eşimin 2 kuzeni var ikiside doğumdan kısa sonra incecikti aynı doğum yapmaışken ki gibi
benim kendi tarafımdan bir iki kişi var doğum yapan onlarda zaten tombuldu hamile kalmadan önce bilmem bennasıl olacam
gerçi kız hala ya çeker derler ama
benim 4 halam var 4ü de 3er çocuk yaptı ve hepsi hala zapzayıf
inşallah bende onlara çekerim (sade bu kilo konusunda)
tabi bu işin lüxü diyelim önemli ve geçerli olan bebeklerin sağlığı gelişimi zaten böyle düşünmeyen henüz çocuk yapmasın bence
çünkü genel olarak büyük fedakarlıkisteyen bişey hamilelik ve sonrası
benim ama hiç iştahım yok
öncedende yoktu ama şimdi yine eskisi gibi
sağlıksız ne varsa canım onu istiyor
yararlı besinler çok itici geliyor bana
hep kurabiye kek şeker cips yesem
kola fanta ları lıkır lıkır götürsem
kendimi frenliyorum ama canım tek onları çekiyor napim
böyle sıcak bi kap yemek yiyeyim hiiiç içimden gelmiyor
zorlllllaaaa yiyorum yarım tabak anca oda
canım sen de 16. haftadasın, normal aslında aldığın kilolar.. üzme kendini çok almamışsın ki..
canım dogru diyosunda cok yıyorum evdeyım ya sureklı ondanmıdır nedir sürekli yiyesim geliyo CADIARZU
canım dogru diyosunda cok yıyorum evdeyım ya sureklı ondanmıdır nedir sürekli yiyesim geliyo CADIARZU
vitamin alıosan ondandır belki,iştah yapar.. bana doktorum vitamin başlamadı daha, salı günü gidicem verir belki..
ben de 67 ile başladım şimdi 68.5 falanım gidiyorum yavaş yavaş Allahtan boy uzun da fazla belli olmuo benim arkadaş doğumdan sonra bir kilo verdi eski halinden bile zayıf şimdi inş biz de öyle oluruz bazı kadınlara emzirmk aşırı verdiriomuş hadi bakalım görecezzzzz
kızlar bana müsade, sağlıklı bebeciklerin güzel anneleri oluruz inş hepimiz.. :) yine görüşmek üzere..
bence o dönemde o yol çok makul değil. çok sık mola vererek bacaklarınız uyuşmadan gidebilecek misiniz? bence çok zor.
selam kızlar,ay nihayet düzelmiş..en çok devredışı kalan site herhalde bırası yav...nasıl keyifler..ohh ipekçim sefanız olsun...
tşk ederim canım iki kızım vardı tabiki hayırlısı ama erkek istiyorduk inşallah değişmez gerçi doktorum :) değişirmi dediğimde eğer benimki değişirse onunda değişir dedi ama bu arada doktorum erkek:)
bakma şikayet ettiğimize vatanımz gibisi yok haklısın en kısa zamanda gelirsin inşallah vatanına gelirsen adanayada gel misafirim ol gezeriz bir güzel hihoyyyt
hanımlar merhabalar.. az önce ufak bi araştırma yaptım.. 16 haftaya kadar yaklaşık kaç kilo alınıyomus die.. 2 -4 kilo alınıyomus genelde.. ama ben hamile kaldığım kilodan bi kilo eksiğim şu anda.. sizler kilo aldınız mı? ne kadar aldınız? aslında memnunun halimden ama saglıksız bi durum olmasından korkuyorum sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?