bu sitede çok yeniyim hatalarım olabilir afola yorumlarımı göremiyorum
bu sitede çok yeniyim hatalarım olabilir afola yorumlarımı göremiyorum
selam kızlar biz geldik bi geçmişi okuyup geliyorum...
kızlar ne kadar şanslısınız, ben daha öğrenemedim cinsiyetini. Doktor bişeyler gördü, ama söylemedi, dediki öbür kontrolde söyliyim. Açıkcası sağlığı beni daha çok ilgilendiriyor, hep dua ediyorum sağlıklı olsun diye; hepimizinki inşallah:Saruboceq: 2li testte herşey gayet normaldi, bundan sonraki test nedir, neler öğrenecez onda?
kizlar dun gece feci bir ruya gordum simdi bakiyorum tabire bebegini kaybetmeye delaletmis cok korktum ruyamda is gorusmesine gittim ama tecavuze ugradium her tarafim kandi ve dilim sismisti feci konusyamiyor bagiramiyordum ya uff her gece uyuyamiyorum ruya ruya gece gelmesin istiyorum ruya tabirinden anlayan arkadaslar varmi?
merabalarrr uzun zamandır giremiyorumm
nasılsınız hamişler güzel haberler varmı ben 4.ayıma girmiş bulunuyorum
hoşgeldiin iiyiz büyümeye çalışıyoruz :lepi:evet bazı arkadaşlarımız bebişlerin cinsiyetini öğrendibayanssulusmile
Çok üzgünüm çoook sevmedim o drualsanaalsanasmileüzdü beni:sinifsinif:ben yinede bebeğim diye sevincem o kıpırdamalarıhihoyyytpeki neymiş o pıtırtılar dr bi açıklama yaptı mınaniknanik
Biz de geldiiiiik; buzdolabıma dantelli örtü kestirmiştim geçen. Geldiğimden beri uğraşıyorum. Rafları indirip yıkadım, kurutup sildikten sonra serdim. Gelin gibi oldu maaşallah. Sonra o heves mutfakta bi sürü şeyi yıkadım. Bazılarını makineye koydum. Baharat kavanozlarını da hallettikten sonra durmam gerektiğini hissettim. Belim sızladı yaaa. Tüm evi temizlemeyi mutfağa tercih ederim kızlar. Ayyy hava güzel ya; içim kıpır kıpır oldu be yaaakaydirigubbakcemile2
Benim minik kelebeğim içimde pır pır dönüyor derken, doktorum bağırsak hareketleri onlar, rahim büyüdükçe mide ve bağırsaklara baskı yapıyormuş, ve iyi sindirim ve boşaltım sağlayabilmek için bağırsaklar uygun pozisyona gelmek için hareket ediyorlarmış...
Çok bilimsel ve gerçekçi...
Benim romantik benzetmem daha güzel...
Zaten doktorum da dedi, sen öyle düşünmek istiyorsan öyle mutlu oluyorsan öyle olsun...
Bu arada doktoru çok ama çok sevdim, keşke perinatolog değil de normal kadın doğumcu olsaydı, kesin ona giderdim ve her hafta kapısını aşındırırdım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?