kızlar herakşam çok rüya görüyorum .dünakşam gördüğüm bir rüya gördüm acaba yorumlayan olabilirmi...
rüyamda et ve hayvan pazarına giriyorum şok güzel kuzular koyunlar var..kloyunlar kesiliyor ama kan yerine süt akıyor...
sonra benim yanımda küçücük bir kuzuyu kesşyorlar ama belinden kesiliyor süt akıyor birsürü..ben çok üzülüyorum çoık ağlıyorum.bunu neden klestiniz günh diye..daha çok küçük falan...ama çok üzüldüm kızlar....hatta uyandım ağlıyorum sandım hala ama ağlamamışım.rüyamda çok ağladım.
sana süt içmen için mesaj gelmiş mopsy cimm =))))))))
rüyan tersine çıkar umarım. çookk güleceğin haberler alırsın[
puhahahaha ay koptum burda yeminle....acaba sütü çok kafayamı taktım ne))hahahahhaa
Kızlar 2 lİ teste hgs hormonumu ne vardı o 50 nİn Üzerİnde olup erkek bekleyen varmı
suraycım senin hala belli değilmi benim yüzede 80 kız dedi doktor seninkinden küçük göstermedi sanırım senin ufaklık
ayrıca cogu yerde koyun kuzu için
Rüyada kuzu güzel bir çocuk sahibi olacağına yorumlanır.
Rüyada kuzu güzel bir çocuk sahibi olacağına yorumlanır.
sütle cok ugrasıyoruz ya ondan öyle bir rüya görmüşsündür.
Rüyada görülen kuzu, ana ve babasina itaat eden bir çocuktur. Hanimi gebe olan kimse rüyada bir kuzu bagislandigini görse, itaatli bir erkek çocugu ile müjdelenir. Hayvanlarin bütün küçük yavrulan rüyada onlara sahip olanlar için üzüntüdür. Ancak insanlarin küçük kiz çocuklan bu tabirden baska olarak, dünyaliga isarettir. Bir kuzu kestiginl gören kimsenin kendi çocugu veya ailesinden bazilarinin çocugu ölür. diyor ama sen kesmiyordun hatta aglıyordun o yüzden ilk yazılan sana daha cok uygun cnm
çok sağol canım yorum için.senin rüya yorumun varmı yoksa nettenmi baktın canım..acaba erkekmi olcak benim evlatbilmiyorumkismile....
Kızlar hepinize merhaba.Bugün ikili test sonucumu aldım.Doktorum herşeyin iyi olduğunu söyledi.Ama
yaşımdan dolayı amniyosentez yaptırmam gerektiğini söyledi(yaşım 37).Bende yaptırmak istemiyorum.
Üçlü testten sonra karar vermem gerekiyor.Doktorum bu testler kesin olmayacak diye birşey asla demez.Sadece ihtimalleri gösterir dedi.Sonunda kendi kararıma bağlı olduğunu söyledi.Aranızda benim durumumda olan varmı.Kafam karıştı.
canım ben sana ne zamandır diyorum içime erkek doguyor diye
bide hülya avşarı gördüm bi tuvaletteyiz....hülya avşarda tuvalet temizlikçisiyle konuşuyor..konuda şu..biz ingilizce biliyoruz ama kullanılmayınca unutuluyor çat pat ingilizcem var diyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne alaka yani napsın tuvaletçi senin ingilizceni )))))tuvaletçi
de paspas yapıyor orda)))
ben çok rüya görüyorum kızlar yani hergece birkaç hikaye var hepsinide hatırlıyorumkaydirigubbakcemile3
canım niye garipseyelim. kaç haftalık hamilesin? ilk zamanlar insan nolduğunu anlamıyor, hormanlar zaten bizi bizlikten çıkarıyor, alıngan, stressli, tedirgin oluyoruz. babalar da anlamıyor ruh halimizden. ama zamanla 2. aydan sonra artık iyice ısınıyor insan, onun kalp atışları, onun cinsiyeti, odası, minik kıyafetleri derken anlıyorsun o içinde ve senin. varolmaya çalışıyor.şu anda benim tek düşündüğüm, tek yaşamım o. kendimi özel hissediyorum. ama dediğin gibi bir duyguya ulaşmak için gerçekten şöyle bir 20. haftayı bulmamız gerekiyor. karnımız iyice büyücek, onu hissedicez ki ancak o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?