2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende gram almadım canım
ama biriki kilo vermen bu aralar korkulacak işey değil hatta çok normal
bundan sonra alınmaya başlanacak asıl kilolar merak etme
bazen bende diyorum nerde kaldı bu kilo/göbek ama merak edilecek bişey yok canım
unutma her insan bir değildir kimi tüm hamilelik boyunca 6 kilo alıyor kimi 26
bebek sadece 3/4 kilo 3 kiloda kese su vs.
gerisi annenin depoya

canım sende beyaz/kremrengi turuncu/yeşil
böyle 2 cinsiyete de olabilen şeylerden alırsın
şart değil y ailla maviş yada pembiş kaydirigubbakcemile2

bende 2 kilo almışım zaten fazla almak istemiyorum yeteri kadar var ilk hamileliğimde 56 kilo ile hamile kaldım doğumdan 2 ay sonra 59 kilodaydım inşallah buda öyle olur kızım 4 500 kilo doğdu bütün kiloyu bebek almıştı kaydirigubbakcemile2

sağol canım aslına bakarsan tartıda artmadığımı gördükçe seviniorum da aslında ama takıntı haline getirmekten korktum kilo almama fikrini.. bi de merak ettim ben gibi başka var mı die.. demek ki varmış :)

bende 1 kilo aldım ama 3. aydan sonra her ay kilo almak gerekiyor yazıyor okuduğum kitapda.. kaç kilo idi şimdi yanlış bilgilendirmeyeyim ama bebeğin sağlığı için 3. aydan sonra almak gerekiyor bayanlar...kontrollü bir şekilde tabi..

aynen canım ya bende bakıyorum almamışım bi diyorum ohh almadığım kiloları vermeme gerek yok
sonra diyorum alsam da hamile olduğum azıcık anlaşılsa
ben baya zayıfım 47 kilo 160boy 25 yaşındayım ama eşimde bende çoook küçük gösteriyoruz kimse evli demez zaten ikimizede hala öğrencikartı soruyorlar haha
şimdi karnım çıkınca kesin derler diyorum eşime bak kızı hamile bırakmış vay ... vay diye hahaha

bende açıkcası şişmanlık fobisi var şişmanlıktan çok korkuyorum hamilelikte neyse ama sonrasında eğer gerçek böyle göbek vs kalırsa psikolojikmen çok kötü olurum
Allah yardımcım olsun nediyeyim....
(bu benim takıntım kimse üstüne alınmasın lütfen)

dediğiniz gibi tamamen bünye meselesi ama demek ki benim annem bana hamile kaldığında 60 kiloymuş, dogumdan sonra ertesi gün eve geldiğinde 58 kiloymuş. kaç kilo aldıgını hatırlamıyo bu durumda heralde 5 kilo ancak almıştır.. sanırım ben de ona cekmişim..

Canım dert etme..
bende ilk aylarda 2-3 kg verdım ama son 1 haftdaır acayıp yemeğe düştüm....
verdıklerımı aldım ve göbeğim cıktı...3.aydan sonra sağlıklı beslenmke daha önemli diye bılıyorum sevın bence..nasıl olsa alıcaz ve yazın bi guzel şişicez :))

Ben de daha hiç kilo almadım....
Zaten kilolu olduğum için almak istemiyorum....
Doktorum da 5. aya kadar kilo alma dedi... Yani 3. aydan sonra kilo almak gerekiyor diye birşey yok canım....
Ama tabiii 5. aya kadar kilo almadan duramam heralde çünkü bulantı ve kusmalarım azaldı....

cinsiyetini göstermesse öyle yapacağız herhalde artık ne yapalım

ben öyle renkli menkli aldım valla haha
aman artık adamlar bile pembe giyiyor
kadınlar zaten her renk giyiyor
amannnn beni mutlu ediyor bişeyler almak bebişe
olmadı bebek görmeye biyere götürürüm atacak değilim ya hahaha

:) ya ben de bi arkadaşı gördüm dogum yapmasından bi ay sonra.. kız önceden incecikti, çok da kilo almamıştı aslında hamileyken göbeği kalçası kalmıştı.. ondan sonra başladı korkum.. Aman Allah korusun büyük konusmak da istemiorum, bebek saglıklı olsun da kilolar 2. planda tabi.. ama hem bebek saglıklı hem de biz fit olursak en güzeli tabi :)

belkide suyu mu çoktu şar şar aktı gitti kilolar hahaha
valla benim annem bidon gibi olmuş hamileyken inş. bende öyle olmam haha
boyuda kısa zaten anacığımın ozaman dahada kiloluymuşsun gibi oluyor

eşimin 2 kuzeni var ikiside doğumdan kısa sonra incecikti aynı doğum yapmaışken ki gibi
benim kendi tarafımdan bir iki kişi var doğum yapan onlarda zaten tombuldu hamile kalmadan önce bilmem bennasıl olacam
gerçi kız hala ya çeker derler ama
benim 4 halam var 4ü de 3er çocuk yaptı ve hepsi hala zapzayıf
inşallah bende onlara çekerim (sade bu kilo konusunda )

tabi bu işin lüxü diyelim önemli ve geçerli olan bebeklerin sağlığı gelişimi zaten böyle düşünmeyen henüz çocuk yapmasın bence
çünkü genel olarak büyük fedakarlıkisteyen bişey hamilelik ve sonrası

kızlar ilk 3 ay çok iştaım oldu yemekle doymuyordum ama 2 haftadır iyiyim fazla yemiyorum hep hamurişi şeyler çekiyordu hamile kalmadan önce dikkat eder yemezdim hamile kaldım her öğün yesem bıkmıyorum

ay ne güzel kızlar ya kilo almamışsınız ben 56 ile kaldım 60 kıloyum şuan ama sürekli yiyorum ekmek yemezdım önceden ekmege düştüm daha sonra nasıl olucak bılmıyorum mafoldumben

ay ne güzel kızlar ya kilo almamışsınız ben 56 ile kaldım 60 kıloyum şuan ama sürekli yiyorum ekmek yemezdım önceden ekmege düştüm daha sonra nasıl olucak bılmıyorum mafoldumben

canım sen de 16. haftadasın, normal aslında aldığın kilolar.. üzme kendini çok almamışsın ki..

benim ama hiç iştahım yok
öncedende yoktu ama şimdi yine eskisi gibi
sağlıksız ne varsa canım onu istiyor
yararlı besinler çok itici geliyor bana
hep kurabiye kek şeker cips yesem
kola fanta ları lıkır lıkır götürsem
kendimi frenliyorum ama canım tek onları çekiyor napim
böyle sıcak bi kap yemek yiyeyim hiiiç içimden gelmiyor
zorlllllaaaa yiyorum yarım tabak anca oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…