2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
salm arkadaşlar nasılsnız bebişler nasıl çoğnun cinsiyeti belli olmş ben çok fazla katılamıyom bu aralar aranıza misafir geln giden oluyo evime yeni taşındım da ev görmeye geliyolar dünde çok hastalndım bademciklerm çok köyü olmuş ateşlendim yattım bugn daha iyyim arkadaşlar bişey soracağm aranızda 4 lü test yaptıran varmı dr um bende istedi 2 testm normal cıktı ama yinede istedi yaş 33 oldğu içinmi acaba?

al işte bi kafa karışıklığı daha..benimde ikili test sonuçlarım normal çıktı ama bende üçlüyü yaptırsammı yaptırmasammı diye düşünüyorum

kızlar farkındamısınız aşağıdaki listede olmayıpta burda olanlar var. bugün ki msn olayına döndü durum :roflol::roflol:

ben ozaman daha 16 haftalık anca olacağım bende baktım netten
genelde 20 haftadan sonra diyor benden niye erken istedi???

makine aynı mı??? yoksa aynı tarz bi makine mi??
nebilim bizim dr o makineyle pek bişey göreceğimizi sanmıyorum açıkcası :)
pfffff kafama takıldı yaaaaaaa
ben dr. özeline gidiyorum ve nette baktim 450 liraya kadar çıkabiliyormuş!!!!
sen kaça yaptıracaksın bilgin varmı ücret hakkında???

napayım bacım adliyeden geldim kendime gelmeye çalışıyorum sizde ne var ne yok?olumunekankayizsmile
iyi iyi kolay gelsin.bende uyudum uyuyacağım masanın üzerinde...

demek öylede oluyor.ne zor bişimiş buda..ozaman bidahamı test olcak..saçmalık dimi...sempatiksalakcinni

evet canım yaş yükseldikçe duruma göre istiyorlar. Benimle aynı doktora giden ve aynı zamanda hamile kalan bir yakınımız var onun yaşı çok genç sanırım 25 altı felan ondan sadece 2 li test istedi normal çıkıncada başka test e gerek yok demiş. Benden direkt amniyosentez istiyorlar bende açıkçası biraz tırsıyorum o yüzden 4 lü test ten sonra karar vereceğim yaptırıp yaptırmayaeyvahedigeldismile

Canım geçmiş olsun( yaşın gayet normal bence doktoruna göre değişiyor bu test istekleri çok takılmamak lazım...

kızlar başka detaylı ultrason yaptıran yada yaptıracak var mı?????????????????

merhaba annecıkler ıyı gordum sızlerı
bu testler benımde kafamı bozdu
daha dusunmuyorum cok soru sormuyorum sıstı kafam
ıkılı yaptırdık guzel cımıstı
hersey olacagına varıyor hakkımızda hayırlısı
yarın dr a gıdeceggım
mısafırım gelecek evde bır ton ıs duruyor kolumu kaldıracak halım yok
ne yedırıp ıcırecegımı bılmıyorum
alıp basımı anama gıdeyım dıyorum kacmıs gıbı olur
offff of

ben detaylı ultrasona gireceğim mutlaka....
yani yapılması gereken herşeyi yaptıracağım.zaten bebişimi merak ediyorum napıyor nediyor diye bu fırsatta ondan haberim oluyor negüzel:ecrin_bebek:

en azından ilgili oluyordur.normal doguma da faydası varmıs. bebek mutlu oluyormus. aslında gerekli

en azından ilgili oluyordur.normal doguma da faydası varmıs. bebek mutlu oluyormus. aslında gerekli

bebek mutlumu oluyormuş:lepi:
negüzelkaydirigubbakcemile5
ben normal doğum düşünmüyorum fobim vareyvahedigeldismile...sezeryan olacağım inşallah..komple bayılırım sanırımbilmiyorumkismile

bebek mutlumu oluyormuş:lepi:
negüzelkaydirigubbakcemile5
ben normal doğum düşünmüyorum fobim vareyvahedigeldismile...sezeryan olacağım inşallah..komple bayılırım sanırımbilmiyorumkismile

aynen bacım bende normali cesur ve bilge kişilere bırakıyorum,paşa paşa yatarım karnımı yardırırım sonrada kalkarım:)baygın olmayabilirim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…