2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım doktor iyi sonuclar dedi biraz önce kardesimlede konustum doktor kendisi. bakılma deger araları farklıymıs. internetten arıyorum ama net birsey bulamadım. benim kan sonuclarım pek iyi cıkmadı. asırı kansızlık ve en önemlisi yine idrar yollarında iltahap cıktı. kanımda da mikrop cıktı. antibiyotik kullanacam. daha öncede kullanmıstım. birde ferro sanol verdi.

Aranıza yeni katıldım, mesajımı doğru atıp atmadığımdan bile emin değilim CADIARZU
Ben de inşallah bir eylül annesi olacağım, şu an hamileliğim 13+3 , biraz kanamam oldu ama sanırım atlattık, herşey normalleşti :Saruboceq: beklenen tarihte 25/09/2010. biraz eylülün sonu ama napalım :1rolleyes:

seker pembe ne zaman gittin doktora ben gecen hafta 17sinde gittim 155 gram cıktı bizimkide.senin kız benimkinden biraz daha tombis :) boyu kacmıs? bizimki bas popo arası 16cm

iyiyse sorun yok canım rahat ol bak negüzel normal çıkmış darısı başımıza...
acaba 2lide normal çıkıp 3lüde anormal falan çıkabiliyormu.öyle çıkarsa hangisine inanacğız acaba....
kan sonuçların içinde geçmişolsun ...antibiyotiğini içersin temizlenir cnım:lepi:

canım ben nisanın 13ünde gidecem. günümü aldım. cihaz herzaman baktırdıgımız ultrason cihazının aynısı ama inceleme daha detaylı oluyormus. detaylı ultrason önemli arkadaslar iyi bir yere yaptırmak gerekiyor. bebegin organlarında herhangibir sorun oldugunda anne karnında tedavisi olabiliyormus. Ben arkadaslarımın tavisyesi üzerine ankarada baya isim yapmıs birisine gidecem. cok dolu oldugu için 1 ay sonraya anca yer bulabildim. 20. haftada olacaz. detaylı ultrason için iyi bir zaman dediler.

hoşgeldin canım...
kanamamnın geçtiğine sevindim.kendini yormamaya çalış bütün hamileliğin süresince .inşallah sağlıkla geçirirz kucağımıza alırız bebişkoları:ecrin_bebek:

darısı basınıza canım. bu 2. antibiyotiğim umarım bu sefer son olur.

opuyorumnanaktanhoşgeldin bebeğin hayırlı olsun buradan vazgeçemiceksin kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

yaa kızlar göbeklerimiz büyüdü ya. sizin kocanızda yaklasmakta korkuyor mu? bizimki resmen kendini cekti (

bebişler büyüyo gübüşlerde büyüyokaydirigubbakcemile3benim kocacım rahat göbüş rahatsız etmiyo onulaelaelaelaelae

yooo benimkisi hiç korkmuyor.daha çok bebek yok gibi davranıyor hep uyarıyorum ....valla ben akşamları çok uyuz oluyorum biyerlerde uyumak için can atıyorum .....bide öyle yakınlaş falan sonra banyo yap saçlarına fön bilmemne amannn çok zor valla....

SELAM Kızlar gene iyi kaynatmışsınız ya,yeni gelen arkadaşım hoşgeldin aramıza aynı gün doğum yapacaz nasipse denizbaris ıda alırız gideriz beraberce hastaneyesempatiksalakcinni

kızlar benim ilk 3 aylık dönemde hiç zorlandığım olmadı enerji bakımındanda kendimi iyi hissediyordum ama artık enerjim bitik gibi .uyumak düşünüyorum devamlı..ne ütü ne ev işi düşündükçe bile yoruluyorum.

selam kızlar.
benimde 2li testim normal çıktı diye artık 3lü falan yapmayacaklarmış.
bende buna takılıyorum.
olmazsa gidip özel yaptırmayı düşünüyorum...

ha mopsi 2lişsi çok güzel çıkıp 3lüde sorun yaşayıp kafası karışan oluyor
okumuştum ben hamilelerden sorunlar bölümünde...

Yemeğimizi yedik kuzumla geldik kızlar. Bakıyorum iyi kaynatıyonuz yine aklinialirimsmile

Lilacığım gözünaydın canım. Bence 3 lü teste takılma ne güzel gayet iyi çıkmış. Benim testimde iyi çıktı ama yaşım itibari ile doktorlar 4 lü test hatta amniyosentez bile istiyorlar bakaım duruma göre hareket edeceğim. hcg değerin kaç çıktı yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…