2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4 günde 1,5 cm göbeem genişlemiş :)
hepiniz gibi bende düşünüorum aceba bebegim iyimi? göbüşüm büyüyormu die. ama hareketlerini tam olarak hissetmeye başladıgımızda bu düşüncelerden kurtulucaz inşallah :)

:teyteyley bebeklerimiz büyüyo:lepi:hareketler çoğaldı

ah bide tam anlayabilsem içerde ne oluyo :uhm:
bol bol baskı yapio bana. hiçbişi hissetmemekten iyidir dimi kaydirigubbakcemile2
yani bazıları dio kelebek kıpırtısı gibi, damar atması gibi die ama ben öle bişi hissetmedim daha :sm_confused:

selam kızlar bakalım mesajım gidiyor mu. deneme yapıyorum.. bir iki üç bir iki üç deneme...

asym ve boden gözünüz aydın cinsiyetleri öğrenmişsiniz. Allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günleri göstersin hepimizin...

asym ve boden gözünüz aydın cinsiyetleri öğrenmişsiniz. Allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günleri göstersin hepimizin...

amin canım

aranızda diş ağrısı çeken varmı dün çok fenaydım, bugün azama büyürse napıcam bilemiyorummafoldumben

tubiloshh canım bebişinin cinsiyeti belli değildi değil mi yoksa ben mi kaçırdım...

tatlım 12+4 ken gitmiştik göstermemişti. dr tahmin yapmak istemedi ama eşim çok zorlayınca erkege de benziyor ama yanılma payım çok yüksek dedi.
göstermedi çünki bacak arasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…