2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sütle cok ugrasıyoruz ya ondan öyle bir rüya görmüşsündür.

Rüyada görülen kuzu, ana ve babasina itaat eden bir çocuktur. Hanimi gebe olan kimse rüyada bir kuzu bagislandigini görse, itaatli bir erkek çocugu ile müjdelenir. Hayvanlarin bütün küçük yavrulan rüyada onlara sahip olanlar için üzüntüdür. Ancak insanlarin küçük kiz çocuklan bu tabirden baska olarak, dünyaliga isarettir. Bir kuzu kestiginl gören kimsenin kendi çocugu veya ailesinden bazilarinin çocugu ölür. diyor ama sen kesmiyordun hatta aglıyordun o yüzden ilk yazılan sana daha cok uygun cnm

ayrıca cogu yerde koyun kuzu için

Rüyada kuzu güzel bir çocuk sahibi olacağına yorumlanır.

Kızlar 2 lİ teste hgs hormonumu ne vardı o 50 nİn Üzerİnde olup erkek bekleyen varmı

suraycım senin hala belli değilmi benim yüzede 80 kız dedi doktor seninkinden küçük göstermedi sanırım senin ufaklık

Yok Zeynepciğim ya bu c.tesi gittim en son yine göstermedi bıcırık resmen çatlatıyor meraktan ya:roflol:bacakları yandan havaya kaldırıyor, sırtını dönüyor ama önünü dönmedi bi türlü dalga geciyor şimdiden bizimle kaydirigubbakcemile3

ayrıca cogu yerde koyun kuzu için

o zaman bol sütlü yani çok süt emen bebeğin olacak mopsy cim.. =)) öyle yorumlayalım.. içi süt doluymuş ya kuzunun koyunun rüyanda...

çok sağol canım yorum için.senin rüya yorumun varmı yoksa nettenmi baktın canım..acaba erkekmi olcak benim evlatbilmiyorumkismile....

Mopsiciğim Allah hayırlara yorsun diyelim. çok güldürdünüz beni yahu sabah sabah Allahta sizi güldürsün kaydirigubbakcemile3

hıı demek koyun kuzu güzelmiş...teşkk..
evt lapacım senin yorumlarında çok hoştu sağol...süt içen bebek güzel yani inş.öyle oluralkisalkisalkis

bide hülya avşarı gördüm bi tuvaletteyiz....hülya avşarda tuvalet temizlikçisiyle konuşuyor..konuda şu..biz ingilizce biliyoruz ama kullanılmayınca unutuluyor çat pat ingilizcem var diyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne alaka yani napsın tuvaletçi senin ingilizceni )))))tuvaletçi
de paspas yapıyor orda)))
ben çok rüya görüyorum kızlar yani hergece birkaç hikaye var hepsinide hatırlıyorumkaydirigubbakcemile3

Kızlar hepinize merhaba.Bugün ikili test sonucumu aldım.Doktorum herşeyin iyi olduğunu söyledi.Ama
yaşımdan dolayı amniyosentez yaptırmam gerektiğini söyledi(yaşım 37).Bende yaptırmak istemiyorum.
Üçlü testten sonra karar vermem gerekiyor.Doktorum bu testler kesin olmayacak diye birşey asla demez.Sadece ihtimalleri gösterir dedi.Sonunda kendi kararıma bağlı olduğunu söyledi.Aranızda benim durumumda olan varmı.Kafam karıştı.

