denize girmek yasak değil aksine çoookk faydalı... 9. ayına kadar denizde yüzdü benim yengem.. doktoru öyle tavsiye etmişti.
benimde kalçam ağrıyordu. geçen kontrolde sordum egzersiz mi yapsam diye... dediki en güzeli havuza gitmek olur. temiz bir havuz bul bol bol yüz dedi. en güzeli denizdir ama mevsimi değil havuzda işini görür dedi.
ay meloşuuum Ağzından bal damlıyo..
bana arkadaş olur :)
cuma bi gelse bi öğrensek artık...
ay meloşuuum Ağzından bal damlıyo..
bana arkadaş olur :)
cuma bi gelse bi öğrensek artık...
mesele şişme meselesi değil arkadaşlar
kan dolaşımı durduğu için kanınızda pıhtı oluşabilir ve bu pıhtı ciğerinize beyninize falan giderse alah koruusun yani
sürekli oturmak önerilmez hamilelere
giderken çikılota ve vişne suyu içmeyi unutma dr a her gittiğide yedim benm yavrum her defasnda göterdi pisni çok mutlu oluylar ve şımarıyolar canm bende bekliyom cumayı inş öğrenirsn cnm
çalışan annelerin bebekleri hep ölürdü o zaman. ben mesela. günde 2-3 defa yerimden ya kalkıyorum ya kalkmıyorum. bakıyorum hamileler hep aynı benim gibi ofisde... hareketler çok kısıtlı... otobüs yolculuğundan çok da farklı değil... çok şükür hiç sorunlu gebeklik geçiren olmadı...
çooookkkkk endişeli olmamak lazım..
belki doğru değil yapmamak lazım ama yapılması gerekiyorsada 1 gün o sıkıntı çekilebilir... hep en olmayacak şeyleri düşünürsek zaten bu hamilelik bitmezzz =) risk her zaman var çünkü.. doğum bitene kadar hemde
meloşum aklımda muhakkak yiyip gideceğim sağolsın canım...
afilli canım yaşın ve kilon eksik onlarıda söyle ekliyorum şu an...
yüzmeyi çok seviyorum ama havuza girmeye cesaret edemiyorum idrar yollarımda sorun var gidipte azdırmak istemiyorumlmaz:
ay gözün aydın!!!!!!!!! ooo bi paşa daha geliyor demek
gerisi biz daha öğrenmeyenlerin başına haha
hayırlısıyla Allah kucağımıza almayı da nasip eder İnşallaaaaaaaaaaaaah
gözün aydın gamyoncuiremsu oğluşun hayırlı olsun inş
gözün aydın tubilosshh :) Allah ık sağlıkla kucaklamak ta nasib eder inşallah :)
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. canım
teşekkür ederim arkadaşlaarrr opuyorumnanaktan
rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallahh
benim de dişlerim çok felaket agrıyor.
1 çürük var ama tedavi yapılamıyor şu an için.
bebiş de dişlerden kalsiyum çektiği için çok agrım oluyorr :gitme:
mesele şişme meselesi değil arkadaşlar
kan dolaşımı durduğu için kanınızda pıhtı oluşabilir ve bu pıhtı ciğerinize beyninize falan giderse alah koruusun yani
sürekli oturmak önerilmez hamilelere
valla ayşe sana katılmıyor değilim... sonuçta biz anne olacağız. sabırlı, dayanıklı olmalıyız. bebeğimizle ilgili birşey olduğunda da böyle evham yaparsak işin içinden hiç çıkamayız.. hamilelik çok doğal bir süreç. ve bırakalım da herşey doğal bir şekilde ilerlesin. herşeyi dert etmeyelim. öyle mi olur böyle mi olur diye kendimizi de bebeğimizi de strese sokmayalım...
açıkcası ben içimden ne geliyorsa yapıyorum. bebeğimin sağlığını cidden thlikeye atmayacağını bildiğim şeyleri.. sakınılan göze çöp batarmış. çok da boşvermek de olmaz elbette. ama dengeli olabilmeyi öğrenmeliyiz. yoksa ne bu hamilelik biter, ne de bebek doğduğunda zaman geçer...
ooooo sağlık ocağında biz bebişimin kalp atışalarını bile dinlioruz artık çok keyifli valla tavsiye ederim ben de en azından bebişimin varlığını hissettim:)) afilli rica ederim ne demek..
bilgiler eksiksiz olunca genelde ekliyorum listeye..
asıl liste şimdi güzelleşmeye başladı renklenince..
birde isimler belli olsa daha güzel olacak....
haaa kızlar ben sağlık ocağına kaydoldum yani eşim kayıt ettirmiş haftaya perşembe gideceğim.
doktor ve hemşire cep tel nolarına kadar vermişler ve eşlimden benim cep numaramı almışlar.
muhakkak gelsin yoksa biz eve geliriz demişler :))))))
eşim çok ilgililer valla bende şaşırdım diyor...
sevindim açıkcası :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?