ay melekcim sende ev işlerine vurdun kendini hergün bir iş yapıyorsun ya çok yorma kendini ....
benim dolabımda da var dantelli örtü çok güzel dolabı açınca için ferahlıyohihoyyyt
arkadaslar bende tam
tersi bende evde hicmi hic is yapmiyorum temizlik falan elimi surmuyorum bazen su almaya alt kata inmeye bile useniyorum tum gun yataktayim yuzmeye bile esim zar zor goturuyo esim aksam eve geliyo yemek yapiyo ben yiyorum ufff yorgunum diyip yine yatiyorum valla bazen diyorumki iyiki turk degil turk olsa dakka cekmezdi galiba beni birak mutfak temizlicem kalksam onada sukur :):)
canım gözün aydın.ikili testten sonra 3lü ve 4lü testler var.bunları yaptırıp yaptırmamak doktora ve de sana bağlı.benim doktorum gerek yok dedi.bazı doktorlar hepsini yaptırıyo.
dün yengem play doh'un oyun çorabını almış benim bebişime.
biri turuncu biri yeşil, ikisinin de ucunda hayvan figürü var. bir figürü sıkınca ses çıkıyor, diğeri de cıngıraklı. bebekler ilk aylarda sırtüstü yatarak ayaklarını havaya kaldırıp dokunuyorlar ya, oynasınlar diye tasarlanmış. çok hoş bişey.
nasip olur inşaallah sağlıkla giydirmek:ecrin_bebek:
KIZLARR YAAA
ben dün akşam midye yedimm anım çok çekmiştiiiii
ama yasakmışşş
korktum şimdi çok diil minik 10 tane ben bi oturdummu deli gibi yerdim az yedim ama bişi olur mu kii????
KIZLARR YAAA
ben dün akşam midye yedimm anım çok çekmiştiiiii
ama yasakmışşş
korktum şimdi çok diil minik 10 tane ben bi oturdummu deli gibi yerdim az yedim ama bişi olur mu kii????
arkadaslar bende tam
tersi bende evde hicmi hic is yapmiyorum temizlik falan elimi surmuyorum bazen su almaya alt kata inmeye bile useniyorum tum gun yataktayim yuzmeye bile esim zar zor goturuyo esim aksam eve geliyo yemek yapiyo ben yiyorum ufff yorgunum diyip yine yatiyorum valla bazen diyorumki iyiki turk degil turk olsa dakka cekmezdi galiba beni birak mutfak temizlicem kalksam onada sukur :):)
Haklısın şekercim, biriktir biriktir sonum bu oldu. Ama birden bire tüm evi temizlemeye çalışmam ben. Posta posta yaparım. Bel fıtığım var zati. Bakalım normal doğum yapabilecek miyim? Ya biz evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım. Eşya borcu, öğrenim kredisi öderken bebek planlamak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama bebiş gelmeye niyetlenince napalım buyur ettik. Kazara hamile kalmadım yanlış anlaşılmasın. Ben yalnızlıktan çok ağlıyodum gurbette olunca. Eşim ikna etti. Hal böyle olunca haftalık temizlikçi alamıyorum, maddi olarak toparlanmamız lazım bebişim glinceye kadar.
Ah ah bi dokun bin ah işit oldu benimki dekaydirigubbakcemile3
Haklısın şekercim, biriktir biriktir sonum bu oldu. Ama birden bire tüm evi temizlemeye çalışmam ben. Posta posta yaparım. Bel fıtığım var zati. Bakalım normal doğum yapabilecek miyim? Ya biz evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım. Eşya borcu, öğrenim kredisi öderken bebek planlamak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama bebiş gelmeye niyetlenince napalım buyur ettik. Kazara hamile kalmadım yanlış anlaşılmasın. Ben yalnızlıktan çok ağlıyodum gurbette olunca. Eşim ikna etti. Hal böyle olunca haftalık temizlikçi alamıyorum, maddi olarak toparlanmamız lazım bebişim glinceye kadar.
Ah ah bi dokun bin ah işit oldu benimki dekaydirigubbakcemile3
inşallah bacım
seninkide iyiymiş.ben olsam daka çekmem vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hele yemeği işten gelip hayatta yapamam hergün hergün..dışarda yeriz ozaman..yazık adamcağızada
ayy kızlar uyuya kalmışım masanın üstündeboshayallersmile hoşgeldiniz kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?