günaydın kızlar.hepiniz iyisinizdir umarım.
biz bugün kızı ayrıntılı ultrasona götürüyoruz.ayy çok heyecanlıyım.
12. haftadan sonra çabuk geçiyor.ben başlarda çok çektim bulantıdan.çok şükür şimdi iştahım yeni yeni yerine geliyor.sanırım hamileliğin en keyifli günleri bu aralar.
bu arada ben ankaradayım.eyüp ekiciye gidicem.herkes çok övüyor.gideyim geleyim isteyene detaylı bilgi veririm.
sanada günaydınlar çalışanlar iş yerinden takılmaya başladılar:))günaydınnn kızlarropuyorumnanaktan
ii hadi bakalım inş. herşey yolundadır..
sanada günaydınlar çalışanlar iş yerinden takılmaya başladılar:))
kolay gelsin
günaydın pınar hoşgeldin
günaydın kızlar
doktorlar genelde 20. hafta diyorlar ayrıntılı için.ama ayrıntılı yapacak radyologla görüştüm uygun dedi.cihazlarının özelliğine göre de değişiyormuş.nevincim ayrıntılı 4d değil.bebeğin tüm iç organlarını,kemiklerini filan inceliyorlar.
doktorlar genelde 20. hafta diyorlar ayrıntılı için.ama ayrıntılı yapacak radyologla görüştüm uygun dedi.cihazlarının özelliğine göre de değişiyormuş.nevincim ayrıntılı 4d değil.bebeğin tüm iç organlarını,kemiklerini filan inceliyorlar.
bu arada ben ankaradayım.eyüp ekiciye gidicem.herkes çok övüyor.gideyim geleyim isteyene detaylı bilgi veririm.
kızlar benim aklıma birşey takılıyor.. bilen varsa ve cevaplarsa çok sevineceğim =)
bebek kordonu bebeğin göbeğine bağlı. peki diğer ucu nereye bağlı? plesentaya mı yoksa anneye mi? anneye ise annenin neresine bağlı?
kızlar benim aklıma birşey takılıyor.. bilen varsa ve cevaplarsa çok sevineceğim =)
bebek kordonu bebeğin göbeğine bağlı. peki diğer ucu nereye bağlı? plesentaya mı yoksa anneye mi? anneye ise annenin neresine bağlı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?