2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
6nisana kadar dayanamıcam cumartesi dr a gitmeyi düşünüyorum bebeğimi mrk ediyorum hihoyyyt

aynen ben de öle hissettiğimi zannediorum canım,,, özellikle yataktan kalkmadan sol kasığımda kelebek varmış gibi pır pır edio:))

sağol sanada günaydın güzel anne..
benim uykular artık çok düzensizleşti ya gece uyuyamıyorum şimdide uykuum kaçtı
sizlerdede oluyormu ?
gunaydin herkese canim bendede ayni uyuyamiyorum uyusamda ruyalar kabuslar geri uyanimiyorum yani nerdeyse gece olmasin diye dua edicem bendede durum boyle ..

Kızlar o kelebek pırpırlaması bebeğimiz değilmiş....
2li test sırasında söyledim doktora.. Yok dedi olamaz öyle bişey, şu an onun hareketlerini hissetmen imkansız... En iyi ihtimal 16. hafta ama o da 2. bebeğinse.. ılk gebeliklerde 18. hafadan önce hissedemezsin...
Ben dedim ama hissediyorum böyle pırpır içimde.. Güldü, tamam böyle mutlu oluyorsan öyle olsun dedi...

evet bebekleri cok sirin mavi gozlu sarisin genelde benim bebegim naisl olacak bilmiyorum ben esmer baba sarisin ama esimin abisi 40 yasinda 6 cocugu var saka gibi kocaman ev heryerden cocuk cikiyor ben gittigimde sok oluyorum hepsinin arasinda bir iki yas farki var her seferinde sok bana bir veya iki yeter :)

kızlar ne kadar şanslısınız, ben daha öğrenemedim cinsiyetini. Doktor bişeyler gördü, ama söylemedi, dediki öbür kontrolde söyliyim. Açıkcası sağlığı beni daha çok ilgilendiriyor, hep dua ediyorum sağlıklı olsun diye; hepimizinki inşallah:Saruboceq: 2li testte herşey gayet normaldi, bundan sonraki test nedir, neler öğrenecez onda?

Çok üzgünüm çoook sevmedim o drualsanaalsanasmileüzdü beni:sinifsinif:ben yinede bebeğim diye sevincem o kıpırdamalarıhihoyyytpeki neymiş o pıtırtılar dr bi açıklama yaptı mınaniknanik

4 ayımız doldu bugün ama bebeğe dair hiç birşey hissetmiyorum benboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…