2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bence de halalarına cekersin.. almaya yatkın olsan şimdiye kadar 1-2 kiloyla da olsa belli ederdi heralde kendisini..

evet cok fedakarlık istiyo gerçekten.. çok da keyifliymiş ama.. 2 dakkada bi göbeğimi seviorum, elim hep karnımda, kızkardeşim gülüo bana :)

Aynen yaaaa... benim de canım zararlı ne kadar ey varsa onu istiyor....

canım dogru diyosunda cok yıyorum evdeyım ya sureklı ondanmıdır nedir sürekli yiyesim geliyo CADIARZU

ben de 67 ile başladım şimdi 68.5 falanım gidiyorum yavaş yavaş Allahtan boy uzun da fazla belli olmuo benim arkadaş doğumdan sonra bir kilo verdi eski halinden bile zayıf şimdi inş biz de öyle oluruz bazı kadınlara emzirmk aşırı verdiriomuş hadi bakalım görecezzzzz

vitamin alıosan ondandır belki,iştah yapar.. bana doktorum vitamin başlamadı daha, salı günü gidicem verir belki..

evet cnm elevit verdi doktor onu kullanmaya basladım zaten aldım kıloları bilmiyorumkismile dikkat edıcem ama bundan sonra gören hamile oldugun belli oluyo dıyo artık sempatiksalakcinni

kızlar bana müsade, sağlıklı bebeciklerin güzel anneleri oluruz inş hepimiz.. :) yine görüşmek üzere..

ay inş. canım veririz kendıme biraz dur demem lazım sende 1.5 kılo almışsın boyum 1.67 benim 4 kılo aldım kıloyuda sevmem yanı takarım :1shok:

slm kızlar nasılsınız.Biz bugün pikniğe gittik kızımla.Güzel bir gündü

selam kızlar,ay nihayet düzelmiş..en çok devredışı kalan site herhalde bırası yav...nasıl keyifler..ohh ipekçim sefanız olsun...

slm nihayet ısrar ve çabalarımız sonucu bugün bizde bi cinsiyet tahmini aldık gerçi doktorum kesin dedi ama yinede burda değişen arkadaşları görünce ben tahmin diyorum oğluşumuz olucakmış hayırlısı olsun

tşk ederim canım iki kızım vardı tabiki hayırlısı ama erkek istiyorduk inşallah değişmez gerçi doktorum :) değişirmi dediğimde eğer benimki değişirse onunda değişir dedi ama bu arada doktorum erkek:)

oğluşun hayırlı ve sağlıklı olsun canım gözünaydın. doktoruna da çok güldüm ya ne kadar kesin konuşmuş kaydirigubbakcemile3

bakma şikayet ettiğimize vatanımz gibisi yok haklısın en kısa zamanda gelirsin inşallah vatanına gelirsen adanayada gel misafirim ol gezeriz bir güzel hihoyyyt

cok teskkurler canim insallah bir gun gelirim adanaya bizim insanimiz havamiz suyumuz gibi yok iste ornegide budur cok teskkurler canim ..

canim ben gecen hafta doktor gittim 53 kilo idim daha once 56 idim yani 3 ayda 3 kilo kaybetmisim ama zaten 3 ay yemedim yediimde cikti ama son bir haftadir yataktan cikmiyorum yiyorum yiyorum istahim acayip acildi kusmalarim azaldi bir haftadir eminim kilo alicam hayirlisi insallah seninde istahin acilir umarim yakinda doktor kilo kaybettigim zaman sorun yok normal endiselenme toparlarsin demisti gecen hafta sende endiselenme yakinda kilo almaya baslarsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…