2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lutfen bilgisi olan varsa cevap versin belli olur derseniz bügün doktora gidicem

belli olup olmayacağını ne biz nede doktor bilebilir... bebeğin uygun pozisyonda durursa ve cinsiyetini gösterrise elbette öğrenilir. ama durmazsa öğrenilemez.

tubiloshh canım gözün aydın. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. nasılsınız kızlar...bütün kızlar toplanmış...

delikafadulden delikafadulden delikafadulden canım yaaa sen demekki hiç öğrenemeyeceksin cinsiyetini. 46 nisan yazmışsın ya...

delikafadulden delikafadulden delikafadulden canım yaaa sen demekki hiç öğrenemeyeceksin cinsiyetini. 46 nisan yazmışsın ya...

:kedi: hehehe 26 Nisan demek istemistim sırnaşık şey 26 Nisan bide kocisimin dogum gunu. Bebisimiz babasina hediye yapar, cinsiyetini gosterir insallah :1hug:

mrb kızlar nasılsınız

ya şu cinsiyeti bende öğrenemedim gitti ( göstermiyor
o göstermedikçe ben daha çok merak ediyorum ya :))

slmm herkese;;;aynen banada öle oluyoo.çok aşağıdaymış gibi oluyoo.acaba cinsiyeti kız diyemiii?????ölee dedilerdee.ama bugün dr gidicem bugün cinsiyetini söler inşşş.çok meraklandımm.

slmm herkese;;;aynen banada öle oluyoo.çok aşağıdaymış gibi oluyoo.acaba cinsiyeti kız diyemiii?????ölee dedilerdee.ama bugün dr gidicem bugün cinsiyetini söler inşşş.çok meraklandımm.

sor bakalım dr
ben haftaya gidicem dr acayip sabırsızlanıyorum

nazlı bir bebiş demekkii mirmirmirmir
prenses olmasın sakın bayanssulusmile

banada öyle geliyo :)) her baktığımızda farklı pozisyonda
saklamayı ii biliyo :)) bikerede saklamasın :)) bende çatlayacam meraktan artık :))

kızlar ben haziranda memlekete gidicem otobüsle mi gideyim uçakla mı mesafe birazcık uzak 15 saat kadar :roflol:

bende öğrenemedim cinsiyetini:roflol:

banada öyle geliyo :)) her baktığımızda farklı pozisyonda
saklamayı ii biliyo :)) bikerede saklamasın :)) bende çatlayacam meraktan artık :))

yeterki sağlıklı olsunlar. bi kaç haytaya öğreniriz cinsiyetlerini.. küçük bir alandalar zaten. nereye kadar saklıcaklar =))) nereye kadar kaçıcaklar =)))) elbet bir seferinde denk gelirde görünür

kızlar ben haziranda memlekete gidicem otobüsle mi gideyim uçakla mı mesafe birazcık uzak 15 saat kadar :roflol:

uçakla git bence
bana dr otobüse izin verdi ama 5 saatlik yol olduğu için izin verdi sadece teker üstü olan yere oturma dedi

bende onu sorucam doktoruma bu haftasonu kontrolümde..
ama "bebek beklerken bizi neler bekler" diye bir kitap okuyorum. orada diyorki uçaklada trenlede otobüslede seyahat edebilirsiniz. sadece uzun süre oturmamaya çalışın. uzun süre oturulduğunda ayaklarda kan toplanırmış. bu da rahatsızlığa ve şişmelere neden olabilirmiş... su içmeyin tulavetiniz gelmesin. rahat şeyler giyinin... falan filan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…