selam kızlar.
benimde 2li testim normal çıktı diye artık 3lü falan yapmayacaklarmış.
bende buna takılıyorum.
olmazsa gidip özel yaptırmayı düşünüyorum...
ha mopsi 2lişsi çok güzel çıkıp 3lüde sorun yaşayıp kafası karışan oluyor
okumuştum ben hamilelerden sorunlar bölümünde...
canım ben nisanın 13ünde gidecem. günümü aldım. cihaz herzaman baktırdıgımız ultrason cihazının aynısı ama inceleme daha detaylı oluyormus. detaylı ultrason önemli arkadaslar iyi bir yere yaptırmak gerekiyor. bebegin organlarında herhangibir sorun oldugunda anne karnında tedavisi olabiliyormus. Ben arkadaslarımın tavisyesi üzerine ankarada baya isim yapmıs birisine gidecem. cok dolu oldugu için 1 ay sonraya anca yer bulabildim. 20. haftada olacaz. detaylı ultrason için iyi bir zaman dediler.
iyi iyi kolay gelsin.bende uyudum uyuyacağım masanın üzerinde...napayım bacım adliyeden geldim kendime gelmeye çalışıyorum sizde ne var ne yok?olumunekankayizsmile
selam kızlar.
benimde 2li testim normal çıktı diye artık 3lü falan yapmayacaklarmış.
bende buna takılıyorum.
olmazsa gidip özel yaptırmayı düşünüyorum...
ha mopsi 2lişsi çok güzel çıkıp 3lüde sorun yaşayıp kafası karışan oluyor
okumuştum ben hamilelerden sorunlar bölümünde...
salm arkadaşlar nasılsnız bebişler nasıl çoğnun cinsiyeti belli olmş ben çok fazla katılamıyom bu aralar aranıza misafir geln giden oluyo evime yeni taşındım da ev görmeye geliyolar dünde çok hastalndım bademciklerm çok köyü olmuş ateşlendim yattım bugn daha iyyim arkadaşlar bişey soracağm aranızda 4 lü test yaptıran varmı dr um bende istedi 2 testm normal cıktı ama yinede istedi yaş 33 oldğu içinmi acaba?
altrarafa ağda yaptırmakta sorun yok ama göbeğe ağda yaptırmayı doğru bulmuyo doktorlar genelde
salm arkadaşlar nasılsnız bebişler nasıl çoğnun cinsiyeti belli olmş ben çok fazla katılamıyom bu aralar aranıza misafir geln giden oluyo evime yeni taşındım da ev görmeye geliyolar dünde çok hastalndım bademciklerm çok köyü olmuş ateşlendim yattım bugn daha iyyim arkadaşlar bişey soracağm aranızda 4 lü test yaptıran varmı dr um bende istedi 2 testm normal cıktı ama yinede istedi yaş 33 oldğu içinmi acaba?
ay evet ya msn de sorun var demi kızlar?
yooo benimkisi hiç korkmuyor.daha çok bebek yok gibi davranıyor hep uyarıyorum ....valla ben akşamları çok uyuz oluyorum biyerlerde uyumak için can atıyorum .....bide öyle yakınlaş falan sonra banyo yap saçlarına fön bilmemne amannn çok zor valla....
sevişmek iyidir kızlar:)
en azından ilgili oluyordur.normal doguma da faydası varmıs. bebek mutlu oluyormus. aslında gerekli
bebek mutlumu oluyormuş:lepi:
negüzelkaydirigubbakcemile5
ben normal doğum düşünmüyorum fobim vareyvahedigeldismile...sezeryan olacağım inşallah..komple bayılırım sanırımbilmiyorumkismile
aynen bacım bende normali cesur ve bilge kişilere bırakıyorum,paşa paşa yatarım karnımı yardırırım sonrada kalkarım:)baygın olmayabilirim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?