2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ben sütü zor içiyorum.o evde kaynamış sütü hayatta içemem valla inek kokuyor sanki..süt deyince bile bi tuhaf oluyorum.bu sabah içtim kokusu burnumda.bide hayatta kaynatamam ben ya.o kutu sütlerde kurtarıcım oldu muzlusu hele soğuksa hemen içiyorum rahatca

hoşgeldin mopsy.. günaydın sanadaa...
kokuya duyarlıysan zaten zorla içemesin.. neyseki benim sorunum yok koku yada yiyeceklerden tiksinme gibi.. =) şanslıyım

Canım ya bende bu yaşıma kadar süt ağzıma sürmedim ama şimdi bebişimin sağlığı için zorlanarak her akşam içmeye çalışıyorum ama kutu süt maalsef bulunduğum yerde şişe süt görmedin. görsem inan onu bile deneyeceğim yavrum için.:ecrin_bebek: içine çok az kakao katıyorum kokusu gelmesin diye kaydirigubbakcemile3

ben hamile kaldığım ilk günden beriş ağda yapıyorum 1 ay rahat ediyorum..yani jiletle başedilirmi kızlar..düşük neden yapsın onuda anlamış değilim..deriden kıl alınıp gidiyor rahime ne etkisi olcak ....ben gayet rahatım.

günaydın suray.. hoşgeldin..
sağlık konusunda çok titizleniyorum işte.. önceden de böyleydim ama bebek olayından sonra iyice araştırmacı oldum =)))

hoşbulduk canım ne yapalım herşey bebişlerimiz içinyerimseniben bide zaten zor yollar kataderek geldi bebişim onun için her şeyi yaparım:lepi:

bende nescuık canım...doktorda bana özellikle iç dedi yaş 30 alınca günlük ne içersen vücut onu kullanıyor depolama yok yaşından dolayı dedi....bende zorla içiyorum evde içine nescuık..öğledensonralarıda muzlulardan içiyorum.en yüksek kalsiyum sütaşın meyveli sütlerinde var bilgin olsun...enazından kalsiyum almış oluyoruz.

hoşgeldin mopsy.. günaydın sanadaa...
kokuya duyarlıysan zaten zorla içemesin.. neyseki benim sorunum yok koku yada yiyeceklerden tiksinme gibi.. =) şanslıyım

aslında bendede hiç tiksinme yok birtek süt işte..normaldede sevmezdim ondan olabilir.

Ahh lapacı ahhhhh....
Nerden yazdın şu şiri, depreştim gene....
İnek sütü de neymiş, aslan sütü var aslan sütü diyen ben, şimdi akşamları eşimle ya süt ya ayran bardaklarını tokuşturuyoruz...

bende 1 bardak günlük süt içiyorum. Aslında dere otunda cok fazla kalsiyum varmıs. Ama ben kokusundan bile tiksiniyorum

Kızlar 2 lİ teste hgs hormonumu ne vardı o 50 nİn Üzerİnde olup erkek bekleyen varmı

Zeynepciğim erkek bebiş istiyorsun sanırım ne diyeyim Allah gönlüne göre versin. gamyoncuiremsuOzaman bende sorayım değeri 40 larda olanlarda kız bebiş çıktımı ??? bende kız bebiş istiyom ya:kedi::roflol:Allahım sen hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip eyle biz konuşuyoruz işte :Saruboceqhaoldumsmile

suray cım sağlık lı sıhatlı hayırlı lsun ilk başta tabiki ama işten herkesin gönlünde bir aslan yatıyor bende ilk bebişimi erkek istiyordum ama kızım da olacak diye mutluyum inş. rabbim cümlemize hayırlı evlet versin

kızlar herakşam çok rüya görüyorum .dünakşam gördüğüm bir rüya gördüm acaba yorumlayan olabilirmi...
rüyamda et ve hayvan pazarına giriyorum şok güzel kuzular koyunlar var..kloyunlar kesiliyor ama kan yerine süt akıyor...
sonra benim yanımda küçücük bir kuzuyu kesşyorlar ama belinden kesiliyor süt akıyor birsürü..ben çok üzülüyorum çoık ağlıyorum.bunu neden klestiniz günh diye..daha çok küçük falan...ama çok üzüldüm kızlar....hatta uyandım ağlıyorum sandım hala ama ağlamamışım.rüyamda çok ağladım.

suraycım senin hala belli değilmi benim yüzede 80 kız dedi doktor seninkinden küçük göstermedi sanırım senin ufaklık

hoşbulduk canım ne yapalım herşey bebişlerimiz içinyerimseniben bide zaten zor yollar kataderek geldi bebişim onun için her şeyi yaparım:lepi:

bende normalde sütü sevmezdim.. en son ne zaman içtim hatırlamam yani.. ama bebiş olunca işin ucunda.. paşa paşa her sabah içiyorum... benim bebişde uzun uğraşdan sonra geldi. onun sağlığı için herşeyi yaparım... yeterki iyi olsunlar... zaten nesil gitgide sağlıksızlaşıyor.. çevre, yaşam koşulları.. herşey giderek kötüye gidiyor. bizim faydalandığımız bir çok şeyden onlar faydalanamayacak. doğal birşey tüketemeyecekler. o yüzden ne kadar sağlam temeller atarsak o kadar iyi diyorum kendimce....

sana süt içmen için mesaj gelmiş mopsy cimm =))))))))
rüyan tersine çıkar umarım. çookk güleceğin haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…