Merhaba bende 16.haftadayım eylul 12 gıbı beklıyorum bebegımı sımdılık kusmalarım azaldı ama tum gun yatıyorum acayıp yorgunum hala ama dun doktora gıttım 53 kılo ıle basladım halen 53 kıloyum normalmı ? Doktor sorun yok dedı ama ben 16 haftada hıc kılo almadım zaten sureklı kusuyodum yenı basladım yemeye ıcmeye umarım zaman cabuk egecr eylul cabuk gelıt ya acayıpte korkuyorum dogumdan :)
Aranıza yeni katıldım, mesajımı doğru atıp atmadığımdan bile emin değilim CADIARZU
Ben de inşallah bir eylül annesi olacağım, şu an hamileliğim 13+3 , biraz kanamam oldu ama sanırım atlattık, herşey normalleşti :Saruboceq: beklenen tarihte 25/09/2010. biraz eylülün sonu ama napalım :1rolleyes:
Yok zelcancım perinatoloğun hiçbir hatası yok... Sonuçta ondan istenen bir ultrason, ben yapmam dyecek hali yok..
Ayrıca da zaten 11.-14 haftalar arasında yapılmaz diye bir kural yok, ama yapılması da gerekmiyormuş...
Yani faydalı ama mecburi olmayan bişey.. haa kötü mü oldu hayır midesi kalbi atardamarları herşeyi çok normalmiş öğrenmiş olduk... Ama 20. haftada da yaptırıcam... Yani 2 kere ayrıntılı ultrason ücreti ödemem gerekecek..
Ne gerek var...
Kan testim çıksın, meltem hanıma göstermeye gidicem, o zaman sorucam niçin özellikle ayrıntılı istediğini....
tşr ederim canım senin dediğin gibi bende takıntılıyım burcumun özelliğinden biri çok takıyorum biri bana bişey desin unutmam yapsın unutmam hele para konusundaysa daha çok takıntı yapıyorum tutuluyum eşimde bazen sinir oluyor bu huyuma düşünme al der ama ben hesap çok yaparım
akşamda takıldığımı biliyor yatakta bile damarıma basıyor dalga geçiyor:roflol:
Evet bunu ben de merak ediyorum..Epilasyonun bebeğe zararı var mı?
peny bende de hasimato var ve benim ilac kullanmadan önce 9000 cıkıstı antikorlarım 2 aydır ilac kullanıyorum 5000e düşmüş. belki dojazı arttırabiliriz.
madeofcum nasıl yani.. doktorun sana 2li testten bahsetmedi mi...
Hangi doktor hangi hastane canımcım....
Bu hafta yaptırmazsan zamanı geçiyor.. 14. hafta son tarih çünkü 14+1 de olmuyor...
Sen niye doktorunu uyarmadın tatlım yaa...
Merhaba bende 16.haftadayım eylul 12 gıbı beklıyorum bebegımı sımdılık kusmalarım azaldı ama tum gun yatıyorum acayıp yorgunum hala ama dun doktora gıttım 53 kılo ıle basladım halen 53 kıloyum normalmı ? Doktor sorun yok dedı ama ben 16 haftada hıc kılo almadım zaten sureklı kusuyodum yenı basladım yemeye ıcmeye umarım zaman cabuk egecr eylul cabuk gelıt ya acayıpte korkuyorum dogumdan :)
Yok zelcancım perinatoloğun hiçbir hatası yok... Sonuçta ondan istenen bir ultrason, ben yapmam dyecek hali yok..
Ayrıca da zaten 11.-14 haftalar arasında yapılmaz diye bir kural yok, ama yapılması da gerekmiyormuş...
Yani faydalı ama mecburi olmayan bişey.. haa kötü mü oldu hayır midesi kalbi atardamarları herşeyi çok normalmiş öğrenmiş olduk... Ama 20. haftada da yaptırıcam... Yani 2 kere ayrıntılı ultrason ücreti ödemem gerekecek..
Ne gerek var...
Kan testim çıksın, meltem hanıma göstermeye gidicem, o zaman sorucam niçin özellikle ayrıntılı istediğini....
bildiğim kadarıyla zararı yok ama çok kıllanma olur
hamilelikte tüyler çoğalabiliyormuş özellikle karın bölgesinde
böyle yukarıdan aşığıya çizgi gibi
şimdi alırsan kökü kalınlaşır daha kalın çıkar
ilerde de hep almak zorunda kalırsın bence
ama 100% zararsız mı o kadar emin değilim
ister bi google da bak yada dr.una bi sor derim
haha anladım canım acaba aynı burçtanmıyız bende de var o dediğinden hihihi
ben koç burcuyum (27.mart ta doğum günüm var az kaldı bebişimle kutlayacağız bu kez bayanssulusmile
altrarafa ağda yaptırmakta sorun yok ama göbeğe ağda yaptırmayı doğru bulmuyo doktorlar genelde
canım neden acaba bilgin var mı, ben de cesaret edip yaptıramadım doktora da soramadım erkek diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?