2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben göbek için kullanacaktım vazgeçtim de bacakta kullandım bi şey olmaz inş ee bundan sonra napcaz bacağa da kesin zararlı mı acaba napsak kiii

Bacaklara zararlı olacağını sanmıyorum cnm. Doktor bize sadece göbek için kullanmayın dedi o da sedece bebeğin sesten etkilenebileceği için. Hem zararlı olsa kullanım kılavuzunda uyarırdı. hamileyken kullanılmasın diye. Ayrıca biri radyasyon falan dedi radyayson yokki epilatörde :SS

insallah gonlunce olur bebegin saglikli insallah hepimiz bir an once kucagimiza aliriz arkadaslar .ben annelerin hissettiklerine inaniyorum bu gun esimin is arkadasi dogum yapti cin takvimine baktim erkek dedi erkek bebegi oldu bana kiz diyo ama bilmiyorum henuz

bende rüyamda oğlum olduğunu gördüm
adı kadir di???? hiç aklımızda olmayan bir isim
acaba kadir gecesi mi doğacak
çünkü bayramdan bir hafta sonra doğum tarihi ama tabi belli de olmaz

Açıkçası Çin takvimini çok duyuyorum ama çevremdeki birkaç kişiyi yanılttığı için ben bakmadım ama şu nikah yüzüğü olayını denesem mi diyorum :) hani ileri geri hareket yada dönerek hareket ederse cinsiyeti belli ediyormuş diyorlar :) Gerçi rüyamdan ürpererek uyandığımda kesin erkek diye düşündüm. Merak güzel birşey sanırım :)

Garipsemezseniz birşey soracağım. Sizin bebeğinizle aranızda duygusal bağ oluştu mu, yani onunla iletişiminiz nasıl?
Ben normalde çok duygusalımdır fakat henüz bebeğimle bir bağ oluşmadı gibi hissediyorum ve kendimi garipsiyorum. Acaba hep bir tedirginlik nedeniyle mi diye düşünüyorum. Gerçi tecrübeliler , ilk hareketini duyana kadar bekle, o zaman duygusallığı anlayacaksın diyorlar. Peki sizlerde durum nedir?

anladım canım evet alt kısımlarda arttı, ki ben lazerliyim tüylerim çok zayıflamıştı şimdi tekrar kalınlaştı ve arttı. böyle de olmuyor ben hiç duramam tüylü, aldırıcam mecburen göbeğimi bu kadar zaman aldırmamıştım. of aman kadın olmanın zorlulkları işte... epilasyon aleti hafif elektrik veriyor olabilir ama tabi bacakta sorun olacağını zannetmiyorum, örneğin saç kurutma makinasını da karnınızı ısıtmak için kullanmayın diyorlardı.

valla benimde o bahsettiğin bağdan henüz yok
ama ben daha önce 2 kere bebeklerimi kaybettim
biraz kendi koruma da olabilir bu
inşallah hissedince değişir bu

Ben çıkamıyorum kızlarr, 7-7buçuk gibi bir telekonferans yapmam gerekyor (
Eşie dedim, ben gelmeden yemekleri hazırla diye bakalımne yapacak :))

canım niye garipseyelim. kaç haftalık hamilesin? ilk zamanlar insan nolduğunu anlamıyor, hormanlar zaten bizi bizlikten çıkarıyor, alıngan, stressli, tedirgin oluyoruz. babalar da anlamıyor ruh halimizden. ama zamanla 2. aydan sonra artık iyice ısınıyor insan, onun kalp atışları, onun cinsiyeti, odası, minik kıyafetleri derken anlıyorsun o içinde ve senin. varolmaya çalışıyor.şu anda benim tek düşündüğüm, tek yaşamım o. kendimi özel hissediyorum. ama dediğin gibi bir duyguya ulaşmak için gerçekten şöyle bir 20. haftayı bulmamız gerekiyor. karnımız iyice büyücek, onu hissedicez ki ancak o zaman.

canim benimde ilk bebegim olucak bende cin takvimini duydum bu gun esimin arkadasi icin baktim hastaneye gitti dediler sabah erkek cikti ogleden sonra erkek dediler yani bende bakiyorum tabiki tam inanmiyorum meraktan bende ama bu tuttu simdi bir arkadas daha var hastanede ona bakicam yasini sorucam aksama bebek gelmeden bakicam ingilizler bizden daha cok cocuk yapiyolar her ailede 4-5 cocuk var 16 yasinda bayanla tanistim dun daha kendisi cocuk sevgilisi 17 yasinda gelmisler hamile kizcagiz ufacik incecik ama hamile :)
nedendir bilmem benim bebegim kiz gibi geliyor hani saglikli olsunda hepsinden onemli aslinda gonlum erkek cunku benim hic erkek kardesim yok ama bazen uyaniyorum aniden kiz gibi hissediyorum yada konusurken hep kizim diyorum yani ben kiz olduguna inaniyorum canim bendede henuz bir duygusal bag yok sanirim normal bu sanki aslinda ruyaymis gibi geliyor bazen hafif karnim var bakiyorum falan ama bendede duygusal bir bag yok ama doktor bana sordu kimildama hissediyormusun basladimi diye yok dedim ilk bebeklerde 20.haftayi bulabiliyormus kipirdamasini hissetmek belki daha sonra duygusallik basliyacak haklisin bekliyorum bende .

