2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyyyyyyyyyyyyyy süper bi haber verdin şimdi bak çok sevindim çok hevesliyim özledim denizi yüzmeyi de çok severim faydalı olması mükemmel bi şeyyy

ay meloşuuum Ağzından bal damlıyo..
bana arkadaş olur :)
cuma bi gelse bi öğrensek artık...

giderken çikılota ve vişne suyu içmeyi unutma dr a her gittiğide yedim benm yavrum her defasnda göterdi pisni çok mutlu oluylar ve şımarıyolar canm bende bekliyom cumayı inş öğrenirsn cnm

ay meloşuuum Ağzından bal damlıyo..
bana arkadaş olur :)
cuma bi gelse bi öğrensek artık...

lilacım beni de ekler misin sana özelden msj atamadım 26 aralık sat ilk tahmin erkek beklenen doğum 28 eylül 2li tarama normal sıkı takipçiyim ona göre:)

çalışan annelerin bebekleri hep ölürdü o zaman. ben mesela. günde 2-3 defa yerimden ya kalkıyorum ya kalkmıyorum. bakıyorum hamileler hep aynı benim gibi ofisde... hareketler çok kısıtlı... otobüs yolculuğundan çok da farklı değil... çok şükür hiç sorunlu gebeklik geçiren olmadı...
çooookkkkk endişeli olmamak lazım..
belki doğru değil yapmamak lazım ama yapılması gerekiyorsada 1 gün o sıkıntı çekilebilir... hep en olmayacak şeyleri düşünürsek zaten bu hamilelik bitmezzz =) risk her zaman var çünkü.. doğum bitene kadar hemde

meloşum aklımda muhakkak yiyip gideceğim sağolsın canım...

afilli canım yaşın ve kilon eksik onlarıda söyle ekliyorum şu an...

yüzmeyi çok seviyorum ama havuza girmeye cesaret edemiyorum idrar yollarımda sorun var gidipte azdırmak istemiyorum lmaz:

giderken çikılota ve vişne suyu içmeyi unutma dr a her gittiğide yedim benm yavrum her defasnda göterdi pisni çok mutlu oluylar ve şımarıyolar canm bende bekliyom cumayı inş öğrenirsn cnm

nasıl yani, bende bu cumartesi kontrole gideceğim. çikolata yemek mi iyi geliyor?
rüyalar, görenlerin hisleri falan erkek bekliyoruz ama doktor ilk defa cinsiyet konusunda yorum yapacak. son kontrolüm 1 ay önceydi. o nedenle çikolata iyi geliyorsa kontrolden önce yiyeceğim :)

bu bir risk !
yani yüzde yüz olacak diye bir şey yok
kan pıhtılaşması nedeniyle bebeğini kaybeden bir sürü anne de var forumda

e o zaman eskiler folik asit mi kullanıyordu , 2li test mi yaptırıyordu yaptırmayalım diyor muyuz ? hayır..

gebeliğin ilk aylarında da düşük riski var hepimiz düşürdük mü ?

9 ay sırtında odun taşıyıp bebeğine zarar gelmeyen de var

ben sadece doktorların söylediğini söyledim uyup uymamak size kalmış

her hamilelik farklıdır ve herkes kendi doktorunun tavsiyesine uymalı kaydirigubbakcemile3

meloşum aklımda muhakkak yiyip gideceğim sağolsın canım...

afilli canım yaşın ve kilon eksik onlarıda söyle ekliyorum şu an...

teşekkürleer ayyy kendimi orda görmek hoşuma gitti valla nisan 15 de gitcem doktora o zaman kesinleşecek cinsiyet ben kendimi kaptırmıştım erkek die ama burada değişen arkadaşları görünce frenledim bakalım neymiş bizim ufaklık

doğuma yakın ve doğumdan sonra yaklaşık toplam 1 yıl olmak üzere bize pek bi rahat yok kızlar :jeyyar:
doğumdu, lohusalıktı bebeğin ilk zamanlarına alışmaktı uykusuz geceler moralimiz bozmak gibi olmasın ama hayatın gerçekleri sırnaşık şey ama canım yavrularımız için her şeye değerrrrrrrrrhihoyyyt oyyyy yerim ben onları:)

yüzmeyi çok seviyorum ama havuza girmeye cesaret edemiyorum idrar yollarımda sorun var gidipte azdırmak istemiyorum lmaz:

bence deniz sağlıklı havuzlarda hastalık falan kaparız Allah korusun ben güvenmiyorum hiç havuzlara denize girelim rahatça

ay gözün aydın!!!!!!!!! ooo bi paşa daha geliyor demek
gerisi biz daha öğrenmeyenlerin başına haha
hayırlısıyla Allah kucağımıza almayı da nasip eder İnşallaaaaaaaaaaaaah

gözün aydın gamyoncuiremsu oğluşun hayırlı olsun inş

gözün aydın tubilosshh :) Allah ık sağlıkla kucaklamak ta nasib eder inşallah :)

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. canım

teşekkür ederim arkadaşlaarrr opuyorumnanaktan
rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallahh

benim de dişlerim çok felaket agrıyor.
1 çürük var ama tedavi yapılamıyor şu an için.
bebiş de dişlerden kalsiyum çektiği için çok agrım oluyorr :gitme:

ya ben de şimdi dişçiye gidecektim dolgum düştü dolgu yapılamıo mu acaba bilginiz var mııı

:)) afilli rica ederim ne demek..
bilgiler eksiksiz olunca genelde ekliyorum listeye..
asıl liste şimdi güzelleşmeye başladı renklenince..
birde isimler belli olsa daha güzel olacak....

haaa kızlar ben sağlık ocağına kaydoldum yani eşim kayıt ettirmiş haftaya perşembe gideceğim.
doktor ve hemşire cep tel nolarına kadar vermişler ve eşlimden benim cep numaramı almışlar.
muhakkak gelsin yoksa biz eve geliriz demişler :))))))
eşim çok ilgililer valla bende şaşırdım diyor...
sevindim açıkcası :)))

O kodar kolay değil ama o canım :) bak ben 14. haftamda doktordaydım bana hiç
kalkmadan ya yat ya otur dedi...doktor....hadi bu diyelımkı bu bana özel bi durum
çok yoruluyorum diyorum özeldekı doktoruma hiç kalkma ayaga otur yat diyo bir sorun
oluşturacak olsa demez he sizin dediğiniz doğru sık sık yürümek lazım ama zaten yürüyo
sadece bi gun birkaç saatlıgıne yürümicek o kadar kimse ölmez yani ben muhasebeciyim
akşam sabah 15 er dk yürüyorum akşama kadar oturuyorum bi sorunumda yok çok şükür
hani boşa stres evham yapmayalım diye diyorum canım neler olur neler olduktan sonra Allah korusun

lapaci tabii ki çok da savsak davranmamak lazım ama haftalık kontrolelrımıze devam edıyor
ilaçlarımızı alıyoruz bebişimiz iyi çok şükür fazla evham yapmayalım diyorum ben yoksa
bunun sonu gelmez yani bunları düşünerek stres yapıyoruz o yolculuktan daha büyük bi tehlike bence

Son düzenleme:
ooooo sağlık ocağında biz bebişimin kalp atışalarını bile dinlioruz artık çok keyifli valla tavsiye ederim ben de en azından bebişimin varlığını hissettim

lil@ cım benim tahmini doğum tarihi 20 eylüldü ya?
dr 3 aydan beri 17 eylül diyor. düzeltsekmi?
ben kendimce hesaplamıştım...
ama 17 dio...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…