ooo herkes geziyor maaşallah bende evde temizlik yaptım yaprak sardım eşimde yok oturuyorum inşallah yarın işe gitmez eşim bizde gezeriz havada güzel olur ooooooooohhhhhhhhhh
kızlar başladımı ufaklıklar zıplamaya
eline sağlık güzelim. çok severim ben de yaprak sarmasını.
yaa canım ben hissediyorum sanki. ama bebeğim mi bilmiyorum. sen hissetmeye başladın mı. benden 2 hafta öndesin. hissediyor olabilirsin bence.
bende çok seviyorum bibere de bayılırım ama kendime eziyet etmiyeyim şimdi yok biberim özendiriyorum kendimi
naslsın canım bebiş nasıl
Kanamam ilk anda çok geldi ve biraz kırmızıydı ama sonra iğne ve serumlarla durdurdular. diğer günler ise koyu kahverengi geldi, tam adet günümün olduğu gün geldi 3 gün falan sürdü ciddi olarak. şuan nokta gibi geliyor bazen. Sende de oldumu?
canım bu arada merak ettim kusura bakma. kanaman çok muydu. kaç gün devam etti.
ben hissediyom aç karnına sırt üstü yatınca birde tatlı yiyince içerden dürtülüom sankim
iyiyim ben de sağol canım. bebiş de iyi. salı günü görecem inşallah.
Kanamam ilk anda çok geldi ve biraz kırmızıydı ama sonra iğne ve serumlarla durdurdular. diğer günler ise koyu kahverengi geldi, tam adet günümün olduğu gün geldi 3 gün falan sürdü ciddi olarak. şuan nokta gibi geliyor bazen. Sende de oldumu?
canı sen cinsiyetini öğrenmiştin demi kaç günde bir konturole gidiyorsun sen
Kanamaların hepsini ciddiye alın diyorlar, benim tek bildiğim bu. Kötü bir şey değildir inşallah, içini ferah tut, ama doktora sor mutlaka
ne güzel ben burdayım anneciğim diyor...
evet canım doktorumuz erkek demişti. ayda bir çağırıyor bizi doktor. bir ay dayanması zor oluyor valla.
bana hiçbirşey demedi bişey diyemem gözükmüyor dedi 15+5 de gitmiştim dr hala göremedi sinir oldum bide 40 gün sonraya randevu verdi geri zekalı gitmiyeceğim ona artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?