2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bu yüzden sninde kalsiyum takviye etmen lazım

elbette her hamilelik farklıdır. benim demek istediğim sadece şu.. fazla evhamlı davranmamalıyız...
kötü şeyleri düşünüp durursak o zaman evden hiç çıkmamamız gerekir. kaldıki evdede o risklerden yüzlercesiyle karşı karşıyayız zaten..
tıbbi olarak bir sorun yok deniliyorsa bu doğrulanmış bir bilgidir. buna rağmen ya kanım pıhtılaşırsa, ya beynime oksijen gitmezse diye düşünürsek bu işin sonu gelmez.... hep kötü ihtimaller düşünmek doğrumu sence. evet bunu yaşayanlar vardır. yaşamayanlarda vardır. ama hamilelik ve doğum başlı başına risk zaten. her an herşey olabilir. bu riski zaten hepimiz taşıyoruz. ama çok da detaycı olup gereksiz evhamlara neden olmamak gerekir diye düşünüyorum ben....
elbette bu benim şahsi fikrim ve böyle davranıyorum. herkesin yapısı, düşüncesi farklıdır. sadece kendi düşüncemi beyan ettim.. olumunekankayizsmile

canım bu yüzden sninde kalsiyum takviye etmen lazım

bol bol süt içiyorum. bide işin garibi sütü yudumladıgım an dişimin agrısı kesiliyor. 5-6 dk sonra yine başlıyor CADIARZU
geceleri uyutmuyor yaww :1no2:
ama bebişimin hareketleri neşelendiriyor beni. varsın agrısın. o sağlıklı olsun da opuyorumnanaktan

evet çok ilgileniyolar canım 20 haftalıkken tetanoz aşısı olucaz onun için arıyacaklar bide bebişlerimiz dogunca aşiları hep orda olucak

işte bol tüketmek lazım. bebişin hereketlendi demek bende hissediyorum ama o kadar güçlü degil

evet çok ilgileniyolar canım 20 haftalıkken tetanoz aşısı olucaz onun için arıyacaklar bide bebişlerimiz dogunca aşiları hep orda olucak

ben çalıştığım için h.içi evde olmuyorum. denk geldi bi kez evdeydim. gittim sağlık ocağına.. bilgisayarda baktılar kaydım çıkmadı. hastaneye söyleyin kaydınızı girsinler sisteme bizde görebilelim dediler.. biz ararız sizi zaten girildiğinde dediler.. söyledim hastaneye ama girilmedi sanırım. ne arayan var ne soran =(

evet aşılarımız orda olcakmış.
kuzenim aradı geçen gün 17 haftasında ilk aşısını vurmuşlar.
benim bildiğim ve tıp fakültesinde bana söyledikleri 20. haftada vurulacağımız yönündeydi kuzenim 17. haftada oldum deyince bi irkildim ama bana böyle dediler deyince hafif çemkirir gibi oldu ben daha iyi bilirim gibisinden sustum bende.napayım banane. iyilik yaramıyo insanlara...

bak angelcim sende şimdi 20. hafta dedin doktorumuz gibi iyice emin oldum.
rica ederiz tubişim ne demeeek Hayırlısı olsun canım
valla kalbimden kız geçiyo inşallah Allahım....

kızlar iyi akşamlar erkenciyim bugün eve servis gelecek çamaşır makinamız bozuldu da ohaoldumsmile

selam kızlar.... ben de hissediyorum sanki bebişimi... o da heyecanlı tabi yarın annesiyle babasını görecek minniğim benim...

ama kayıt olman lazım biran önce git kayıt olderim sonra sorun çıkabilir

bende tekme felan değilde bi tarafa giriyo oranın çıkığını fırlayacak gibi kastığını hissediyorum

olumunekankayizsmile tamamdır aynı düşünüyoruz :)
doktora danıştıktan sonra herkes istediğini yapsın vereliniortak

kızlar bende bebişi hissediyporum cuma gününden beri...ogünler acabamı dedimama cumartesi pazar ve hatta şuanda bile bi gıdıklanma oluyor içerden pıtı pıtı dokunuyor yavrum kesin benim evlat buuu

ya bu 3lü test hala kafamı kurcalıyo yaaa...
bana 2li sonuçların çok güzel çıktı 3lüye falan gerek yok dediler..
bi yanım otur oturduğun yere diyo...
bi tarafım yaptır diyo..

hoooooffffff ((((

lila 2li de yaptırdım drum 16. haftadad 3lü taramaya gel dedi.

işte o nevin bana 3lü yapmıycaz dediler..
kafam karışık ısrar edip yaptırsam mı ki...
bide 16. haftam bitiyo kaçıncı haftaya kadar yapılabilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…