gunaydin herkese canim bendede ayni uyuyamiyorum uyusamda ruyalar kabuslar geri uyanimiyorum yani nerdeyse gece olmasin diye dua edicem bendede durum boyle ..sağol sanada günaydın güzel anne..
benim uykular artık çok düzensizleşti ya gece uyuyamıyorum şimdide uykuum kaçtı
sizlerdede oluyormu ?
aynen ben de öle hissettiğimi zannediorum canım,,, özellikle yataktan kalkmadan sol kasığımda kelebek varmış gibi pır pır edio:))
Hamileliğimde 14. hafta bitiyor. Umarım hepinizin bahsettiği gibi 20.haftada o duyguya girebilirim.
Henüz cinsiyet belli olmadığı için alışveriş falan yapmadım, o nedenle onun için birşeyler almaya başlayınca da belki bağ oluşur diye umudum var. Fakat daha tuhafı eşimin benden daha heyecanlı olması, onlar bir bağ kurdular, ben öyle boş boş bakıyorum :) bebek benim içimde ama ben bağ kuramadım, eşim seyirci ama o bağ kurdu. Anlamadım gitti :)
Ama dediklerinize inanmak ve 20'li haftalarda bu bağı bende hissetmek istiyorum.
İngilizler hakkında çok çocuk yaptıkları konsunda haklısın. Benim de İskoç bir yengem var. 3 çocuk yaptı ve hepsi birbirinden güzel. Kanlarında sarışın, açık renk gözlülük olunca kartpostal resimleri gibi çocuklar oldu :)
Kızlar o kelebek pırpırlaması bebeğimiz değilmiş....
2li test sırasında söyledim doktora.. Yok dedi olamaz öyle bişey, şu an onun hareketlerini hissetmen imkansız... En iyi ihtimal 16. hafta ama o da 2. bebeğinse.. İlk gebeliklerde 18. hafadan önce hissedemezsin...
Ben dedim ama hissediyorum böyle pırpır içimde.. Güldü, tamam böyle mutlu oluyorsan öyle olsun dedi...
merhaba kızlar yeni katıldım aranıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?