2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız bakalım. hava ne kadar güzel burada. biz bugün oğluşumla konsere gidicez teyzeleri...

bizde kızımla biraz gezeceğiz onun tatil olduğu günü bekledik kendime hamilelik bakacağım 1 ay sonra düğünümüz var nasıl birşey alacağımı daha düşünmedim bugün biraz bakınacam kızımın ödevinin bitmesini bekliyorum

ben çıkıyorum birbakinim yazlıklar iyice çıkmışmı bebiş için neler var mağzalarda bugün gezecek arkadaşlar umarım herkes iyi vakit geçirir hihoyyyt

slm herkese anneler oo millet gezio ben de temizlik yapcam nasıl üşendiiim kocişimi kandırabilirsem yardım ettircem bakalım hehe

bugünde benim doğum günüm eşim işte onu bekliyorum
sonra bizde gezemelere gideceğiz hava gerçekten çok güzel yaaa

bugünde benim doğum günüm eşim işte onu bekliyorum
sonra bizde gezemelere gideceğiz hava gerçekten çok güzel yaaa

canım benim doğum günün kutlu olsun. sevdiklerinle birlikte mutlu bir ömür senin olsun inşallah...a.s.a.s.a.s.

slm kızlar bende yeni geldim. esimle mogan gölüne gittik güzel bir kahvaltı yaptık göl kenarında dolastık. cok iyi geldi içim acıldı. simdi evi toparlıyorum aksama misafirlerim gelecek

Selam kızlar, dün doktordaydım, ben de gördüm bebişimi. Allah'a şükür bişeyim yokmuş, bu kanamalar ufak ufak devam edebilir dedi, tehlikesi yok dedi. pazartesi okula dönüyorum yani :dance: bu arada kesin birşey söylemiyim ama dedi sanırım erkek dedi, bituhaf oldum ya süprizzzzz.. sizde böylemi hissettiniz? daha düne kadar bebişimdi, şimdi ise oğluşum..çok ilginç birşey

gözün aydın canım. doktor cinsiyetini söylediğinde ben de bir tuhaf olmuştum. hayırlısıyla gelsin bebişin.

ooo herkes geziyor maaşallah bende evde temizlik yaptım yaprak sardım eşimde yok oturuyorum inşallah yarın işe gitmez eşim bizde gezeriz havada güzel olur ooooooooohhhhhhhhhh

canım bu arada merak ettim kusura bakma. kanaman çok muydu. kaç gün devam etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…