2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooo herkes geziyor maaşallah bende evde temizlik yaptım yaprak sardım eşimde yok oturuyorum inşallah yarın işe gitmez eşim bizde gezeriz havada güzel olur ooooooooohhhhhhhhhh

eline sağlık güzelim. çok severim ben de yaprak sarmasını.

Kanamam ilk anda çok geldi ve biraz kırmızıydı ama sonra iğne ve serumlarla durdurdular. diğer günler ise koyu kahverengi geldi, tam adet günümün olduğu gün geldi 3 gün falan sürdü ciddi olarak. şuan nokta gibi geliyor bazen. Sende de oldumu?

geçmiş olsun canım bir daha tekrarlamaz inşallah. benim perşembe akşamı lavabodan sonra tuvalet kağıdında açık pembe bişey gördüm. tekrar sildim. bişey yoktu. anlık bişeydi yani sonrasında birşey olmadı. şimdi buna kanama mı demem gerek bilmiyorum.

canım bu arada merak ettim kusura bakma. kanaman çok muydu. kaç gün devam etti.

Kanamam ilk anda çok geldi ve biraz kırmızıydı ama sonra iğne ve serumlarla durdurdular. diğer günler ise koyu kahverengi geldi, tam adet günümün olduğu gün geldi 3 gün falan sürdü ciddi olarak. şuan nokta gibi geliyor bazen. Sende de oldumu?

geçmiş olsun canım bir daha tekrarlamaz inşallah. benim perşembe akşamı lavabodan sonra tuvalet kağıdında açık pembe bişey gördüm. tekrar sildim. bişey yoktu. anlık bişeydi yani sonrasında birşey olmadı. şimdi buna kanama mı demem gerek bilmiyorum.

Kanamaların hepsini ciddiye alın diyorlar, benim tek bildiğim bu. Kötü bir şey değildir inşallah, içini ferah tut, ama doktora sor mutlaka

kızlar ben gidip biraz süsleneyim. akşam konsere gidicez eşim ve oğlumla. biraz çekidüzen vereyim kendime. hadi size iyi sohbetler. görüşürüz öptüm hepinizi...

evet canım doktorumuz erkek demişti. ayda bir çağırıyor bizi doktor. bir ay dayanması zor oluyor valla.

bana hiçbirşey demedi bişey diyemem gözükmüyor dedi 15+5 de gitmiştim dr hala göremedi sinir oldum bide 40 gün sonraya randevu verdi geri zekalı gitmiyeceğim ona artık

bana hiçbirşey demedi bişey diyemem gözükmüyor dedi 15+5 de gitmiştim dr hala göremedi sinir oldum bide 40 gün sonraya randevu verdi geri zekalı gitmiyeceğim ona artık

nasıl görünmüomuş biz 12 haftalıkken göründü sinir şey gitme bencede ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…