- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
ben göbek için kullanacaktım vazgeçtim de bacakta kullandım bi şey olmaz inş ee bundan sonra napcaz bacağa da kesin zararlı mı acaba napsak kiii
Cinsiyet konusunu görünce bende yazmak istedim. Haftaya doktor kontrolüm var ve sanırım cinsiyeti öğreneceğiz. İşin tuhafı ben rüyamda "oğlun oluyormuş, tebrik ederim" diyen rahmetli birini gördüm. o nedenle de sanki o taraftan haber geldi gibi hissettim :) sizde de rüyasında görenler oldu mu ve doğru çıktı mı :)
insallah gonlunce olur bebegin saglikli insallah hepimiz bir an once kucagimiza aliriz arkadaslar .ben annelerin hissettiklerine inaniyorum bu gun esimin is arkadasi dogum yapti cin takvimine baktim erkek dedi erkek bebegi oldu bana kiz diyo ama bilmiyorum henuz
canım o göbüştekı kıllar hormon değişimlerinden dolayı hamilleikte cıkıo ve hamilelikten
sonra kendliğinden dökülüyo zaten birincisi kalınlaştırıp devamlı almamak için
tavsiye edilmiyo ikincişsi içerde bebiş varken göbüşe öyle sert davranmakda pek tavsiye
edilmiyo düşün ilk haftalarda alt tarafa yapmak bile yasak bebek aşağıda oldugu için
11 haftadan sonra bebiş yukarı çıktıgı zaman alt taraf için ağdaya izin veriyolar
Açıkçası Çin takvimini çok duyuyorum ama çevremdeki birkaç kişiyi yanılttığı için ben bakmadım ama şu nikah yüzüğü olayını denesem mi diyorum :) hani ileri geri hareket yada dönerek hareket ederse cinsiyeti belli ediyormuş diyorlar :) Gerçi rüyamdan ürpererek uyandığımda kesin erkek diye düşündüm. Merak güzel birşey sanırım :)
Garipsemezseniz birşey soracağım. Sizin bebeğinizle aranızda duygusal bağ oluştu mu, yani onunla iletişiminiz nasıl?
Ben normalde çok duygusalımdır fakat henüz bebeğimle bir bağ oluşmadı gibi hissediyorum ve kendimi garipsiyorum. Acaba hep bir tedirginlik nedeniyle mi diye düşünüyorum. Gerçi tecrübeliler , ilk hareketini duyana kadar bekle, o zaman duygusallığı anlayacaksın diyorlar. Peki sizlerde durum nedir?
Açıkçası Çin takvimini çok duyuyorum ama çevremdeki birkaç kişiyi yanılttığı için ben bakmadım ama şu nikah yüzüğü olayını denesem mi diyorum :) hani ileri geri hareket yada dönerek hareket ederse cinsiyeti belli ediyormuş diyorlar :) Gerçi rüyamdan ürpererek uyandığımda kesin erkek diye düşündüm. Merak güzel birşey sanırım :)
Garipsemezseniz birşey soracağım. Sizin bebeğinizle aranızda duygusal bağ oluştu mu, yani onunla iletişiminiz nasıl?
Ben normalde çok duygusalımdır fakat henüz bebeğimle bir bağ oluşmadı gibi hissediyorum ve kendimi garipsiyorum. Acaba hep bir tedirginlik nedeniyle mi diye düşünüyorum. Gerçi tecrübeliler , ilk hareketini duyana kadar bekle, o zaman duygusallığı anlayacaksın diyorlar. Peki sizlerde durum nedir?
madeofcum, tiroid ile ilgili değerler haileliğin ilk başlangıcındaki kan testinde çıkıyor.. TSh t3 t4 değerlerinde sorun varsa 2 ayda bir bu değerlere tekrar takrar bakılıyor tatlım....
Kızlar bu arada tiroidle ilgili bir sorun varsa dahiliye yerine endokrinolojiye gitmenizi tavsiye ederim...
evet ben bu gun yeni gordum eylul anneleri formunu cok sevindim ben henuz cinsiyetini bilmiyorum babasi israrlada bilmek istemiyo ama ben cok merak ediyorum diyoki bana ogrenirsen esyalarin renginden bende anlarim ama ben kiz gibi hissediyorum bilmem neden cin takvimine baktim kiz diyo :) ama doktora sorucam merak yer beni ben bide ingilterede yasiyorum esimde yabanci keske hamileligimi istanbulda gecirseydim turk hastaneleri doktorlari bir baska burda doktor hindistanli zaten hepsi ithal ilgileniyorlar ama insan soru sormaya cekiniyo bazen cok ince degiller anlamiyorlar .
sen sanslisin benden insallah bir an once gecer gunler saglikli 11 eylulde kucagimiza aliriz bebeklerimizi Nagihan .
canim Insallah allahim gonlune gore saglikli guzeller guzeli hayirli bir kiz verir sana dr sonra yaz merak ettim :)amin canım allah herkese sağlıklı evlat versin benimde içime kız doğuyor bakalım bu hafta belli olur heralde geçen haftaydı randevu günüm ama gitmedim belli olmaz diye cinsiyeti cumaya kadar gideceğim bende canım bakalım ne diyecek dr
eşimle hep kızımız diye seviyoruz ama erkek derse şoklara gireriz bide ben aşırı kız istiyorum
bizim burdaki dr larda canım bazen gıcıkları denk geliyor hele paracılar insanı sömürüyorlar
tedavi görürken ben çocuk için çok oyaladılar beni çok hataları oldu
ama meleğim gelince hepsini unuttum :ecrin_bebek::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5
amin canım allah herkese sağlıklı evlat versin benimde içime kız doğuyor bakalım bu hafta belli olur heralde geçen haftaydı randevu günüm ama gitmedim belli olmaz diye cinsiyeti cumaya kadar gideceğim bende canım bakalım ne diyecek dr
eşimle hep kızımız diye seviyoruz ama erkek derse şoklara gireriz bide ben aşırı kız istiyorum
bizim burdaki dr larda canım bazen gıcıkları denk geliyor hele paracılar insanı sömürüyorlar
tedavi görürken ben çocuk için çok oyaladılar beni çok hataları oldu
ama meleğim gelince hepsini unuttum :ecrin_bebek::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5
birde arkadaslar bir sey sorucagim size ben doktora gittim scan yapildi kan testi idrar testi doktor hepsi normald edi ama bana down sendromu testi yapilmadi sordum doktora turkiyede yapiyorlar dedim bana dediki 28 yasinda down sendromu ihtimali olmaz yapamayiz eger kanda veya idrarda veya scanda tuhaf bir sey gozlemlersek ve yasin 30 yasini gecmisse yapiyoruz dedi normalmi bu size yapildimi turkiyede arkadaslarima yapildi gibi hatirliyorum ben bunalr cok rahat ya guvenemiyorum ben bunlara ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?