2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
12. haftadan sonra çabuk geçiyor.ben başlarda çok çektim bulantıdan.çok şükür şimdi iştahım yeni yeni yerine geliyor.sanırım hamileliğin en keyifli günleri bu aralar.

zaten 4-6 ay arası hamileliğin balayı evresi derler :) bu zamanların keyfini cıkar diyor herkes :)

doktorlar genelde 20. hafta diyorlar ayrıntılı için.ama ayrıntılı yapacak radyologla görüştüm uygun dedi.cihazlarının özelliğine göre de değişiyormuş.nevincim ayrıntılı 4d değil.bebeğin tüm iç organlarını,kemiklerini filan inceliyorlar.

bu arada ben ankaradayım.eyüp ekiciye gidicem.herkes çok övüyor.gideyim geleyim isteyene detaylı bilgi veririm.

ayy ne güsel canım ya.. inşallah herşey güzel geçer...
bizde o günlere gelebilsek hayırlısıyla.. 2 hafta sonra cinsiyet öğrenicem o bile beni heyecanlandırıyor =)

Günaaayyddıınn :)

canım 20. haftada amniyo sıvısı bebeği en iyi şekilde görebilicek durumda oluyormuş
bunun için 20. hafta diyorlarmıs dr.kagan kocatepenın sıtesınde okumustum

ben dün gittim kordonu almış bacakarasına kapamışta bacaklarını göstermedi annesine
iice merakta bıraktı anneyii(

bu arada ben ankaradayım.eyüp ekiciye gidicem.herkes çok övüyor.gideyim geleyim isteyene detaylı bilgi veririm.

bende ankaradayım bende cogu kişiden Prof. Dr. Mustafa SALİH'in ismini duydum. doktorumda önce kendi arkadasına yönlendirecekti ben Mustafa SALİH'e gitmek istiyorum diyince ankarada en iyilerdendir gidebilirsin dedi. cok dolu oldugu için 1 ay öncesinden randevu alamk gerekiyor telefonu düşürmek için bile yarım saat ugrastım

günaydın....nasılsınız bebişler nasıl?Pazar gününden beri eski enerjik halime geri döndüm çoookkk şükür

tekrar günaydın kızlaropuyorumnanaktan kahvaltı yaptım geldimcokacimcoook dün akşam bi baş ağrısı yattım erkenden şimdide bi kırgınlık var havalardan mı acaba hiçbişey yapasım yokmirmirmirmir

kızlar benim aklıma birşey takılıyor.. bilen varsa ve cevaplarsa çok sevineceğim =)
bebek kordonu bebeğin göbeğine bağlı. peki diğer ucu nereye bağlı? plesentaya mı yoksa anneye mi? anneye ise annenin neresine bağlı?

canım ben annenin göbeğine bağlı diye biliyorum

plasentaya bağlı canım bebiş ordan beslenıyo...bebek doğduktan sonra bağ kesiliyo
plasneta bebekten sonra cıkıyo rahimden sonra bağ kesiliyo bebişin göbeğine
pansuman yapılıyo :)

hatta bebekle plasneta arasındakı bağın bi şekilde kesilmesiyle
bebek anne karnında beslenemeyip kaybedilince
halk arasında emzikten düşmüş fln derler duymuşsundur.

anneın göbeğine bağlı olması mantıken ters çünkü
hadi göbek bağı kesildi bebeğe pansuman yapıldı diğer uç noluyo
içeri mi bırakılıo o öle başıboş bi ucu kesik içerde mi kalıcak yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…