2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende nisan sonunda antalyaya gidicem ankaradan geçicem ordan 8 saat ama dönüşte uçakla dönerim antalya-yalova 12 saat çok zor olur... dr sormak lazım

yeterki sağlıklı olsunlar. bi kaç haytaya öğreniriz cinsiyetlerini.. küçük bir alandalar zaten. nereye kadar saklıcaklar =))) nereye kadar kaçıcaklar =)))) elbet bir seferinde denk gelirde görünür

:)))) bende belli olsada ona göre bişeyler almak istiyorum ya ondan acelem :))
ya pembe ya mavi almak istiyorum unisex istemiyorum :))

banada öyle geliyo :)) her baktığımızda farklı pozisyonda
saklamayı ii biliyo :)) bikerede saklamasın :)) bende çatlayacam meraktan artık :))

canım bende kaç kere gittim kendi dr söylemedi en sonunda dayanamayıp başka dr gittim o zaman öğrendim yine kendini göstermiyordu benimki kızmış %80 dedi :) bakalım bu hafta cuma yine gidicem kendi dr ne dicek :))) erkek hemen belli oluyor ama kız geç belli oluyor

ahh ahh yaramı deşme ii bi dr bulursam sorarımmafoldumben

kızımda 6 aylıkken kendi arabamızla gitmiştik tatile 2 saatte bir ara verip 15 dk ka yürüyeceksin demişti. bende öyle yapmıştım
uçakta 7. aydan sonra yasak oluyo genelde

Ben geçen hafta uçak yolculuu yaptım.. Hiç bir sorun da yaşamadım.. 4 saat sürdü zaten.. Ve sık sık da kalkıp hostesleri ziyaret ettim... Şöyle bi uçağı teftiş edip yerime geçtim...
Zaten ısrail'e otobüsle gite şansım yoktu ama olsaydı da gitmezdim heralde...
Çünkü otobüste ayağa kalkıp koridorda yürümeye cesaret edemem.. Ani bi fren yapsa, yolda birini sollamaya kalksa falan dengeni kaybedersin... Ayrıca uçak koridorları gibi geniş değil otobüs koridorları....
Tuvalet bile başlı başına bi srun..
Düşünsene 15 saat boyunca hangi otobüs firması 2-3 saatte bir mola veriyor ki...
Hiçbiri....
Benim çok sık tuvaletim geldiği için otobüsü tercih etmem...

Ama ben de 7. aydan sonra uçak yokculuğunun sıkıntılı olacağını duymuştum... Sanırım basınçla ilgili bir durum...

bnck, canm bence ucakla git. Allah korusun ama hamile iken otobusle uzun yolculuk yapan arkadaslarimin durumu kotu sonuclanmisti. Yol ne kadar guzlese de ufak titresimler var falan.. en iyisi ucak..
Ben gecen hafta trenle 8 saatlik yolculuk yaptim. Cok yorucu geldi ve dusundugumden daha cok hoplayip zipliyomus tren ( cok korktum ama Allaha sukur bebeisim iyi gibi suan

günaydın kızlar..
bizde cuma günü gidiyoruz doktora.
bakalım inşallah öğrenebiliriz...
öğrenenlerin gözü aydı darısı başımıza...

kızlar listedeki ilginçliğin farkındamısınız ?
kızlar alt alta-erkekler altalta...

benimdemi kız olacak yoksa...

bi inceleyin çok ilginç yaaa.....

ama ben hiç uçağa binmedim :sinifsinif: otobüste molaları 3- 4 saatten önce vermiyo ayaklarım şişer an dolaşımım yavaşlar su içmesem olmaz su içsem tuvaletim gelir öfff allah yardım etsin

kızlar benim göğüslerim hala kaşınıyor vede ağrıyor bide göğsümün etrafındaki çevreleyen renkte dağılma oldu sizde de oldumu ??

Tünaydın Lilacığım kaydirigubbakcemile3

evet canım ya benim de liste dikkatimi çekti acaba benim ki ne olur sempatiksalakcinni erkek listesine yakınım eyvah eyvah :roflol:

ama ben hiç uçağa binmedim :sinifsinif: otobüste molaları 3- 4 saatten önce vermiyo ayaklarım şişer an dolaşımım yavaşlar su içmesem olmaz su içsem tuvaletim gelir öfff allah yardım etsin

tıbbi açıdan bir sakıncası yok gidebilirsiniz diyor. ama sen rahatın için ne gerekiyorsa yapmalısın. elbette uçak en kolayı. 1-2 saatte iniyorsun zaten... tercih senin.. tuvalete gitmemek için bir gün susuz kalabilirmisin? ayakların şişsede 3-4 saat yol gidebilirmisin? bunlar hep senin tercihin... gidebilende var gidemeyende...

kızlar benim göğüslerim hala kaşınıyor vede ağrıyor bide göğsümün etrafındaki çevreleyen renkte dağılma oldu sizde de oldumu ??

evet canım benimde çok kaşınıyooo..nemlendirici sürüyorum fayda etmiyoo.çok tatlı bir kaşıntı kii kendimi durduramıyorum.

uçak daha mantıklı CADIARZU

Evet ya Lilacim ben de onu farkettim :) benim sat tarihime yakin olanlarin hepsi kiz... naniknanik benim de mi kizim olacak kaydirigubbakcemile2 :dance:

ama lila sana kadar hep kız gelmiş. sonra bir kız bir erkek olmuş.. senden önce kız var.. seninki erkek olabilir....
sonra yine kız diye grup halinde gidiyor zaten =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…