2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet bende gurbetteyim çok ağlıyodum bizde hemen olsun istedik ama borcumuz vardı borcumuzun bittiği ay hamile kaldığımı öğrendimkaydirigubbakcemile2

ne güsel.. güle güle giyer inş...
ben daha hiç hediye almadım. kendimde birşey almadım... bebekle ilgili hiç bir şeyimiz yok =(

bi alışverişe başlasak:hulya:

Ya ben cinsiyeti öğrendim ama çarşıya inmek istemiyorum. Güneşte migrenim tutuyor. Napıcaz bilmiyorum. Bi gün çıkıp topluca almayı düşünüyorum. Şimdilik ancak işe gidip geliyorum. İzne ayrıldığımda hallederim belki. Ayyyy teyzesiiii, kızımın hiçbişeyciği yok yaaakaydirigubbakcemile2

Amin canım Allah kimsenin gözünde koymasın, rabbim olmayanlara da versin:Saruboceq:

daha zaman var alınır bacım aklinialirimsmile

benim koacım hayatta yemek yapmaz bekarken çok yapmış şimdi elini sürmüyo zaten mutfağa girmesin ortalığı birbirine katıyosempatiksalakcinniakşamları zarzor portakal suyu sıkıyoalsanaalsanasmile

benim koacım hayatta yemek yapmaz bekarken çok yapmış şimdi elini sürmüyo zaten mutfağa girmesin ortalığı birbirine katıyosempatiksalakcinniakşamları zarzor portakal suyu sıkıyoalsanaalsanasmile

bende hiç yemek yapmayanlardanım eşim yapıyo saolsun

Aynen yaaa bana da bu saatlerde acaip bi uyku bastırıyor.. bir de 5 civarlrında...
10 15 dk kestiriyorum bende.. Günüm yoğun değilse odamda, younsa gelip rahatsız eden olmasın diye mutfakta oturduğum yerde kafayı masaya yaslayıp şekerleme yapıyorum...

şu temizlik işi benim içinde çok sorun oluyor ya önceden günlük işlerimi 2 saat içinde bitirirdim yemeğimide erkenden yapardım ama şimdi koca bir günde sadece evi süpürüp toz alıp wc temizliyorum ve resmen haşatım çıkıyor ama eminimki bebeğimiz olunca çok daha titiz olurum mikrop falan kapmasın diye

bizimkide hep erkek diyordu kız oldu :) simdi alıstırdı kendini dogsun kesin üzerine titrer. birde panik atak basladı sürekli kalbi sıkısıyormus gibi oluyor. ölme korkusu basladı. ölürsem bebek ve sen sahipsiz kalırsın diyip duruyor. kendi halimi unuttum onu düşünüyorum

yok canım kimse:)) ama bu saatlerde çok uykum geliyor en çok ta o zaman evimi arıyorumm:CüvCüv:

allahtan uykum gelmiyor benim.. zaten çalışmak istemiyorum. zorla geliyorum işe =) ne yapardım bilmem... ama akşam eve gittiğimde saat 9 olmadan uykum geliyor ve şekerleme yapıyorum. sonra kalkıp yatağıma yatıyorum. bu kadar erken uyumakda hoş değil =( ama ne yapayım.. dayanamıyorum

bende hiç yemek yapmayanlardanım eşim yapıyo saolsun

vay beee... ne prensesler varmış aramızda yahuuuu.. bayanssulusmile kıskandırıyosunuz ammaaa boshayallersmile

Plasentaya bağlı canım..

hazır almaktansa sokaktaki sütçüden almak daha iyi, hazırda bir sürü katkı maddesi var, yıllarca bozulmadan kalabilsin diye; ama taze süt en iyisi ..tabi bulamıyoruz marketten almak zorunda kalıyoruz..

benim eşim köyde çalışıyo sütü köyden getirtsem mi acaba marketten alıyoruz şimdi onu içiyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…