2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba. Biraz önce dr geldim. 3 lü test sonuçlarım çıkmış. Yaş 37 , yaşa bağlı risk 1/166, diğer risk 1/3600 . Dr. sonuçlar iyi amniyosenteze gerek yok diyor. Ben karar veremiyorum bir türlü. Çok huzursuzum. Benimle aynı durumda olanlar var sanırım.

canım zor bir durum ikinizin vericeği bir karar.ikinizde dini konuları anlatırsınız seçim ona kalır olmadı..ama müslğmanlığı öğretmek için illa burda olmana gerek yok tatlım sen herkonuyu anlatırsın bebişine...abi burda olsan çok daha iyi olur.belki büyüyene kadar gelirsiniz belli mi olur...

ya ben sütü çok severim!!!!!!!!
hep sevmişimdir de
böyle buzdolabindan buz gibi ohhhh
ama tek seven ben varım sanırım
ama içmek pek aklıma gelmiyor....
konusu açıldı bi bardak yuvarladım
bi bardah daha gider sanki haha
sizin yerinize de içerim

Gıcıkksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni İç bacım sen biz seeeemiyoz napalım:tomato:

çingenelerin çocuklarını görüyorum karda kışta çıplak ayakla geziyolar sapasağlamlar biz katt kat giydiriyoruz hastalar eşim onların yanına doğunca staja yolluycam dio:d

aynen ya..benim eşim de öyle..Çingenelerin çocuklarını örnek veriyor bana...

canım bende hollandada doğdum büyüdüm 3 sene önce evlendim ve TR ye yerleştim
inan bana öyle korkulacak birşey yok!!!
bizde Elhamdülillah dinine fazlasıyla bağlıyız
orda gayrimüslümlerin yanında büyüdük yetiştik ama hiç bi sorun yaşamadık
ki ben hollandada büyüdüm ingiltereye nazaran birazdaha farklı
yok homo evlenmesi vs. herşey mümkün olan ülkede
inan bana kendini boşuna kasıyorsun
bebekler zaten müslüman doğar sende ona göre yetiştirirsin o kadar
eşin ve aileside saygı duyuyorlarmış zaten sana ve dinine
çocuğunda müslüman olarak yetişmesine de itirazları yok
korkunun sebebini anlayamadım ben
takma bunları güzel kafana
keyfine bak bebişinle :)
ve inan bana avrupada dinini TR den daha iyi yaşayabiliyorsun!!!!!!!

merhaba annecıkler:)
bız geldık
cınsıyetımızı ogrendık sukur
buyuk ıhtımal kızımız olacakmıs ıns
degısme ıhtımalı de olabılırmıs bakalım hayırlısı
kız anası oluyorum galıba bande:)
Rabbım hepımızın yavrularını korusun ıns

Kızlar bugün semt pazarı kuruldu. Gidip bişeyler alıcam. Neye aşerdiğimi, söyleyememsempatiksalakcinni Ne zamandır tazesi çıksın diye bekliyordum. Zafer biziiiim....

Yarenciğim doktorun öyle söylediyse içini ferah tut bence ne güzel sonucun çıkmış. Gözün aydın olsun. Benden de doktorlar yaşım itibari ile amniyosentez istiyorlar ama ben açıkçası düşük riskinden dolayı tırsıyorum 15 gün sonra 4 lü test yaptıracağım onun sonucuna göre yaptırıp yaptırmamaya karar vereceğim. İnşallah banada gerek kalmaz amniyosentezeeyvahedigeldismile

ıpeğim hayırlı olsun kızımız. Babası öğrendi mi? Benim de kız teyzesi. Sağlıkla inşallah....

Gözünaydın İipekk darısı başıma kaydirigubbakcemile3 Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin canım.

İster vaftiz ettir ister ettirme..Bir çocuk vaftiz oldu diye Hıristiyan olmaz..Ama senin de görevin dinini anlatmaktır canım, İngiltere de olsan da anlat....Önce Allahın birliğini anlatmakla başlarsın, Hz. İsa'nın tanrının oğlu olmadığını, bir insan ve bir peygamber olduğunu anlatırsın..Önemli olan zaten öncelikle bu: Allahın birliği..Teslis değil Tevhid..

Bir ailenin en önemli görevi çocuğuna dinini ve güzel ahlakı anlatmak zaten..Sen de bunu yaparsın...Çocuğunun kafası karışmaz merak etme, küçükken anlatmalısın. O büyüyünce kendi seçer dinini, ama sen elinden geleni yap bence...

Allah kolaylık versin canım..İnş. bebişini sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız..

İpeğim hayırlı olsun kızımız. Babası öğrendi mi? Benim de kız teyzesi. Sağlıkla inşallah....

tesekkur ederım melekcım
babası da yanımdaydı dr bakarken beraber ogrendık :)
degısık bır duygu sankı sevınemedım nıye bılmıyorum
sankı kız yada erkek degılde onun sadece bebek olmasını ıstıyomusum gıbı gelıyor, bebek olarak kalacak sankı bebısım bu annelık ınsana ne sacma seyler hıssettırıyor yaw:))
yada bılemıyorum melegım cınsıyet konusunda bı tercıhımız yok ama ıcım bı tuhaf :)

Ben de hissedemiyorum yaa bebişimi. Zaten ilk bebeğini 20 haftadan önce hissedemezmiş anneler. Tecrübeli olanlar ikinci bebekte daha önce anlayabilirlermiş....

ben hissediyorum sanmıştım birkaç gündür..Forumdaki bir arkadaşa doktor bağırsak hareketleri demiş, moralim bozuldu..banane..

Amniyosentez korkulacak bişey değil kızlar gözünüzde büyütmeyin...
Düşük riski de %99, amniyosentez yapılaksızın gebeliğin genelinde ilk 6 ayda düşük riski %92ymiş.. Yani amniyosentez yaptırmasak bile düşük riski taşıyoruz...

hadi hayırlı olsun kızın canım..

gözün aydın ipekcim... sağlıklı olsun önemli olan o... sağlıklı bir prenses olsun =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…