2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz şanslıyız istediğimizi soruyoruz kendimizi tatmin edene kadar gerçekten senin işin zor ama olsun sağlıklı doğsunda bebeğin

sen nerelisin aslen

istanbul dogumluyum buraya 1 sene oldu geleli esim ingiliz ama ben hani herkes avrupa ya gelmek isterya yemekleri havasi baska turkiyenin ne kadar ekonomik sartlar guzel olsada ingilterede tamam kabul ediyorum turkiye yinede baska esimi turkiyede yasamaya ikna etmeye calisiyorum bakalim esim gelirim diyor birde bebegimin turk kulturunu almasinida istiyorum acikcasi haklisin eger doktorlar turk olsa aklima gelen her soruyu sorucam yanitini alicam gelicem gidicem bunalr hep programli kafana gore doktor bakmiyo kapidan geri gonderiyo kac kere denedim beni tatmin edemiyorlar hani hindistablilara bir zittim yok ama adam bakiyo bon bon sorun yok tamamdir diyo soru soruyorum ama net cevaplar yok aksanlar farkli esim ingiliz bazen o bile aksani farkli net anlasamiyorum diyor ben nasil anlasiyim her seyi anlamiyorlar bide bizim gibi hani hamiledir duygusal yaklasiyim yok net cevaplar net sorular ellerinde dosya disinda bakmiyo programlilar tamam ama ben alismadim bu kadar programli islere ..

iyi akşamlar anneşlermiz yoruldular bugn hasta olduğm için fazla giremedim buun bi bakam kimlar var dedim ama kisecikler kalmamış

Hey millet hişt deyip çıkacam, yazılı sorusu aşırdım netten. sempatiksalakcinni
Naapıyım yaaa, gel uyu, git uyu; elim bişeye gitmedi günlerdir. ıyice tembelleştim valla.

ay ne güzel sizlerin cinsiyet belli olmuş benimki gene görünmedi ya
çok merak ediyorum bende ya((

benimde çine göre KIZ
rusa göre ERKEK

BAKALIM DOKTORUN UTROSYONU NE DıYECEK MERAKLA BEKLıYORUM

uwww ürperdim resmen..
bu tarz rüyalar boşa değildir ben ona inanırım.
çok yakın bir arkadaşımda bu tarz bir rüya görmüştü.
bir ağacın altında oturuyormuş ve yanına mübareklerden biri gelmiş.
senin oğlun olacak ona benim adımı vereceksin demiş.
peki sen kimsin diye sormuş arkadaşım.
aldığı cevap Enes Bin Malik !

o ay içinde arkadaşım bu rüyadan sonra hamile olduğunu öğreniyor.
ve gerçekten oğlu oluyor.
oğlunun adı Enes :)
ve şu an maşallah 4 yaşında....

onun için ürperdim dedim sevil.yabana atılacak bir rüya değil seninkiside.
sende bir dene bakalım oğlun olacak gibi...

hayra yoralım hayır olsun....

günaydın kızlar.hepiniz iyisinizdir umarım.
biz bugün kızı ayrıntılı ultrasona götürüyoruz.ayy çok heyecanlıyım.

sağol sanada günaydın güzel anne..
benim uykular artık çok düzensizleşti ya gece uyuyamıyorum şimdide uykuum kaçtı
sizlerdede oluyormu ?

boden ne güzel seninki kocaman olmuş :)) bizimde okadar olsa belki görürdük ne olduğunu :))

12. haftadan sonra çabuk geçiyor.ben başlarda çok çektim bulantıdan.çok şükür şimdi iştahım yeni yeni yerine geliyor.sanırım hamileliğin en keyifli günleri bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…