gideceğin zaman bunu druna sor durumuna göre karar verir...
ilk sayfada nasıl yapılacağı anlatılıyor
yeterki sağlıklı olsunlar. bi kaç haytaya öğreniriz cinsiyetlerini.. küçük bir alandalar zaten. nereye kadar saklıcaklar =))) nereye kadar kaçıcaklar =)))) elbet bir seferinde denk gelirde görünür
uçakla git bence
bana dr otobüse izin verdi ama 5 saatlik yol olduğu için izin verdi sadece teker üstü olan yere oturma dedi
banada öyle geliyo :)) her baktığımızda farklı pozisyonda
saklamayı ii biliyo :)) bikerede saklamasın :)) bende çatlayacam meraktan artık :))
rica ederim:)))çok teşekkür ederim bilgi için. hallettim :)
senin mesafe az şanslısın benim çooooooook uzak
ahh ahh yaramı deşme ii bi dr bulursam sorarımmafoldumben
bende onu sorucam doktoruma bu haftasonu kontrolümde..
ama "bebek beklerken bizi neler bekler" diye bir kitap okuyorum. orada diyorki uçaklada trenlede otobüslede seyahat edebilirsiniz. sadece uzun süre oturmamaya çalışın. uzun süre oturulduğunda ayaklarda kan toplanırmış. bu da rahatsızlığa ve şişmelere neden olabilirmiş... su içmeyin tulavetiniz gelmesin. rahat şeyler giyinin... falan filan..
ama ben hiç uçağa binmedim :sinifsinif: otobüste molaları 3- 4 saatten önce vermiyo ayaklarım şişer an dolaşımım yavaşlar su içmesem olmaz su içsem tuvaletim gelir öfff allah yardım etsin
kızlar benim göğüslerim hala kaşınıyor vede ağrıyor bide göğsümün etrafındaki çevreleyen renkte dağılma oldu sizde de oldumu ??
tıbbi açıdan bir sakıncası yok gidebilirsiniz diyor. ama sen rahatın için ne gerekiyorsa yapmalısın. elbette uçak en kolayı. 1-2 saatte iniyorsun zaten... tercih senin.. tuvalete gitmemek için bir gün susuz kalabilirmisin? ayakların şişsede 3-4 saat yol gidebilirmisin? bunlar hep senin tercihin... gidebilende var gidemeyende...
kızlar listedeki ilginçliğin farkındamısınız ?
kızlar alt alta-erkekler altalta...
benimdemi kız olacak yoksa...
bi inceleyin çok ilginç yaaa.....
kızlar listedeki ilginçliğin farkındamısınız ?
kızlar alt alta-erkekler altalta...
benimdemi kız olacak yoksa...
bi inceleyin çok ilginç yaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?