2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım hoşgeldin yenisin sanırım
beraber günümüz benimde 11 eylül cinsiyeti belli oldumu senin

Aramıza hoş geldin canım..a.s.

anladım canım dedim acaba ultrasonu detaylı ultrason mı sandı diye ama
sonuçlarını gösterdiğinde sor dr. umarım 20. haftada ücretsiz yaparlar
sende 100lr bebeğine ihtiyacı olan başka birşey alırsın

haha anladım canım acaba aynı burçtanmıyız bende de var o dediğinden hihihi
ben koç burcuyum (27.mart ta doğum günüm var az kaldı bebişimle kutlayacağız bu kez bayanssulusmile

Evet bunu ben de merak ediyorum..Epilasyonun bebeğe zararı var mı?

bildiğim kadarıyla zararı yok ama çok kıllanma olur
hamilelikte tüyler çoğalabiliyormuş özellikle karın bölgesinde
böyle yukarıdan aşığıya çizgi gibi
şimdi alırsan kökü kalınlaşır daha kalın çıkar
ilerde de hep almak zorunda kalırsın bence

ama 100% zararsız mı o kadar emin değilim
ister bi google da bak yada dr.una bi sor derim

madeofcum nasıl yani.. doktorun sana 2li testten bahsetmedi mi...
Hangi doktor hangi hastane canımcım....
Bu hafta yaptırmazsan zamanı geçiyor.. 14. hafta son tarih çünkü 14+1 de olmuyor...
Sen niye doktorunu uyarmadın tatlım yaa...

peny bende de hasimato var ve benim ilac kullanmadan önce 9000 cıkıstı antikorlarım 2 aydır ilac kullanıyorum 5000e düşmüş. belki dojazı arttırabiliriz.

Dozaj arttırmayı antikorlara göre değil tsh a göre yapıyorlar bende..Uzun süredir antikorlara bakılmıyor..Tiroit bezi küçüldükçe antikorların sayısı da düşecek tabii...o antikorları düşürmek için ilaç falan yokmuş, sen levotiron kullanmıyor musun başka bir ilaç mı?

ikili testim yapıldı canım hem ense kalınlığı hem kan testi verdim temiz çıktı şükür,ayrıntılı baktımı bakmadımı bilmiyorum,kemiklerini ölçdü onu biliyorum bize gösterdi çünkü,beyninede baktı ama iç organlarının tamamına baktımı bakmadımı bilmiyorum bide herkes troidden falan bahsediyo ya dedim başka bişey dahamı yapıyolar

Ben de 16 haftada hiç kilo almadım, hiç bulantım kusmam da olmadı; yemem de iyidi...Bu çok normal..Bu haftaya kadar hiç kilo almamak normal olduğu gibi bence çok güzel..ben çok memnunum şahsen..:hulya:

canım benim ikili testte aynı şekilde yapıldı..yani sadece kana iense kalınlığına ve burun kemiğine değil senin daha ömceki yazında saydığın hereyi söyledi doktor banada..benimkini kendi doktorum değil o hastaneye haftada bir gelen konusunda uzman bir profesör yaptı..bu tamamamen hastanenin uyguladığı bişey.ben detaylı ultrason falan demedim.ama ekstar parada ödemedim sadec muayene parası...gerçi özel sağlık sigortam var belki o karşılamışta olabilir bazı şeylere para ödemiyoruz çünkü..ama renkli falan değildi.başka bir odada ve makinada baktı ama detaylı ultrason demediler...

kilo almayanlar ne şanslı yaaa(( bende eskiden hiç almazdım ama tiroidtenmi acaba ya ben en son 3 kilo almıştım,bi kaç gündür çıkmadım sanırım 4 olmuştur..gerçi benim dr da normal dedi aylık 2 kilo geçmedikçe...

Göbek kıllarıma dokunmam zaten..Bacak ve ...işte ben epilasyon aleti kullanıyorum, çok araştırdım birileri radyasyondan dolayı zararlı demiş, birileri zararlı değil demiş..Ağda da ilk haftalarda düşük yapar diyenler falan..:uhm:

kızlar ben hamilelikten haber ve sorular da

ane demek diye arkadaşın biri konu taşımış çok güzel bende buraya taşımak istedim ama yapamadım
beceren varsa getirsin topingimize çok duygusaldı bir göz atın istersseniz

haha anladım canım acaba aynı burçtanmıyız bende de var o dediğinden hihihi
ben koç burcuyum (27.mart ta doğum günüm var az kaldı bebişimle kutlayacağız bu kez bayanssulusmile

bende yay burcuyum canım aralık 7 benim de

inşallah beraber kutlamak nasip olur

bizde babasının doğum gününü kutlamıştık yani bebeğimin olacağını eşimin doğum gününde söyledim:asigim::asigim:

madeofcum, tiroid ile ilgili değerler haileliğin ilk başlangıcındaki kan testinde çıkıyor.. TSh t3 t4 değerlerinde sorun varsa 2 ayda bir bu değerlere tekrar takrar bakılıyor tatlım....
Kızlar bu arada tiroidle ilgili bir sorun varsa dahiliye yerine endokrinolojiye gitmenizi tavsiye ederim...

kızlar bugün bende beyaz renkli adeta peynir kesiği gibi bir akıntım oldu.normal mi acababilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…