2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın güzel annişler nasılsnız bugün ben çok erkenciyim kimsecikler yok uyku tutmdı kaltm sütümü içtm oğluşum acıkmş midemi kazıyp duruyoducokacimcoook

günaydın güzel annişler nasılsnız bugün ben çok erkenciyim kimsecikler yok uyku tutmdı kaltm sütümü içtm oğluşum acıkmş midemi kazıyp duruyoducokacimcoook

Günaydın Melos.Ben de maalesef şuan işteyim.Cumartesi günleri çalışmak o kadar zor geliyor ki bazen.Hele kızım ve eşimi uyurken bırakıp işe gelmek gerçekten çok zor.

günaydın güzeleylül anneleri.Bia bebişimle uyandık kahvaltımızı yaptık hergün kahvaltıdan sonra uyuyordum ama bugün uyumamaya kararlıyım önce temizliğimi yapıcam sonra bebişimle deniz kenarına yürüyüşe gidicez.uyudukça hımbıllaşıyorum hiçbirşey yapamıyorum.

ne güzel canım git gez deniz havsı alın...Bizde kahvaltımızı yaptık ayna programını izliyoruz libya belki oralara gideriz aklinialirimsmile

günaydın çıtırlar....
dün akşamüzeri siteye hiç giremedim.sorunlumuydu neydi bilemiyorum

günaydınnn cümletenn!!!!!!!!! umarım gününüz güzel geçer.bende bugün kızımla alışverişe çıkıp hamburger yemeye gideceğizzz.çok canım çektidee))))))kaç gündür aklımdan çıkmıyoda

günaydın kızlar... mesiticim geçmiş olsun canım,,önemli bişi yoktur eminim...ben bugün daha iyiyim temizlik yapıcaz şimdi ,,hepinizi çok öptümm

uzuzn süredir giremiyorum herkes iyidir inş
ben çalışıyorum iş yerindede giremiyorum yasak

lilacım nasılsın cnm herkes nasıl gelişmeler ne güzel böyle :)
cinsiyetler belli olmuş falan :)
ben işe girdim yanlız kadınlar kulubune giremiyorumişten
o yüzden uzun süredir giremiyorum
ama aklım topikte :)
bizde gecen hafta gittik dr
cinsiyetini göstermedi ama dr büyük ihtimal kız dedi
ayrıca 4lü tarama testimide yaptı dün sonucunu aldık çok şükür herşey normal gözüküyor
4lü testi sanki erken yaptı gibime geliyor
sordum ama erken değil dedi :/
gelişmelerimi bildireyim dedim cnm listeye eklersen sevinirim :)
beni unuttmayın giremesemde aklım sizlerle
gelişmeleri bildireceğim

bunu özel msj olarak yazmıştım ama lilanın posta girişi dolu olduğu için msjım gönderilemiyo eski msjlarını silmesi gerekiyormuş bende buraya yazdım

herkese mrb drdan geldim şimdi bebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok ii ama cinsiyetini öğrenemedimsenağlama15 gün sonra 3lü test için gideceğiz belki ozaman öğreniriz hihoyyyt

inşallah canım yaaaa :) hiç halalarıma çekmek için İnşallah diyeceğimi sanmazdım haha
yok canım ya hatta belim gram et ve yağ yoktur halada yok
azıcık öne oğru göbüş çıktı ama oda çok hafif yani
yanlardan hiç almicam sanırım
bazen görürdüm böyle sanki basket topu yutmuş gibi tek göbüş var
sanırım bende o topu yutanlardan olcam hahaha

bende elim karnımda uyuyorum eşim diyor ört karnını üşüteceksin bebeği diye hahaha
konuşmaya fln başladık Allah bozmasın muhabbetimizi haha

Aynen yaaaa... benim de canım zararlı ne kadar ey varsa onu istiyor....

yiyorım yiyorum sonra üzülüyorum eşim diyor faydalı bişey olsa yediremeyiz sana bunları löpür lüpür götürüyorsun kızıyır bana :gitme:
haklı ama napimmm

herkese mrb drdan geldim şimdi bebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok ii ama cinsiyetini öğrenemedimsenağlama15 gün sonra 3lü test için gideceğiz belki ozaman öğreniriz hihoyyyt

gözünaydın canım:lepi:

biraz daha meraklandırmak istemiştir sizinki hihih
bence nazlı bi kızın olacak ne dersin

hayırlısı canım inşallah 2hafta sonra öğrenirsin

günaydın kızlar... mesiticim geçmiş olsun canım,,önemli bişi yoktur eminim...ben bugün daha iyiyim temizlik yapıcaz şimdi ,,hepinizi çok öptümm

canım benim çok teşekkür ederim. evet ben de kendimi daha iyi hissediyorum zaten. çok korkmuştum ama anlatamam yani. şimdi yokluyorum kendimi sürekli çok şükür yok bişey. salı günü de doktor amcamıza gidicez. inşallah bir sorun yoktur. sen de kendini çok yorma güzelim. ben yoruldum başıma neler geldi. dün yavaş yavaş yaptım temizliği. arkadaşımız geldi ağrıdan. o yüzden temizlik yapmak zorunda kaldım. yoksa hiç umrumda değil valla bebeğim herşeyden daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…