heee şimdi anladım çok şükür orda da bişey çıkmamıştı

evet kızlar ben de cinsiyetini rüyam da şöyle gördüm. bana bakmış çok ama çok sevdiğim rahmetli dedemi rüyamda gördüm yıllar sonra. güya ordan dönmüş, balkonda oturuyor. bende yanına oturuyorum nasılsın dede diyorum, bundan sonra 11 yıllık hayatım kaldı oyüzden iyi yaşıycam diyor ve bunu çok sık tekrarlıyor (bu kısmını ben yorulayamadım) uzatmayım rüyamın sonunda dedem yürüyerek yanıma geliyor, yaklaştıkça bir bakıyorum saçlarında sıra sıra inciler parlıyor. resmen o incilere odaklanmış bakarken uyanıyorum, hayırolsun. sonra arştırdım ki hamileyken rüyasında parlak inciler gören bir bayanın erkek evladı olacağına işaret edermiş. yani sanıyorum dedem bana onun haberini verdi.

çin takvimi bende çıkmadı kızlar.. çinlilere göre oğlum olacaktı... Ruslara göre kız..
Bu durumda ruslar 1-0 önde :))

amin canım allah herkese sağlıklı evlat versin benimde içime kız doğuyor bakalım bu hafta belli olur heralde geçen haftaydı randevu günüm ama gitmedim belli olmaz diye cinsiyeti cumaya kadar gideceğim bende canım bakalım ne diyecek dr

eşimle hep kızımız diye seviyoruz ama erkek derse şoklara gireriz bide ben aşırı kız istiyorum

bizim burdaki dr larda canım bazen gıcıkları denk geliyor hele paracılar insanı sömürüyorlar
tedavi görürken ben çocuk için çok oyaladılar beni çok hataları oldu
ama meleğim gelince hepsini unuttum :ecrin_bebek::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

canim Insallah allahim gonlune gore saglikli guzeller guzeli hayirli bir kiz verir sana dr sonra yaz merak ettim :)

canim burda hamileler icin tum hastane masraflari devlet tarafindan karsilaniyor acayip programlilar randevu gunleri mektup gonderiyorlar daha onceden sistemleri tamam ama doktorlar genelde hep hindistanli yada zenci cok soru soramiyosun bakiyolar tuhaf tuhaf yani turk insaninnin en kotusu bile sicak kanli bunlardan bunalr cok resmi ama tedavi icin falan hic bir ucret yok eger hamileysen ucretsiz ve bebek dogduktan sonra 6 ay yine ucretsiz onun disinda zaten ucret oduyo tum vatandaslar yani turkiyedeki gibi ssk devlet hastanesi bedava degil ama devlet hastanesi nerdeyse ozel gibi tertemiz duzenli ozel hastaneler sadece ufak bir kan testi icin 2000 euro para istediler benden yani devlet hastaneleri guzel keske birde doktorlar tuhaf ulkelerden ithal olmasa :)

birde arkadaslar bir sey sorucagim size ben doktora gittim scan yapildi kan testi idrar testi doktor hepsi normald edi ama bana down sendromu testi yapilmadi sordum doktora turkiyede yapiyorlar dedim bana dediki 28 yasinda down sendromu ihtimali olmaz yapamayiz eger kanda veya idrarda veya scanda tuhaf bir sey gozlemlersek ve yasin 30 yasini gecmisse yapiyoruz dedi normalmi bu size yapildimi turkiyede arkadaslarima yapildi gibi hatirliyorum ben bunalr cok rahat ya guvenemiyorum ben bunlara ..

biz şanslıyız istediğimizi soruyoruz kendimizi tatmin edene kadar gerçekten senin işin zor ama olsun sağlıklı doğsunda bebeğin

sen nerelisin aslen

ben testleri yaptırmadım daom sendiromu için bazı dr lar böyle düşünüyorlar yaşı ilerleyenlerde daha çok yapıyorlar ama tabiki anne isterse ben 2li 3 lü testleri yaptırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…