hosgeldinnn cnm, benimde uykum geldi. söyle yemekten sonra 1 saat uyuyabilsek süper olur
bazılarıda göbek salata yeme patlıcan yeme nikotin var diyor adaçayı içme allah aşkına biz ne yiyicez.eskiden köylerde kadınlar ne bulursa yermiş çok ta sağlıklı çocuk olurmuş şimdi o kadar ilaç vs kullanıyoruz çocuklara bakıyorum hepsi hasta..
artık hersey hormonlu, cocuklarda zamanla cürüyor malesef.
kızlar birsey soracam dogumdan önce dogum izni ne kadar?
melekcim mrb, seninle aynı SAT tarihimiz ve bebek cinsiyetimiz. karnın büyüdü mü? benim kocaman oldu artık herkes görünce anlıyor.
Esim için doktor arastırıyorum.
maddi sıkıntılar bizde de var. aslında esiminde benimde maasım iyi ama gider cok fazla. araba almıstık onun kredisi var. ayda 750. ev kirası 600 ve elektrik,su,dogalgaz,ev cep telefonalrı derken 1000 lira tutuyor. mutfak masrafları... birde ev kirası ödemektense kredi cekelim eve ödeyelim diyoruz. eger o olursa 1000 tl de ona ödeyecez. bakalım nasıl olacak???
bazılarıda göbek salata yeme patlıcan yeme nikotin var diyor adaçayı içme allah aşkına biz ne yiyicez.eskiden köylerde kadınlar ne bulursa yermiş çok ta sağlıklı çocuk olurmuş şimdi o kadar ilaç vs kullanıyoruz çocuklara bakıyorum hepsi hasta..
bu süt işi beni bozdu kızlar zaten sevmiyorum şimdi iyice soğudum hesempatiksalakcinni en iyisi yoğurt ayran peynir bunları bol bol tüketim başka çare yok guclubacismile
bu süt işi beni bozdu kızlar zaten sevmiyorum şimdi iyice soğudum hesempatiksalakcinni en iyisi yoğurt ayran peynir bunları bol bol tüketim başka çare yok guclubacismile
Evet canım göbüş artık benden ötede gidiyor. Okulda öğrencilerim fısır fısır konuşuyolar "aaaa Melek Hoca hamileeeee:CüvCüv:" Hoşuma gidiyo böyle olması. Eşinle otur adamakıllı sen konuş önce. Kaygılarının yersiz olduğunu, yarını düşünerek yaşayamayacağımızı söyle. Grekirse uzman yardımı alın. Maddi konuda aynıyız, karı koca çalışmasak nasıl geçinirmişiz acaba, gider çok fazla. Ev kredisi çekmeyi biz de planlıyoruz. Her ay avuçla parayı kiraya vermek mantıksız. Hem bebişlerimiz okul çağına gelmeden bi ev sahibi olmak çok güzel olur. Nasipleriyle gelsinler yavru kuşlar inşallah...
Evet canım, fazla pimpirikli olmamak lazım. Artık neredeyse dört aylığız çoğumuz. Rahat tavırlar bizi daha rahat hissettirir. Herşeyin gıdasından almalıyız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?