2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cnm benim ablamda epilasyon kullandı göbeğine, hamileyken. Doktoru epilasyon aleti kullanma çok rahatsızsan ağda yap dedi.
Bilginiz olsun.opuyorumnanaktan

ben göbek için kullanacaktım vazgeçtim de bacakta kullandım bi şey olmaz inş ee bundan sonra napcaz bacağa da kesin zararlı mı acaba napsak kiii

BEN EPıLASYON ALETı KULLANIYORUM HATTA BUGÜN KULLANDIM ZARARLI MIbilmiyorumkismile

hayır canım ne radyasonu daha neler!!! epilasyon aleti bu yani başka bişey değil
bazen insanlar bişey bilmesede konuşuyor haha
sadece özellikle alt tarafta kan dolaşımından dolayı daha hassah olabilir acı konusunda başka zararı yok
sen tüy dökücü krem kullanmıyorsun bişey yapmıyorsun
bacaklarınıda ... larınıda rahatça al ohh tertemiz haha
benimde almam lazım
üşeniyor ve üşüyorum haha biraz daha ısınsız havalar hahahaha
hayır canım kıl mı bu ağda yapınca düşsün haha
ahh bizim insanlarımız nelerde uyduruyor yaaa nerden akıllarına geliyor hahaha

iyi akşamlar kızlar bizim mesai buraya kadar birazdan çıkacağım kendinize iyi bakın güzel anneler.bayanssulusmile

evet ben bu gun yeni gordum eylul anneleri formunu cok sevindim ben henuz cinsiyetini bilmiyorum babasi israrlada bilmek istemiyo ama ben cok merak ediyorum diyoki bana ogrenirsen esyalarin renginden bende anlarim ama ben kiz gibi hissediyorum bilmem neden cin takvimine baktim kiz diyo :) ama doktora sorucam merak yer beni ben bide ingilterede yasiyorum esimde yabanci keske hamileligimi istanbulda gecirseydim turk hastaneleri doktorlari bir baska burda doktor hindistanli zaten hepsi ithal ilgileniyorlar ama insan soru sormaya cekiniyo bazen cok ince degiller anlamiyorlar .
sen sanslisin benden insallah bir an once gecer gunler saglikli 11 eylulde kucagimiza aliriz bebeklerimizi Nagihan .

olsun koç yay aslan hepsi ateş burcu aynı sayılır haha
eşiminde doğum günü 8 mart tı onuda beraber kutladık
pazar günü 3. evlilik yıldönümümüzdü ve 3ümüz kutladık
yani mart ayı bizim kutlama tanışma ayımız hepsini hepberaber kutladık haha

inşallah sende bebeğin kucağında kutlarsın doğum gününü

ben aşşardaki sayfa sayısını yazdım canım sana yani bu konunun bir önce ki sayfada
evet ben bu gun yeni gordum eylul anneleri formunu cok sevindim ben henuz cinsiyetini bilmiyorum babasi israrlada bilmek istemiyo ama ben cok merak ediyorum diyoki bana ogrenirsen esyalarin renginden bende anlarim ama ben kiz gibi hissediyorum bilmem neden cin takvimine baktim kiz diyo :) ama doktora sorucam merak yer beni ben bide ingilterede yasiyorum esimde yabanci keske hamileligimi istanbulda gecirseydim turk hastaneleri doktorlari bir baska burda doktor hindistanli zaten hepsi ithal ilgileniyorlar ama insan soru sormaya cekiniyo bazen cok ince degiller anlamiyorlar .
sen sanslisin benden insallah bir an once gecer gunler saglikli 11 eylulde kucagimiza aliriz bebeklerimizi Nagihan .

canım neden acaba bilgin var mı, ben de cesaret edip yaptıramadım doktora da soramadım erkek diye...

canım o göbüştekı kıllar hormon değişimlerinden dolayı hamilleikte cıkıo ve hamilelikten
sonra kendliğinden dökülüyo zaten birincisi kalınlaştırıp devamlı almamak için
tavsiye edilmiyo ikincişsi içerde bebiş varken göbüşe öyle sert davranmakda pek tavsiye
edilmiyo düşün ilk haftalarda alt tarafa yapmak bile yasak bebek aşağıda oldugu için
11 haftadan sonra bebiş yukarı çıktıgı zaman alt taraf için ağdaya izin veriyolar

canım hoşgeldin yenisin sanırım
beraber günümüz benimde 11 eylül cinsiyeti belli oldumu senin

Cinsiyet konusunu görünce bende yazmak istedim. Haftaya doktor kontrolüm var ve sanırım cinsiyeti öğreneceğiz. İşin tuhafı ben rüyamda "oğlun oluyormuş, tebrik ederim" diyen rahmetli birini gördüm. o nedenle de sanki o taraftan haber geldi gibi hissettim :) sizde de rüyasında görenler oldu mu ve doğru çıktı mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…