Kızlar bugün semt pazarı kuruldu. Gidip bişeyler alıcam. Neye aşerdiğimi, söyleyememsempatiksalakcinni Ne zamandır tazesi çıksın diye bekliyordum. Zafer biziiiim....
ya ben sütü çok severim!!!!!!!!
hep sevmişimdir de
böyle buzdolabindan buz gibi ohhhh
ama tek seven ben varım sanırım
ama içmek pek aklıma gelmiyor....
konusu açıldı bi bardak yuvarladım
bi bardah daha gider sanki haha
sizin yerinize de içerim
kızlar ya bende kızım olmasını çok istiyorum. nedense beni gören görmeyen herkes ağız birliği etmişcesine erkek diyor şaştım kaldım doğrusu nerden anlıyorlarsa :))
allah sağlıklı sıhatli evlatlar versin ama benimde içim kıza yatkın kızlar annelerine daha yakın oluyorlar ama banada herkes oğlun olacak diyor bende nerden biliyorsunuz diye içimde isyanlardayım ama hayırlısı ohaoldumsmile
merhaba canım sütü bende çok severim bebeğimiz içinde çok faydalı aynen devam canımmm içmeyeeee:lepi:
bayanssulusmilegözünaydın iipekk hayırlı olsunnnkaydirigubbakcemile5
Bir kız bebek daha göstermiş kendini.. hayırlı olsun...
hadi hayırlı olsun kızın canım..
gözün aydın ipekcim... sağlıklı olsun önemli olan o... sağlıklı bir prenses olsun =)))
hehehe..ben anladım...
demek bursa nın havasından hahaha
yada sütünden mi desek
annem benim hiç sevmez babamda öyle
ama biz 3 kardeş bayılırız
kime çektik acaba????????
sütçüye mi hahahahaha
(annem duymasın hahha)
bizde hayırlısıyla haftaya öğrenicez inşallah cinsiyetimizi gösterirse..kızlar çoğunlukta sanırım..
Gıcıkksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni İç bacım sen biz seeeemiyoz napalım:tomato:
allah sağlıklı sıhatli evlatlar versin ama benimde içim kıza yatkın kızlar annelerine daha yakın oluyorlar ama banada herkes oğlun olacak diyor bende nerden biliyorsunuz diye içimde isyanlardayım ama hayırlısı ohaoldumsmile
kızlar dün sağlık ocağına gittim tansiyonum yüksek çıktı.moralim çok bozuk mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?