lutfen bilgisi olan varsa cevap versin belli olur derseniz bügün doktora gidicem
saol canımcımmmopuyorumnanaktan
Nasilsiniz guzel anneler ve tatli bebisleri! 10gundur giremedim. Bi cogunuzun bebislerinin cinsiyeti kesinlesmis! Hepinize gozun aydin! Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin! Darsisi basimiza! Listenin en basinda yer almama ragmen hala bebisimin cinsiyetini ogrenemedimgecen hafta gittigimde gostermedi simdi ancak 46 Nisanda randevum var.. belki dayanmam once gider ogrenirim!
birşey soracağım. Altta bebeğin hafta ve gününü gösteren takvimi nasıl yapıyorsunuz :) ben bulamadım da.
delikafadulden delikafadulden delikafadulden canım yaaa sen demekki hiç öğrenemeyeceksin cinsiyetini. 46 nisan yazmışsın ya...
slm kızlar ben 14 hafta 6 günlük hamileyim acaba cinsiyeti belli olurmu
selam kızlar nasılsınız
bişey sorucam ben rahmimde hep baskı hissediyorum çok yürüyünce çok oturup bi anda kalkınca çok sıkıştığım zaman rahmimde acayip baskı oluyor sizde de oluyor mu?acaba diyorum bebek aşağıda mı?korkuyorum bişey olucak diye
birşey soracağım. Altta bebeğin hafta ve gününü gösteren takvimi nasıl yapıyorsunuz :) ben bulamadım da.
slmm herkese;;;aynen banada öle oluyoo.çok aşağıdaymış gibi oluyoo.acaba cinsiyeti kız diyemiii?????ölee dedilerdee.ama bugün dr gidicem bugün cinsiyetini söler inşşş.çok meraklandımm.
mrb kızlar nasılsınız
ya şu cinsiyeti bende öğrenemedim gitti( göstermiyor
o göstermedikçe ben daha çok merak ediyorum ya :))
nazlı bir bebiş demekkii mirmirmirmir
prenses olmasın sakın bayanssulusmile
bende öğrenemedim cinsiyetini:roflol:
banada öyle geliyo :)) her baktığımızda farklı pozisyonda
saklamayı ii biliyo :)) bikerede saklamasın :)) bende çatlayacam meraktan artık :))
kızlar ben haziranda memlekete gidicem otobüsle mi gideyim uçakla mı mesafe birazcık uzak 15 saat kadar :roflol:
kızlar ben haziranda memlekete gidicem otobüsle mi gideyim uçakla mı mesafe birazcık uzak 15 saat kadar :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?