Cnm benim ablamda epilasyon kullandı göbeğine, hamileyken. Doktoru epilasyon aleti kullanma çok rahatsızsan ağda yap dedi.
Bilginiz olsun.opuyorumnanaktan
Biz tekrardan geldiiiik.
Göbek kıllarıma dokunmam zaten..Bacak ve ...işte ben epilasyon aleti kullanıyorum, çok araştırdım birileri radyasyondan dolayı zararlı demiş, birileri zararlı değil demiş..Ağda da ilk haftalarda düşük yapar diyenler falan..:uhm:
bende yay burcuyum canım aralık 7 benim de
inşallah beraber kutlamak nasip olur
bizde babasının doğum gününü kutlamıştık yani bebeğimin olacağını eşimin doğum gününde söyledim:asigim::asigim:
evet ben bu gun yeni gordum eylul anneleri formunu cok sevindim ben henuz cinsiyetini bilmiyorum babasi israrlada bilmek istemiyo ama ben cok merak ediyorum diyoki bana ogrenirsen esyalarin renginden bende anlarim ama ben kiz gibi hissediyorum bilmem neden cin takvimine baktim kiz diyo :) ama doktora sorucam merak yer beni ben bide ingilterede yasiyorum esimde yabanci keske hamileligimi istanbulda gecirseydim turk hastaneleri doktorlari bir baska burda doktor hindistanli zaten hepsi ithal ilgileniyorlar ama insan soru sormaya cekiniyo bazen cok ince degiller anlamiyorlar .ben aşşardaki sayfa sayısını yazdım canım sana yani bu konunun bir önce ki sayfada
kızlar bugün bende beyaz renkli adeta peynir kesiği gibi bir akıntım oldu.normal mi acababilmiyorumkismile
canım neden acaba bilgin var mı, ben de cesaret edip yaptıramadım doktora da soramadım erkek diye...
evet ben bu gun yeni gordum eylul anneleri formunu cok sevindim ben henuz cinsiyetini bilmiyorum babasi israrlada bilmek istemiyo ama ben cok merak ediyorum diyoki bana ogrenirsen esyalarin renginden bende anlarim ama ben kiz gibi hissediyorum bilmem neden cin takvimine baktim kiz diyo :) ama doktora sorucam merak yer beni ben bide ingilterede yasiyorum esimde yabanci keske hamileligimi istanbulda gecirseydim turk hastaneleri doktorlari bir baska burda doktor hindistanli zaten hepsi ithal ilgileniyorlar ama insan soru sormaya cekiniyo bazen cok ince degiller anlamiyorlar .canım hoşgeldin yenisin sanırım
beraber günümüz benimde 11 eylül cinsiyeti belli oldumu senin
evet ben bu gun yeni gordum eylul anneleri formunu cok sevindim ben henuz cinsiyetini bilmiyorum babasi israrlada bilmek istemiyo ama ben cok merak ediyorum diyoki bana ogrenirsen esyalarin renginden bende anlarim ama ben kiz gibi hissediyorum bilmem neden cin takvimine baktim kiz diyo :) ama doktora sorucam merak yer beni ben bide ingilterede yasiyorum esimde yabanci keske hamileligimi istanbulda gecirseydim turk hastaneleri doktorlari bir baska burda doktor hindistanli zaten hepsi ithal ilgileniyorlar ama insan soru sormaya cekiniyo bazen cok ince degiller anlamiyorlar .
sen sanslisin benden insallah bir an once gecer gunler saglikli 11 eylulde kucagimiza aliriz bebeklerimizi Nagihan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?