canım yaptırmak istemiyorsan yaptırmazsın!!!
benim yaşım 24 (c.tesi 25 inşallah)
ama senin yaşında yada daha büyük bile olsam yaptırmazdım
zaten bu bi ihtimal yani iyi deyip sonra kötü de çıkabilir
kötü deyip iyi de ben yerinde olsam yaptırmazdım
Allah göstermesin herhangi bişey olmuş olsa dahi
bebeğimi isterim o benim yavrum aldırma vs. kattiyen düşünmem
zaten bildiğim kadarıyla bişey de yapamıyorlar bu duruma (tedavi gibi)
onun için ben gerek bile duymam!!!!!
tabi bunlar benim fikirlerim sen ne düşünüyorsun bilemem tabii
her ne olursa olsun bebeğimi doğuracam diyorsan yaptırma
zaten bi tahmin sadece kendini boşu boşuna stresse sokacaksın

merhaba canım..yani sonucun normal çıktıysa amniyosenteze gerek yok bence ama tabi senın kararın.ben senın yerinde olsaydım yaptırmazdım sanırım..ancak anormal bir risk çıkarsa belki düşünürdüm...

canım ben sana ne zamandır diyorum içime erkek doguyor diye

evt canım tahminin doğru çıkarsa benim kocik çok sevincek...
doktor en son kıza benziyor dediğinden beri kıza inandık iyice..erkek çıkarsa baya süpriz olur vallaha...
ben kız istiyorum ama hayırlısı neyse o olsun inşallah

ay çok saçma biliyorum ama bende nerdeyse aynı rüyayı gördüm
hülya avşarın kına gecesıymıs evlerıne gidiyorum fln sonra wc ye gidiyoruz onunla
aynı böyle bi rüyaydı nedir bu hülyayla wc ye gitme olayı yaa
merak ettim şimdi çok garip :uhm:

HEKATE.. benim ilk gittiğim doktor gebeliğimin ilk haftası bana dediki "ben rutin 2li, 3lü ve amniyosentez yaparım." bende ürktüm. araştırdım. yani yaşım 28. risk görürse yaptrısa risk görmezse yaptırmasa tamam ama kafadan yaptırırım dedi... yurtdışında bu iş mecburiymiş.. her bebeğe amniyosentez yapılırmış.. çünkü sadece down sendromu değil, sinir sistemi, kalp kapakçıklarındaki sorunlar daha sayamadığım bir sürü hastalık belirleniyor amniyosentez ile.. ama % 1 di yanılmıyorsam risk var... o nedenle karar senin... benim kullanıcı profilimde albüm var testler diye... orada ilk gittiğim doktorun bana verdiği 2 belge var.. bunları oku düşün taşın konuşacağız ilerde dedi.. ama ben bir daha ona gitmedim... sende bir oku. en azından bilgi edinmiş olursun...
ben olsaydım testlerimin sonuçları riskli çıkmıyorsa yaptırmazdım. ama az da olsa risk çıkıyorsa yaptırırdım...

ayrıca yine benim albümdeki kağıtlarda yazıyor.. 2li test ile sorunların %30-50si, 3 lü test ile %50-70i saptanabiliyor. ama amniyosentez ile %99u saptanabiliyor. ama yinede %1 saptanamama ihtimali var.
yine aynı şekilde %1 ihtimalle bebeği kaybetme riski var...
sendeki risk durumuna göre bir değerlendirme yapılır ve hangi riskin daha güvenli olduğuna karar verilir bence...

Hamileliğimde 14. hafta bitiyor. Umarım hepinizin bahsettiği gibi 20.haftada o duyguya girebilirim.
Henüz cinsiyet belli olmadığı için alışveriş falan yapmadım, o nedenle onun için birşeyler almaya başlayınca da belki bağ oluşur diye umudum var. Fakat daha tuhafı eşimin benden daha heyecanlı olması, onlar bir bağ kurdular, ben öyle boş boş bakıyorum :) bebek benim içimde ama ben bağ kuramadım, eşim seyirci ama o bağ kurdu. Anlamadım gitti :)
Ama dediklerinize inanmak ve 20'li haftalarda bu bağı bende hissetmek istiyorum.
İngilizler hakkında çok çocuk yaptıkları konsunda haklısın. Benim de İskoç bir yengem var. 3 çocuk yaptı ve hepsi birbirinden güzel. Kanlarında sarışın, açık renk gözlülük olunca kartpostal resimleri gibi çocuklar oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…