kizlar dun gece feci bir ruya gordum simdi bakiyorum tabire bebegini kaybetmeye delaletmis cok korktum ruyamda is gorusmesine gittim ama tecavuze ugradium her tarafim kandi ve dilim sismisti feci konusyamiyor bagiramiyordum ya uff her gece uyuyamiyorum ruya ruya gece gelmesin istiyorum ruya tabirinden anlayan arkadaslar varmi?
ben doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta die biliyorum ama yanılmış olabilirim
bebeğiniin hareketlerini hisseden anneler varmı?
evet canım öyleymiş. ben dogumdan önce 3 hafta kullanacam geri kalanını dogumdan sonraya aktaracam
ben hissedemiyorum
Aynen yaaa bana da bu saatlerde acaip bi uyku bastırıyor.. bir de 5 civarlrında...
10 15 dk kestiriyorum bende.. Günüm yoğun değilse odamda, younsa gelip rahatsız eden olmasın diye mutfakta oturduğum yerde kafayı masaya yaslayıp şekerleme yapıyorum...
melek hanım bu arada adaşım oluyorsunuz bende 16 haftalık gebeyim ama karnım henüz çıkmadı cinsiyetide henüz belli değil
Evet canım göbüş artık benden ötede gidiyor. Okulda öğrencilerim fısır fısır konuşuyolar "aaaa Melek Hoca hamileeeee:CüvCüv:" Hoşuma gidiyo böyle olması. Eşinle otur adamakıllı sen konuş önce. Kaygılarının yersiz olduğunu, yarını düşünerek yaşayamayacağımızı söyle. Grekirse uzman yardımı alın. Maddi konuda aynıyız, karı koca çalışmasak nasıl geçinirmişiz acaba, gider çok fazla. Ev kredisi çekmeyi biz de planlıyoruz. Her ay avuçla parayı kiraya vermek mantıksız. Hem bebişlerimiz okul çağına gelmeden bi ev sahibi olmak çok güzel olur. Nasipleriyle gelsinler yavru kuşlar inşallah...
Evet canım, fazla pimpirikli olmamak lazım. Artık neredeyse dört aylığız çoğumuz. Rahat tavırlar bizi daha rahat hissettirir. Herşeyin gıdasından almalıyız....
Canım gerçekten kabus görmüşsün..
Ama bütün rüyalar bir şeye delalet eder diye bir şey yok..Kimi rüyalar şeytanidir..Şeytan insanı korkutmak ister tamamen yalandır..Bazı rüyaları günlük hayatımızda karşılaştığımız bir olaydan etkilenerek görürüz..Bir de rahmani rüyalar var..Rahmani rüyalar yorumlanabilir sadece diğerlerinin hiçbir anlamı yok..
Bir de rüyayı mutlaka hayra yormak lazım..Kötüye yorarsan insanın psikolojisi ona göre değişir ve rüya öyle gerçekleşir..İyiye yorarsan da iyi olarak gerçekleşir..
Hayat rüyalara göre gerçekleşmez..
Asla ve asla kötüye yorma rüyanı...İnternette ya da kitaplarda bulunan rüya tabirlerine de itibar etmemek lazım..Çünkü aynı rüyayı gören birçok kişide verilmek istenen mesaj farklı olabilir..
Bir de rüyanı kötüye yoracak birine anlatma..
Ve bu bir kabustu geldi geçti, iyi şeyler düşün, zihninde, bilinçaltında olan kötü düşüncelerden kurtul, her türlü korkundan kurtulmak için yatarken Nas, Felak ve İhlas surelerini üçer kere oku üfle, vücuduna sür, Peygamber Efendimiz böyle yaparmış..
İnş. bir daha kabus görmezsin..
bende doğumdan önce az kullanırım diye düşünüyorum ama o sıcaklarda istanbulda hele nasıl otuurp kalkıcaksın diyor arkadaşlarım
annemde bana aynısını söylüyor köylerde biz sizler kadar dikkat edemezdik ama gayette sağlıklı olurlardı şimdiki çocuklar dr dan çıkmıyor
ben birde devlet memuruyum o sıcaklarda ancak kolsuz paklar ama iş yerinde giyemem de. bakalım nasıl gecek. simdiden sıcak basıyor.
artık hersey hormonlu, cocuklarda zamanla cürüyor malesef.
kızlar birsey soracam dogumdan önce dogum izni ne kadar?
Yeni nesil anneleri nazlı galiba..Ufacık bir şeyde düşecek gibi geliyor..Halbuki eskiden kadınlar hamilelikleri boyunca tarlalarda çalışır ve yine tarlada bir köşede kendi kendilerine doğuruverirlermiş..ohaoldumsmile
Ben pimpiriklendikçe eşim bana böyle diyor..
Sağolasın canım :) umarım herşey yolunda devam eder hepimiz için..birşey sorucam bu alttaki ticerları nasıl ekliyorsunuz mesajınıza, ben de yapmak istiyorum ama...bilmiyorum :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?