ay ben sütü zor içiyorum.o evde kaynamış sütü hayatta içemem valla inek kokuyor sanki..süt deyince bile bi tuhaf oluyorum.bu sabah içtim kokusu burnumda.bide hayatta kaynatamam ben ya.o kutu sütlerde kurtarıcım oldu muzlusu hele soğuksa hemen içiyorum rahatca
Eline sağlık Lapaci canım maalesef çok doğru yazıların.
ay ben sütü zor içiyorum.o evde kaynamış sütü hayatta içemem valla inek kokuyor sanki..süt deyince bile bi tuhaf oluyorum.bu sabah içtim kokusu burnumda.bide hayatta kaynatamam ben ya.o kutu sütlerde kurtarıcım oldu muzlusu hele soğuksa hemen içiyorum rahatca
Göbek kıllarıma dokunmam zaten..Bacak ve ...işte ben epilasyon aleti kullanıyorum, çok araştırdım birileri radyasyondan dolayı zararlı demiş, birileri zararlı değil demiş..Ağda da ilk haftalarda düşük yapar diyenler falan..:uhm:
günaydın suray.. hoşgeldin..
sağlık konusunda çok titizleniyorum işte.. önceden de böyleydim ama bebek olayından sonra iyice araştırmacı oldum =)))
Canım ya bende bu yaşıma kadar süt ağzıma sürmedim ama şimdi bebişimin sağlığı için zorlanarak her akşam içmeye çalışıyorum ama kutu süt maalsef bulunduğum yerde şişe süt görmedin. görsem inan onu bile deneyeceğim yavrum için.:ecrin_bebek: içine çok az kakao katıyorum kokusu gelmesin diye kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin mopsy.. günaydın sanadaa...
kokuya duyarlıysan zaten zorla içemesin.. neyseki benim sorunum yok koku yada yiyeceklerden tiksinme gibi.. =) şanslıyım
Kızlar 2 lİ teste hgs hormonumu ne vardı o 50 nİn Üzerİnde olup erkek bekleyen varmı
Ahh lapacı ahhhhh....
Nerden yazdın şu şiri, depreştim gene....
İnek sütü de neymiş, aslan sütü var aslan sütü diyen ben, şimdi akşamları eşimle ya süt ya ayran bardaklarını tokuşturuyoruz...
hoşbulduk canım ne yapalım herşey bebişlerimiz içinyerimseniben bide zaten zor yollar kataderek geldi bebişim onun için her şeyi yaparım:lepi:
bende 1 bardak günlük süt içiyorum. Aslında dere otunda cok fazla kalsiyum varmıs. Ama ben kokusundan bile tiksiniyorum
kızlar herakşam çok rüya görüyorum .dünakşam gördüğüm bir rüya gördüm acaba yorumlayan olabilirmi...
rüyamda et ve hayvan pazarına giriyorum şok güzel kuzular koyunlar var..kloyunlar kesiliyor ama kan yerine süt akıyor...
sonra benim yanımda küçücük bir kuzuyu kesşyorlar ama belinden kesiliyor süt akıyor birsürü..ben çok üzülüyorum çoık ağlıyorum.bunu neden klestiniz günh diye..daha çok küçük falan...ama çok üzüldüm kızlar....hatta uyandım ağlıyorum sandım hala ama ağlamamışım.rüyamda çok ağladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?