2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar hamilelikten önce saçlarım çok dökülüyodu şimdi baya azaldı kaydirigubbakcemile2

kizlar dun gece feci bir ruya gordum simdi bakiyorum tabire bebegini kaybetmeye delaletmis cok korktum ruyamda is gorusmesine gittim ama tecavuze ugradium her tarafim kandi ve dilim sismisti feci konusyamiyor bagiramiyordum ya uff her gece uyuyamiyorum ruya ruya gece gelmesin istiyorum ruya tabirinden anlayan arkadaslar varmi?

canım gözün aydın.ikili testten sonra 3lü ve 4lü testler var.bunları yaptırıp yaptırmamak doktora ve de sana bağlı.benim doktorum gerek yok dedi.bazı doktorlar hepsini yaptırıyo.

merabalarrr uzun zamandır giremiyorumm
nasılsınız hamişler güzel haberler varmı ben 4.ayıma girmiş bulunuyorum

sen içini ferah tut ii düşün ii olsun bolca dua edip uyu geceleri

merabalarrr uzun zamandır giremiyorumm
nasılsınız hamişler güzel haberler varmı ben 4.ayıma girmiş bulunuyorum

hoşgeldiin iiyiz büyümeye çalışıyoruz :lepi:evet bazı arkadaşlarımız bebişlerin cinsiyetini öğrendibayanssulusmile

hoşgeldiin iiyiz büyümeye çalışıyoruz :lepi:evet bazı arkadaşlarımız bebişlerin cinsiyetini öğrendibayanssulusmile

evet baktım yaaa ne güzel herkes öğrenmiş şaşırdım valla
benden küçükler bile öğrenmiş
en son gittiğimde doktor bişiy söylemek için henüz erken dedi bi dahaki geldiğinde net olur dedi
işte yakınlaştı doktor randevum bakalım görünür bu sefer inşallah

Biz de geldiiiiik; buzdolabıma dantelli örtü kestirmiştim geçen. Geldiğimden beri uğraşıyorum. Rafları indirip yıkadım, kurutup sildikten sonra serdim. Gelin gibi oldu maaşallah. Sonra o heves mutfakta bi sürü şeyi yıkadım. Bazılarını makineye koydum. Baharat kavanozlarını da hallettikten sonra durmam gerektiğini hissettim. Belim sızladı yaaa. Tüm evi temizlemeyi mutfağa tercih ederim kızlar. Ayyy hava güzel ya; içim kıpır kıpır oldu be yaaakaydirigubbakcemile2

Çok üzgünüm çoook sevmedim o drualsanaalsanasmileüzdü beni:sinifsinif:ben yinede bebeğim diye sevincem o kıpırdamalarıhihoyyytpeki neymiş o pıtırtılar dr bi açıklama yaptı mınaniknanik

Benim minik kelebeğim içimde pır pır dönüyor derken, doktorum bağırsak hareketleri onlar, rahim büyüdükçe mide ve bağırsaklara baskı yapıyormuş, ve iyi sindirim ve boşaltım sağlayabilmek için bağırsaklar uygun pozisyona gelmek için hareket ediyorlarmış...
Çok bilimsel ve gerçekçi...
Benim romantik benzetmem daha güzel...
Zaten doktorum da dedi, sen öyle düşünmek istiyorsan öyle mutlu oluyorsan öyle olsun...

Bu arada doktoru çok ama çok sevdim, keşke perinatolog değil de normal kadın doğumcu olsaydı, kesin ona giderdim ve her hafta kapısını aşındırırdım :))

ay melekcim sende ev işlerine vurdun kendini hergün bir iş yapıyorsun ya çok yorma kendini ....

benim dolabımda da var dantelli örtü çok güzel dolabı açınca için ferahlıyohihoyyyt

dr mutlaka doğru olanı söylemiştir ama biz bebeğimizi hissetmek istiyoruzsenağlama

kızlar ben anlamadım bu tıbbı bende 13-14 haftalıkkenn hissediyodum
hemde bağırsak haraketi olmadığından adım gibi emindim
benim doktorumda rahşm seğirmesi demişti CADIARZU

yani genelleme olarak 17-18 haftadan sonra başlar deniliyor
ama kişilere göre farklılıklar olamazmıki ?

şu anda netleşti kıpırtılar ama çok uzun sürelerde oluyor
3 gün olmuyo 1 gün oluyo mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…