günaydın güzel annişler nasılsnız bugün ben çok erkenciyim kimsecikler yok uyku tutmdı kaltm sütümü içtm oğluşum acıkmş midemi kazıyp duruyoducokacimcoook
günaydın güzeleylül anneleri.Bia bebişimle uyandık kahvaltımızı yaptık hergün kahvaltıdan sonra uyuyordum ama bugün uyumamaya kararlıyım önce temizliğimi yapıcam sonra bebişimle deniz kenarına yürüyüşe gidicez.uyudukça hımbıllaşıyorum hiçbirşey yapamıyorum.
ne güzel canım git gez deniz havsı alın...Bizde kahvaltımızı yaptık ayna programını izliyoruz libya belki oralara gideriz aklinialirimsmile
bence de halalarına cekersin.. almaya yatkın olsan şimdiye kadar 1-2 kiloyla da olsa belli ederdi heralde kendisini..
evet cok fedakarlık istiyo gerçekten.. çok da keyifliymiş ama.. 2 dakkada bi göbeğimi seviorum, elim hep karnımda, kızkardeşim gülüo bana :)
Aynen yaaaa... benim de canım zararlı ne kadar ey varsa onu istiyor....
herkese mrb drdan geldim şimdi bebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok ii ama cinsiyetini öğrenemedimsenağlama15 gün sonra 3lü test için gideceğiz belki ozaman öğreniriz hihoyyyt
herkese mrb drdan geldim şimdi bebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok ii ama cinsiyetini öğrenemedimsenağlama15 gün sonra 3lü test için gideceğiz belki ozaman öğreniriz hihoyyyt
herkese mrb drdan geldim şimdi bebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok ii ama cinsiyetini öğrenemedimsenağlama15 gün sonra 3lü test için gideceğiz belki ozaman öğreniriz hihoyyyt[/QUOTE bizde daha öğrenemedik utanıyorlar herhade göstermek istemiyorlar meraklanalım diye neyse sağlıklı haberlerini alalımda gerisinide doğduktan sonrada saklayamazlarya nasılolsa göreceğiz :teytey:
günaydın kızlar... mesiticim geçmiş olsun canım,,önemli bişi yoktur eminim...ben bugün daha iyiyim temizlik yapıcaz şimdi ,,hepinizi çok öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?