2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 2 bardak süt içmeye çalışıyorum bazen 1 oluyor..1 bardak ayran.bir porsiyon yoğurt.bir öğün peynir kalsiyum patlaması yaşıycam yakında:)))

canım her söylenilene inanmamak lazım,yani patlıcandaki nikotin ne kadarcıkki..adaçayı ilk döenemde tehlikeli diye biliyorum..aslında herşeyi abartmadan tüketilebiliyor..

hosgeldinnn cnm, benimde uykum geldi. söyle yemekten sonra 1 saat uyuyabilsek süper olur

hoşbulduk canım. her yemekten sonra acayip uykum geliyor. öğle yemeğinden sonra bu saatlerde okulda uyuyasım geliyor ama malesef öyle bir şansım yok. akşam eve gidince de yemekten sonra kanepeye geçtiğimde televizyonun başında bir bakıyorum sızıp kalmışım. çok uykum geliyor valla...

annemde bana aynısını söylüyor köylerde biz sizler kadar dikkat edemezdik ama gayette sağlıklı olurlardı şimdiki çocuklar dr dan çıkmıyor

bn çok fazla tüketemiyorum süt ürünlerini çalıştığım için ancak akşam yatmadan önce 1 bardak süt yada akşam yemeğinde yoğurt

kızlar benim ders saatim geldi. gidip dersimi yapıp geleyim. son dersim ohh beee. sonra görüşürüz. hepinizi öptüm...

artık hersey hormonlu, cocuklarda zamanla cürüyor malesef.

kızlar birsey soracam dogumdan önce dogum izni ne kadar?

cumartesi günü burda bi köye gittik bi hamile biri vardı 7 aylık ne kan hapı ne demir hapı ne de elevit hiçbişey kullanmıyomuş köydeki sütü içiyo bebeğin gelişimide iiymiş kafamçokkarıştı

bu süt işi beni bozdu kızlar zaten sevmiyorum şimdi iyice soğudum hesempatiksalakcinni en iyisi yoğurt ayran peynir bunları bol bol tüketim başka çare yok guclubacismile

Evet canım göbüş artık benden ötede gidiyor. Okulda öğrencilerim fısır fısır konuşuyolar "aaaa Melek Hoca hamileeeee:CüvCüv:" Hoşuma gidiyo böyle olması. Eşinle otur adamakıllı sen konuş önce. Kaygılarının yersiz olduğunu, yarını düşünerek yaşayamayacağımızı söyle. Grekirse uzman yardımı alın. Maddi konuda aynıyız, karı koca çalışmasak nasıl geçinirmişiz acaba, gider çok fazla. Ev kredisi çekmeyi biz de planlıyoruz. Her ay avuçla parayı kiraya vermek mantıksız. Hem bebişlerimiz okul çağına gelmeden bi ev sahibi olmak çok güzel olur. Nasipleriyle gelsinler yavru kuşlar inşallah...

Evet canım, fazla pimpirikli olmamak lazım. Artık neredeyse dört aylığız çoğumuz. Rahat tavırlar bizi daha rahat hissettirir. Herşeyin gıdasından almalıyız....

Allah aşkına patlıcanda nikotin var deyip sigarayle eş tutanlara var ya anlayamıyorum
onları yaa klava: patlıcan bir sebze kimseyi zehirlediğini duymadım bu zamana kadar
ve çok faydalı oldugundan da şüphem yok

göbek saltanın nesi varmış çıtır çıtır yeşil yeşil oh mis

bu süt işi beni bozdu kızlar zaten sevmiyorum şimdi iyice soğudum hesempatiksalakcinni en iyisi yoğurt ayran peynir bunları bol bol tüketim başka çare yok guclubacismile

Bacım bende içemiyordum doktor meyveli sütlerden tüketebilirsin diyo en az katkılı olanı SEK onu içiyorum günde iki kutu,öğlende yoğurt yiyorum

bunlar sadece söylenti oturupta her öğün patlıcan yemiyoruz ya zaten kış olduğu için ben pek tüketmiyorum sera yiyecekleri mevsim sebzelerini tercih ederim her zaman

kızlar kıpırtılardan bahsetmişsiniz bendede oluyor bazen öyle şeyler hele 2 gün önce gece nasıl kıpırdadı tuhaf oldum ama ben eminim bebeğimdi dr lar nederse desin

melek hanım bu arada adaşım oluyorsunuz bende 16 haftalık gebeyim ama karnım henüz çıkmadı cinsiyetide henüz belli değil

aynen canım bende artık içemiyorum miğdem bulandığında tiksindim artık içemiyorum sütü yoğurtla açığı kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…