2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anneciklr herkese selamlar nasılsınız
bakayım neler kaynattınız bir göz atıp geleyim

ayrıntılı ultrosona bende çok merak ediyorum.
of yaaa o test bu test ayrınlılı ayrıntısız hep bir tedirginlik.
Sağlıkla şu bebekleri kucağımıza bir alsak....

inşallah canım
bende gerildim iice o test bu test
bebişlerimizi alsak sağlıcakla kucağımıza ne var :)

savaşma seviş benle :))
Ben sevişen anne babaların çocuklarının kavga eden annebabaların çocuklarından daha sağlıklı bireyler olacaklarına inanıyorum....
Eşim biraz korkuyordu, ama uzaklaşmadı.. İnternetten araştırdık okuduk, korkmanın yersiz olduğunu öğrendik...

kızlar bugün hava güzel dışarı çıkmıyormusunuz

he şu sezeryan istiyenler neden bence sezeryan çok daha zor tavsiye etmem ama genede kendi kararınız
ben çatır çatır doğurmayı çok istiyorumguclubacismile

Yaa kızlar ikili test sırasında sözde bana ayrıntılı ultrason yapıldı. Ama internette baktım ayrıntılı ultrason için en verimli dönem 20 hafta civarıymış...
Benim 2li test sırasında nelere baktı söyleyeyim:
Kafatası çpı
Burun uzunluğu
Mide
Kalp ve 4 odası kalbi besleyen atardamar ve toplardamarlardaki akış hızı ve düzeni kalp atışları
Mesane
Rahmi besleyen kan damarlarındaki akış hızı ve düzeni
batın duvarı
plasentanın yerinin tesbiti

Bunlar incelendi ve kan testi verdim 180 tl ödedim.... Melem hanımın hastasıyım, o beni perinatologa yönlendirdi....
Pınarın 2li testini meltem hanım yapmış, o nelere baktı bilemiyorum ama 80 tl ödedi....
Eğer aynı şeylere bakıldıysa ben kazıklandım demektir...

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum konu dışı

ya ben dün markete gittim 2si bir arada bulaşık makinesi tebleti aldı kampanyası var diye ama asıl ucuzluk yarın başlıyormuş bende daha pahalıya aldım yarın almış olsam 1kutu daha kerım var fişinide almadım akşamdan beri kendi kendimi yiyip bitirdim
şimdi gitsem desemki ben kampanyayı dün sanıyordum ama yarınmış bunu değiştirme imkanınız varmı desem ama fişim yok ama akıl verirseniz sevinirim takıntılıyım sinir oluyorum dünden buyana

günnYDIN Cnım...
hımm ne fAYdaları varmış merak ettim.günde 1 tane tületirim çok rahat...
senin cinsiyet bellimiydi kızmı acaba??*

canım vitamin açısından çok zengin limon, ben çok seviyorum dilimleyip yiyorum.
bana 10. haftada mecical park- suat süphan erşahin kız? dedi.
ikili teste gittiğim doktor cinsiyet için daha erken dedi.
hiçbirşey belli değil henüzkafamçokkarıştı

denizcim benim normal ultrasonda baş popo uzunluğuna ve ense kalınlığına bakıldı canım,,sen meltem hanıma ayrıntılı ultrason istiorum dedin mi peki?

merhaba eylün anne adaylarrrııı opuyorumnanaktan
nasılsınızz bakalımm...
bir kaç gündür giremiyorum umarım kötü bir şey yoktur... herkes iyi dimi? =))

merhaba,
ben de pendik şifa hastanesinde ikili test yaptırdım. doktor hanımın hmmmm güzel gibi sözleri eşliğinde bebeğin pozisyonunun ense kalınlığı ölçümüne uygun olması süresini bekledik. nt :0,8 mm dışında bebeğin burun kemiği, dolaşım sistemi ve yukarıda yazdığın diğer maddeler hakkında hiçbirşey duymadım.
kan verdim ve çıktım, sonucu merakla beklemekteyim.
16 tl ödedim. ikili testler ücretleriyle ilişkili mi, farklı parametreleri mi var diye de meraktayım:sm_confused:

Ayy geçmişi okuyordum da neyse bu kadar yeter okuduğum. Biz iyiyiz bugün, sizler nasılsınız şekerler.

Son düzenleme:
ben iyyim sizler nasılsınız bakalımmm..... bol güneşli haftasonlarınız iyi geçti umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…