2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zaten ben yazdım konu dışı diye ama akıl almak istedim başına gelen oldumu diye napayım biraz cimrilik var bende aldığıma pişman oldum

herkesten özür dilerim meşgul ettiysem ama işte akıl alayım dedim:çok üzgünüm:

antikorlar sende de yüksek çıkmış..ben de 500 ün üzerinde çıkıyor bu hastalık tiroidit ve bundan dolayı antikorlar sürekli tiroit hormonlarımıza saldırıp onları yok ediyor biz de hashimoto tiroitine bağlı hipotiroit oluyoruz...İnsan kendi tiroit hücrelerine saldırır mı hain antikorlar lmaz:

kızlar ben gidiyorum eve.ütü yapmaya...kafamçokkarıştı
öptüm sizi byopuyorumnanaktan

büyük marketse sanmam ama eğer seni tanıyan biraz daha ufak bir yerde devamlı alışveriş yaptığın bi dene istersen
fişini alsaydın daha kolay olurdu ozaman mecbur geri alacak ama şansını dene derim
fark bu kadar çok mu ki yada benim gibi biraz takıntılımısın haha

konudıiı olması benve hiiç önemli değil
sırf bebek de konuşacak değiliz ya arada değişiklik de lazım
yaz sen arkadaşım ben gördükçe yorum yazarım :)

Son düzenleme:

denizcim ben takibimi safa hastanesi nihal hanıma ve 15 günde bir veya acil bi durum
olunca gidiyorum evime en yakın kadın doğum hastanesi orası

ama aylık takiplerim için yenimahalle kadın doğum hastanesine gidiyorum
ve doğumumu da orada yapmayı düşünüyorum çünkü her yönden donanımlı bi hastane
oldugunu biliyorum....evet belki devlet hastanesi ama önemli olan doktorun ne kadar
tecrübeli oldugu benım için zaten randevu alıp gidiyorum internetten sorun olmuyo
kaç kere gittim safa hastanesine mesela veya başka özel hastaneyede gittim
muayenesi naısl diye meraktan kimse plasnetam hakkında bilgi vermedi
devlet hastanesi bilgi verdi plasnetan doğla vs diye devlet hastanesinde ilacı yanlış
kullandıgımı öğrendım ama bana öyle söylenmıstı nerden bilebilridimki bu gibi şeyler
ayrıca özel hastaneler kar amacı güdüyor devlet hastanelerinin böyle bi durumu yok onun
için bana bir tedavi tavsiye ettıklerınden bu daha samımı geliyor doğrusu
herkesın kendı seçimi tabıı kı özele gidilse bile bence en azından ayda bikere devlet
hastanesine takıbe gidilebilir en azından kayıtların bulunur ileride ne olacağı belli olmaz

peny bende de hasimato var ve benim ilac kullanmadan önce 9000 cıkıstı antikorlarım 2 aydır ilac kullanıyorum 5000e düşmüş. belki dojazı arttırabiliriz.

Sen burda abartıldığına bakma..senin de değerlerinin en iyi olması için uğraşıyor doktor..3.91 yüksek değil ki ama şikayetlerin azalması için biraz daha düşse daha iyi..Bak doktoralar bir sorun olmayacağını söylemiş, olmayacak tabii..Sen ilacını al kahvaltıdan 1 saat önce sonra da kafaya takma..hadi öptüm..a.s.

Yok zelcancım perinatoloğun hiçbir hatası yok... Sonuçta ondan istenen bir ultrason, ben yapmam dyecek hali yok..
Ayrıca da zaten 11.-14 haftalar arasında yapılmaz diye bir kural yok, ama yapılması da gerekmiyormuş...
Yani faydalı ama mecburi olmayan bişey.. haa kötü mü oldu hayır midesi kalbi atardamarları herşeyi çok normalmiş öğrenmiş olduk... Ama 20. haftada da yaptırıcam... Yani 2 kere ayrıntılı ultrason ücreti ödemem gerekecek..
Ne gerek var...
Kan testim çıksın, meltem hanıma göstermeye gidicem, o zaman sorucam niçin özellikle ayrıntılı istediğini....

Merhaba bende 16.haftadayım eylul 12 gıbı beklıyorum bebegımı sımdılık kusmalarım azaldı ama tum gun yatıyorum acayıp yorgunum hala ama dun doktora gıttım 53 kılo ıle basladım halen 53 kıloyum normalmı ? Doktor sorun yok dedı ama ben 16 haftada hıc kılo almadım zaten sureklı kusuyodum yenı basladım yemeye ıcmeye umarım zaman cabuk egecr eylul cabuk gelıt ya acayıpte korkuyorum dogumdan :)

bende hiç kilo almadım doktor sorun yok dediyse problem yoktur canım sıkma canını

tşr ederim canım senin dediğin gibi bende takıntılıyım burcumun özelliğinden biri çok takıyorum biri bana bişey desin unutmam yapsın unutmam hele para konusundaysa daha çok takıntı yapıyorum tutuluyum eşimde bazen sinir oluyor bu huyuma düşünme al der ama ben hesap çok yaparım
akşamda takıldığımı biliyor yatakta bile damarıma basıyor dalga geçiyor:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…