canım bizim daha haftaya yapılacak..sen en erken test olansın aramızda.hamileliğin daha önce...
peki öyle farklımı çıkıyormuş sonuçlar dr ne dedi canım???iyimiymiş.<..
bide kaçgünde çıktı sonuçlar??
Nbr kızlar nasılsınız bebişlerınız nasıl.Biz kocaman olduk artık tam 200 gramz kız oldgumz kesınleşti nette problem oldugu ıcın gıremıyorum.Sizler nasılısınız çok merak edıyorum ? Göbişlerınızı gordum kocamn olmuş mallsf ben yollıyamıyorum resmımı..
canım doktor iyi sonuclar dedi biraz önce kardesimlede konustum doktor kendisi. bakılma deger araları farklıymıs. internetten arıyorum ama net birsey bulamadım. benim kan sonuclarım pek iyi cıkmadı. asırı kansızlık ve en önemlisi yine idrar yollarında iltahap cıktı. kanımda da mikrop cıktı. antibiyotik kullanacam. daha öncede kullanmıstım. birde ferro sanol verdi.
ya kızlar bende cinsiyetini çoook merak ediyorum yaaaa
eşim erkek erkek diye diye bende erkek diye düşünüyorum artık
ama yinede pembiş pembiş elbiselere bakmaktan kendimide alıkoyamıyorum hahaha
12 nisanda İNŞALLAHHH öğreneceğiz
DETAYLI UNLTRASON yaptıran var mı????
tam olarak nedir bu? biz bu gittiğimizde yaptırcaz dedi dr. ama başka bi bilgi yada
ücret bişey belirtmedi??
normal usg den farkı nedir acaba???
Aranıza yeni katıldım, mesajımı doğru atıp atmadığımdan bile emin değilim CADIARZU
Ben de inşallah bir eylül annesi olacağım, şu an hamileliğim 13+3 , biraz kanamam oldu ama sanırım atlattık, herşey normalleşti :Saruboceq: beklenen tarihte 25/09/2010. biraz eylülün sonu ama napalım :1rolleyes:
iyiyse sorun yok canım rahat ol bak negüzel normal çıkmış darısı başımıza...
acaba 2lide normal çıkıp 3lüde anormal falan çıkabiliyormu.öyle çıkarsa hangisine inanacğız acaba....
kan sonuçların içinde geçmişolsun ...antibiyotiğini içersin temizlenir cnım:lepi:
Aranıza yeni katıldım, mesajımı doğru atıp atmadığımdan bile emin değilim CADIARZU
Ben de inşallah bir eylül annesi olacağım, şu an hamileliğim 13+3 , biraz kanamam oldu ama sanırım atlattık, herşey normalleşti :Saruboceq: beklenen tarihte 25/09/2010. biraz eylülün sonu ama napalım :1rolleyes:
yaa kızlar göbeklerimiz büyüdü ya. sizin kocanızda yaklasmakta korkuyor mu? bizimki resmen kendini cekti(
nbr madeoolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?