lapacım işte aynen o tişörtten aldım üstüme...
kısmetcim az kalmış buraya gelince muhakkak bulursun sende.
valla onca yer gezdim bir tek tarzıma göre lcw buldum.

ha linki vereyim bulamayanlar için.
işte yeni sezon lcw hamile...

http://www.lcwaikiki.com/hamile/

Günaydın kızlarr, iyi haftalar herkese.bayanssulusmile

Canım çok geçmiş olsun.

Bodenciğim seninde gözün aydın canım. Darısı başımıza inşallah.:CüvCüv:

günaydın anneler?nasılsınız bugün?haftasonu bi sürü gelişme olmuş.cinsiyetler öğrenilmiş zemuszemus
darısıbaşımaıza artık boshayallersmile

arkadaşlar doğum sonrası kısmında annelik halleri diye bir konu var.çok komik.bebği yerine kocasını pışpışlayanlar boş beşiği sallayanlar ...insan ben de mi böyle olucam demeden geçemiyo.Allah kolaylık versinnnnnnn

Pınarcığım bu hafta sonu ilk kez Balat hastanesi Meltem hanıma gittim. hastaneyi ve doktorumuzu beğendim valla çok ilgili alakalı bir bayan. Bebişimiz çok terbiyeli yaramazkaydirigubbakcemile3yine göstermedi yaaaa meraktan çatlıyacağımmmdelikafadulden Doktorumuz bize demir ilacı ve diş çürümesine karşılık ilaç verdi sanada verdimi ?? ayrıca elevit , kullanmaya devam et dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…