2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bi kaç sayfa çnce test konuları varmış 35 yaş üstüne bildiğim kadaraıyla amniyosentez mutlaka uygulanıyor..bulunduğu yaş riski itibariyle..ben 4 lü teste giricem son yıllarda 3 lüden daha çok uygulanıyormuş..ben tüm testlerin yapılması taraftarıyım,hem içim rahat etsin hemde bir problem varsa Allah korusun hazırlıklı olmak için..doktorumda prosedür gibi uyguluyor zaten fikrimi çok almadan ki bu benim için iyi bişey..bazı durumların tedavisi mümkün olmayabilir ama bazılarına doğdukları an müdahele şansı var benim arkadaşım yaşadı çünkü..benim tavsiyem tüm testlerin yapılmasından yana...umarım hepimiz çok çok sağlıklı bebişler dünyayaya getiririz....

arkadaslar bende tam
tersi bende evde hicmi hic is yapmiyorum temizlik falan elimi surmuyorum bazen su almaya alt kata inmeye bile useniyorum tum gun yataktayim yuzmeye bile esim zar zor goturuyo esim aksam eve geliyo yemek yapiyo ben yiyorum ufff yorgunum diyip yine yatiyorum valla bazen diyorumki iyiki turk degil turk olsa dakka cekmezdi galiba beni birak mutfak temizlicem kalksam onada sukur :):)

ay melekcim sende ev işlerine vurdun kendini hergün bir iş yapıyorsun ya çok yorma kendini ....

Haklısın şekercim, biriktir biriktir sonum bu oldu. Ama birden bire tüm evi temizlemeye çalışmam ben. Posta posta yaparım. Bel fıtığım var zati. Bakalım normal doğum yapabilecek miyim? Ya biz evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım. Eşya borcu, öğrenim kredisi öderken bebek planlamak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama bebiş gelmeye niyetlenince napalım buyur ettik. Kazara hamile kalmadım yanlış anlaşılmasın. Ben yalnızlıktan çok ağlıyodum gurbette olunca. Eşim ikna etti. Hal böyle olunca haftalık temizlikçi alamıyorum, maddi olarak toparlanmamız lazım bebişim glinceye kadar.
Ah ah bi dokun bin ah işit oldu benimki dekaydirigubbakcemile3

benim dolabımda da var dantelli örtü çok güzel dolabı açınca için ferahlıyohihoyyyt

arkadaslar bende tam
tersi bende evde hicmi hic is yapmiyorum temizlik falan elimi surmuyorum bazen su almaya alt kata inmeye bile useniyorum tum gun yataktayim yuzmeye bile esim zar zor goturuyo esim aksam eve geliyo yemek yapiyo ben yiyorum ufff yorgunum diyip yine yatiyorum valla bazen diyorumki iyiki turk degil turk olsa dakka cekmezdi galiba beni birak mutfak temizlicem kalksam onada sukur :):)

seninkide iyiymiş.ben olsam daka çekmem vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hele yemeği işten gelip hayatta yapamam hergün hergün..dışarda yeriz ozaman..yazık adamcağızada

canım gözün aydın.ikili testten sonra 3lü ve 4lü testler var.bunları yaptırıp yaptırmamak doktora ve de sana bağlı.benim doktorum gerek yok dedi.bazı doktorlar hepsini yaptırıyo.

Sağolasın canım :) umarım herşey yolunda devam eder hepimiz için..birşey sorucam bu alttaki ticerları nasıl ekliyorsunuz mesajınıza, ben de yapmak istiyorum ama...bilmiyorum :1no2:

KIZLARR YAAA
ben dün akşam midye yedimm anım çok çekmiştiiiii
ama yasakmışşş
korktum şimdi çok diil minik 10 tane ben bi oturdummu deli gibi yerdim az yedim ama bişi olur mu kii????

dün yengem play doh'un oyun çorabını almış benim bebişime.
biri turuncu biri yeşil, ikisinin de ucunda hayvan figürü var. bir figürü sıkınca ses çıkıyor, diğeri de cıngıraklı. bebekler ilk aylarda sırtüstü yatarak ayaklarını havaya kaldırıp dokunuyorlar ya, oynasınlar diye tasarlanmış. çok hoş bişey.
nasip olur inşaallah sağlıkla giydirmek:ecrin_bebek:

inşallah bacım

KIZLARR YAAA
ben dün akşam midye yedimm anım çok çekmiştiiiii
ama yasakmışşş
korktum şimdi çok diil minik 10 tane ben bi oturdummu deli gibi yerdim az yedim ama bişi olur mu kii????

bence bişey olmaz bir kereden. temiz biryerde yemişsindir muhakkak zaten bişey olacağını sanmıyorum.

Amaaaan canın istemiyorsa yapma canım boşver. Ben de abartı bişey yapmam zaten. Kendimi hırpalamadan ara ara hergün biyeri yaparım. Çamaşır katlamak sermek falan ölüm benim için. Ütü zamanı eşime leziz bi yemek yapar, ben bugün yoruldum ütüyü yaparmısın diye şirinlik yapar ona yıkarım bazen. Ayda bir veya bazen 2 ayda bir kadın cam köşe duvar girer eve. Kışın balkon yıkamamsempatiksalakcinni En son kayınvalidem yıkamıştı geldiğindesengözlerimebaksanab Ama yemek yapmayı hiç ihmal etmem çünkü kocacım bankadan sekize doğru aç bilaç geliyor. Reflüsü var, öğlen dışarda yiyorum akşama elinden ne olsa yerim der. Biz de böyleyiz, idare edip gidiyoruz işte.

olsun canım herşey yaşayarak elde ediliyor...sende çolcuğun olduktan sonra alırsın herzaman durumlar uygun olmayabiliyor...sende çalışıyporsun eşinde çalışıyor allahaşükür ki daha yeni evlisiniz..damlaya damlaya göl olur zamanla....
ama kendini çok yorma tabi posta posta yapmak engüzeli.....
aslında çalışan kişiler çok aktif oluyor ..bana doktorumda dedi.çalışanlarla çok iyi anlaşıyorum çok daha sorunsuz ve aktif geçiriyorlar hamilelik dönemlerini demişti..lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
bende dip köşe temizlik olmasada birçok işi yapıyorum aslında yemek ütü ufak tefek ev toparlama toz alma gibi....:lepi:

bebekler bereketiyle gelir derler ya canım,herşey hallolur nasılsa iş olduğu sürece tüm borçlar ödenir..ne güzel erkenden sahip olucaksınız bebişe...ben bunca zaman beklediğime pişman oluyorum bazenn...

valla bazen dusunuyorum ben bile isyan ederim galiba ama is yeri yakin allahtan 5 dedimi geliyo ama ne yapiyim bunlar hep boyle ya ortak hazirliyolar yada benim gibi bahane bulup erkekleri hazirliyo bende alistim bana gelmeden soruyo ne yersin ben bunu sunu diyorum bebege yararliymis diyorum geliyo cok eli cabuk valla yarim saat hepsini yapiyo ben olsam allah bazen corba yapiyorum kac kere sana corba yaptim corba yaptim diye soyluyorum istanbulda boyle degildim yapardim burda baktim yapan var saldim kendimi galiba gecen gece uyandim sutumu unutmus naisl kizdim ben uyudum sut icmedim niye getirmedin sen diye gitti yapti geldi turk olsa aninda kapiya koyar beni biliyorum ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…