Pınarcığım bu hafta sonu ilk kez Balat hastanesi Meltem hanıma gittim. hastaneyi ve doktorumuzu beğendim valla çok ilgili alakalı bir bayan. Bebişimiz çok terbiyeli yaramazkaydirigubbakcemile3yine göstermedi yaaaa meraktan çatlıyacağımmmdelikafadulden Doktorumuz bize demir ilacı ve diş çürümesine karşılık ilaç verdi sanada verdimi ?? ayrıca elevit , kullanmaya devam et dedi.
canım çok sevindim memnun kaldığına:)) ben de bu hafta gidicem inşallah... Ben elevit ve demir ilacı kullanıorum,,diş kanamasına karşı bana da ilaç verdi ama ben kullanmıorum açıkçası..demir ve elevit zaten kullanmak zorundayız ama diş için olanı bana gereksiz geldi canım ne de olsa ilaç( çok ilaç kullanmayı zaten sevmem hele bu dönemde biraz zorluor beni...
günaydın ggüzel anneler inş. iyisiniz biz bugün doktora gideceğiz inş. herşey yolunda gider 2 li testimizin sonucunu alıcağız
canım demir ilacının adı Vegaferon Fort film tablet mi ? bu sabah eczaneye gittim de kafamı karıştırdılar yok reçeteye yanlış yazılmış felan acaba doğru ilacımı aldım ?? prospektüsünde hamilelerin kullanımı sakıncalı gibi bişey okudum endişeliyim açıkçasıeyvahedigeldismile
Canım seninki de demir ilacı ama bana eczacı maltofer fol verdi ben onu kullanıorum şuanda... bu hafta Meltem Hanıma sorucam bakalım ben de merak ettim...
durmadan site bakıma giriyor ya
evet canım bugün sorunlu site...
nasılsın bakalım? bebiş nasıl :)
iyidir heralde teyzesi benim de iki gündür karnım çok büyüdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?