uçak daha mantıklı CADIARZU
senin mesafe az şanslısın benim çooooooook uzak
arkadşlar bende gitmeyi düşünüyom tatile ama yolu düşünmüyom arabamızla gideceğiz hamilelere güneş ve deniz yasmış bu konuda bilgisi olan yada 7 ayında denize giren varmı?
ben de merak ediyorum yazın denize girmek yüzmek istiyorum faydalı die biliorum ama yasaksa çok üzülürümmmm bilgisi olan yok muuu olmazsa doktora soralıımmm
tatlım dr a saracağmda daha erken 4 aylığm henuz ben 7ci ayda düşünüyom tatili ozamana kadar durumuzda çok değişiklikler olabilir
bende krem sürüyorum ama ne fayda birde zaten iriydiler şimdi iyice sütaş oldum şimdiden kaydirigubbakcemile3 yeni sütyenler almam lazım onlarda iyice daraltıyor beni(
ayyy kız olsuuuun...
benim kritik lapacım evet bana gelince bi kız bir erkek olmuş.
ama bak satı 4 aralık olanların hepsinin kız benimde 4 aralık belki kız olurr..
ay hadi inşallah Allahım.......
ben de merak ediyorum yazın denize girmek yüzmek istiyorum faydalı die biliorum ama yasaksa çok üzülürümmmm bilgisi olan yok muuu olmazsa doktora soralıımmm
kızlar özür dilerim ama bu yolculuk işini biraz abartıyosunzu gibi geldi bana ayaklarınız
şişse nolucak 1-2 saat uzanınca suda bekletınce gecer bebeğinizede bişey olmaz ya
zaten bu aydan sonra öyle pat diye en ufak harekette bebek düşmez.... yolculuk
yapan tek ve ilk hamiş kadın değilsiniz heralde sakınılan göze çöp batar biraz rahat olun
bence hiçbişey olmaz ne yani hamileyiz diye eve mi kapatcaz kendımızı rahatlayın relax
olun o bi şekilde rızkı varsa doğacak yoksada Allah korusun Allah göstermesın ama
ne kadar dikkat etsekte olan olacak sıkmayın kendınızı
kızlar özür dilerim ama bu yolculuk işini biraz abartıyosunzu gibi geldi bana ayaklarınız
şişse nolucak 1-2 saat uzanınca suda bekletınce gecer bebeğinizede bişey olmaz ya
yapan tek ve ilk hamiş kadın değilsiniz heralde sakınılan göze çöp batar biraz rahat olun
bence hiçbişey olmaz ne yani hamileyiz diye eve mi kapatcaz kendımızı rahatlayın relax
olun o bi şekilde rızkı varsa doğacak yoksada Allah korusun Allah göstermesın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?