nagihan eminmisin 311 olduğuna 1200 lerdeyiz kuzumaklinialirimsmile
Nagihancım ama senin sorduğun soru cidden çoook ama çok konudışıydı...
Neyse ben cevap vereyim.. Fiş olmadan iade edemezsin tatlım.. Fişini alsaydın keşke...
İade edicem istemiyorum derdin, sonra da o kampanyalı ürünü alırdın...
sanalcım benim tsh 43,00 gibi bideğerdi baktıpında çok fazla değil ama sonrasında birçok test yapıldı ve ultrasonlada tani netleşti...tsh antikoru diye birşey vardı 34,00 sınır bende 440,00 çıkmıştı..şu an değerler normal çünkü ilaca bağlı...ilacı bıraktığım an fırlıycak..hatta gebeliğin ilerleyen aylarında ihtiyaçta aratabilirmiş...o zaman ilaç dozu arttırrılıyor..umarım olmaz tabi...sende aksatma sakın, hem sana hem bebeğine zararlı bişey olur tedavi olmassan..
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum konu dışı
ya ben dün markete gittim 2si bir arada bulaşık makinesi tebleti aldı kampanyası var diye ama asıl ucuzluk yarın başlıyormuş bende daha pahalıya aldım yarın almış olsam 1kutu daha kerım var fişinide almadım akşamdan beri kendi kendimi yiyip bitirdim
şimdi gitsem desemki ben kampanyayı dün sanıyordum ama yarınmış bunu değiştirme imkanınız varmı desem ama fişim yok ama akıl verirseniz sevinirim takıntılıyım sinir oluyorum dünden buyana
ay-shecim sen hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun.. ben gebelik takibimi meltem hanıma yaptırıyordum, ve testi de aslında devlette yapıcaktım ama 80 tl için tam gün izin almayayım, 1 saat erken çıkıp özelde yaptırırım ne olcakki dedim ama 180 ödemek zorunda kaldım..
antikorlar sende de yüksek çıkmış..ben de 500 ün üzerinde çıkıyor bu hastalık tiroidit ve bundan dolayı antikorlar sürekli tiroit hormonlarımıza saldırıp onları yok ediyor biz de hashimoto tiroitine bağlı hipotiroit oluyoruz...İnsan kendi tiroit hücrelerine saldırır mı hain antikorlarlmaz:
kızlar bunları okuyunca delircek gibi oluyorum ağladım ağlıycam mafoldumben doktor sizin çok normal sonuçlarınıza yüksek demiş, o halde ben bittim. hamileliğim boyunca 5.36 ya çıktı sonra 3.91, yarın yine test yaptırcam kaç çıkcak bilmiyorum. çok kötüyüm çok korkuyorum. ben çok ünlü bir profla takip ediyorum güya Metin Özata, muayenesi bile 250 tl. bitürlü dengeye sokamadı, doktorların bile para olmuş gözü. ben bu sonuçları üç doktorla paylaştım bir sıkıntı olmayacağını, yazılanların tiroid sorununu hamileliği boyunca bilmeyip tedavi olmayanlarla ilgili olduğunu söyledi. ben de rahatlamıştım ama doktorların sizin değerleriniz için söylediklerini duyunca korkularım başladı tekrar. Allahım korusun ve esirgesin, yaradana emanetiz. stresle de çok artıyor off of. bebeğin hipotiroid doğması da çok tehlikeli. neyse içinizi karartmayım kızlar.
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum konu dışı
ya ben dün markete gittim 2si bir arada bulaşık makinesi tebleti aldı kampanyası var diye ama asıl ucuzluk yarın başlıyormuş bende daha pahalıya aldım yarın almış olsam 1kutu daha kerım var fişinide almadım akşamdan beri kendi kendimi yiyip bitirdim
şimdi gitsem desemki ben kampanyayı dün sanıyordum ama yarınmış bunu değiştirme imkanınız varmı desem ama fişim yok ama akıl verirseniz sevinirim takıntılıyım sinir oluyorum dünden buyana
fişin yoksa onu dün aldığının ispatı zor bu bir,ikincisi objektif özen yükümlülüğü diye bişey var yani kampanya tarihini takip etmedim yeni gördüm diyemezsin..bu sepeplerdennnn boşver takma canım gidecekse böyle gitsin para
kızlar ben gidiyorum eve.ütü yapmaya...kafamçokkarıştı
öptüm sizi byopuyorumnanaktan
Merhaba bende 16.haftadayım eylul 12 gıbı beklıyorum bebegımı sımdılık kusmalarım azaldı ama tum gun yatıyorum acayıp yorgunum hala ama dun doktora gıttım 53 kılo ıle basladım halen 53 kıloyum normalmı ? Doktor sorun yok dedı ama ben 16 haftada hıc kılo almadım zaten sureklı kusuyodum yenı basladım yemeye ıcmeye umarım zaman cabuk egecr eylul cabuk gelıt ya acayıpte korkuyorum dogumdan :)
peny tebrikler canım gözün aydın. hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah oğluşunu...
büyük marketse sanmam ama eğer seni tanıyan biraz daha ufak bir yerde devamlı alışveriş yaptığın bi dene istersen
fişini alsaydın daha kolay olurdu ozaman mecbur geri alacak ama şansını dene derim
fark bu kadar çok mu ki yada benim gibi biraz takıntılımısın haha
konudıiı olması benve hiiç önemli değil
sırf bebek de konuşacak değiliz ya arada değişiklik de lazım
yaz sen arkadaşım ben gördükçe yorum yazarım :)
kızlar bişey sorcam, göbeğe ağda yaptırmanın bebeğe bir zararı olur mu acaba???
arkadaşlar vucüdu su toplayan varmı? Benim şimdiden heryerim şişti. Ne yapmalıyım acaba?
öyle diyorum şimdide artık napayım ben böyle hata yapmazdım ama
boşverdim artık fazla da değil para ama bana göre fazla 12 milyon var arada ama işte benim için fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?