2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım gerçekten kabus görmüşsün..
Ama bütün rüyalar bir şeye delalet eder diye bir şey yok..Kimi rüyalar şeytanidir..Şeytan insanı korkutmak ister tamamen yalandır..Bazı rüyaları günlük hayatımızda karşılaştığımız bir olaydan etkilenerek görürüz..Bir de rahmani rüyalar var..Rahmani rüyalar yorumlanabilir sadece diğerlerinin hiçbir anlamı yok..

Bir de rüyayı mutlaka hayra yormak lazım..Kötüye yorarsan insanın psikolojisi ona göre değişir ve rüya öyle gerçekleşir..İyiye yorarsan da iyi olarak gerçekleşir..
Hayat rüyalara göre gerçekleşmez..

Asla ve asla kötüye yorma rüyanı...İnternette ya da kitaplarda bulunan rüya tabirlerine de itibar etmemek lazım..Çünkü aynı rüyayı gören birçok kişide verilmek istenen mesaj farklı olabilir..

Bir de rüyanı kötüye yoracak birine anlatma..
Ve bu bir kabustu geldi geçti, iyi şeyler düşün, zihninde, bilinçaltında olan kötü düşüncelerden kurtul, her türlü korkundan kurtulmak için yatarken Nas, Felak ve İhlas surelerini üçer kere oku üfle, vücuduna sür, Peygamber Efendimiz böyle yaparmış..
İnş. bir daha kabus görmezsin..

ya bende akşam yatınca bişeyler pır pır attı gaz değildi sanırım bebişimdi..çok erken diyorlar ama ben bebeğim olduğunu düşünmek istiyorum:)))

10-15 dk mı??

Ben 12 de eve geliyorum yemeğimizi yiyoruz eşimle..Sonra uyuyoruz..Ben 3 saat falan uyuyorum gündüzleri..Akşam da hafta içi 10.30-11 de yatmaya çalışıyorum...Uykucunun tekiyim 15 dk beni kesmez..akannehir

melek hanım bu arada adaşım oluyorsunuz bende 16 haftalık gebeyim ama karnım henüz çıkmadı cinsiyetide henüz belli değil

Adaşım benim, tahmin etmiştim nickinden zaten. Tanıştığıma memnun oldum canım, sen de sonraki kontrolünde öğrenirsin cinsiyeti inşallah. Benim kızım bikaç kez nazlandı göstermedikaydirigubbakcemile2

zaten ne yaptıysak cocuklar küçükken yapabiliriz. sonra masraflarda katlıyor.

maydonoz ve dereotu artık yenebiliyor kızlar.. ilk 3 ay maydonoz tehlikeli idi. ama artık değil...
ansiklopedi gibi bir kitabım var benim evde.. "Bebek beklerken sizi neler bekler" onda herşey yazıyor. 1 günde yenmesi gerekenler, neyde ne kaadr vitamin, protein, kalsiyum var.. hepsi yazıyor. internetteki yada ondan bundan duyduğunuz herşeye inanmayın.. sağlam kaynaklardan edindiğiniz bilgilere inanın.. ortalık bilgi kirliliği ile dolu..

insallah canim ya gercekten cok korktum aslinda guneldir uyku bozuklugu uyamiyorumda uyusam kabus goruyorum dun feciydi arkadaslar kusura bakmayin aklima gelen bir syei danismak istiyorum ayni zamanda tuhaf olucak biliyorum ama ben ingilteredeyim biliyosunuz esimde yabanci ama musluman degil yani sicak bakiyo ama sirf benle evlendi diyede dinini degistir demedim simdi bebek geliyo esim ve ailesi tamamen sana birakiyoruz diyolar ama ben hani iki dinide anlatsam kendi secim yapsa diyorum cocugun kafasi karisacak psikolojisi bozulu diye dusunuyorum hani benim dinimi tanisin diyorum musluman dogsun istiyorum yani benim ailemi senede bir gorecek burda olmamiz nedeniyle esimin ailesini her hafta ne yapicam bu insanlar cok saygili vaktiz ettirmek zorunda degilsin senin kararin diyolar ama kafam cok karisik cocugunki naisl karismicak anne ayri baba ayri tamam tek tanriya inaniyoruz ibadet yerleri farkli ama nasil cikicam icinden esimi alistirmyaa calisirken muslumanliga naisl olacak bilmiyorum cok bocaliyorum bu konu gelince aklima benim daha erken ama dusunmeden edemiyorum.
esimi ikna etmeye calisiyorum uyumlu tamam diyo turkiyede yasariz hani bir anlamda daha kolay olucak turkiye ama esim 12 senedir bir firmada burda mimar yani her seyi birakta gel de zor oluyo onada yazik ben burda naisl anlatcam cocuguma dinimi ?

Ben de hissedemiyorum yaa bebişimi. Zaten ilk bebeğini 20 haftadan önce hissedemezmiş anneler. Tecrübeli olanlar ikinci bebekte daha önce anlayabilirlermiş....

bende doğumdan önce az kullanırım diye düşünüyorum ama o sıcaklarda istanbulda hele nasıl otuurp kalkıcaksın diyor arkadaşlarım

ben birde devlet memuruyum o sıcaklarda ancak kolsuz paklar ama iş yerinde giyemem de. bakalım nasıl gecek. simdiden sıcak basıyor.

annemde bana aynısını söylüyor köylerde biz sizler kadar dikkat edemezdik ama gayette sağlıklı olurlardı şimdiki çocuklar dr dan çıkmıyor

Yeni nesil anneleri nazlı galiba..Ufacık bir şeyde düşecek gibi geliyor..Halbuki eskiden kadınlar hamilelikleri boyunca tarlalarda çalışır ve yine tarlada bir köşede kendi kendilerine doğuruverirlermiş..ohaoldumsmile
Ben pimpiriklendikçe eşim bana böyle diyor..

artık hersey hormonlu, cocuklarda zamanla cürüyor malesef.

kızlar birsey soracam dogumdan önce dogum izni ne kadar?

2 ay.. Ama doğumdan sonra bu izni kullanmak istiyorsan doğuma 3 hafta kalana kadara çalışabilirsin..

çingenelerin çocuklarını görüyorum karda kışta çıplak ayakla geziyolar sapasağlamlar biz katt kat giydiriyoruz hastalar eşim onların yanına doğunca staja yolluycam dio:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…