teşekkür ederim arkadaşlaarrr opuyorumnanaktan
rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallahh
benim de dişlerim çok felaket agrıyor.
1 çürük var ama tedavi yapılamıyor şu an için.
bebiş de dişlerden kalsiyum çektiği için çok agrım oluyorr :gitme:
bu bir risk !
yani yüzde yüz olacak diye bir şey yok
kan pıhtılaşması nedeniyle bebeğini kaybeden bir sürü anne de var forumda
e o zaman eskiler folik asit mi kullanıyordu , 2li test mi yaptırıyordu yaptırmayalım diyor muyuz ? hayır..
gebeliğin ilk aylarında da düşük riski var hepimiz düşürdük mü ?
9 ay sırtında odun taşıyıp bebeğine zarar gelmeyen de var
ben sadece doktorların söylediğini söyledim uyup uymamak size kalmış
her hamilelik farklıdır ve herkes kendi doktorunun tavsiyesine uymalı kaydirigubbakcemile3
canım bu yüzden sninde kalsiyum takviye etmen lazım
:)) afilli rica ederim ne demek..
bilgiler eksiksiz olunca genelde ekliyorum listeye..
asıl liste şimdi güzelleşmeye başladı renklenince..
birde isimler belli olsa daha güzel olacak....
haaa kızlar ben sağlık ocağına kaydoldum yani eşim kayıt ettirmiş haftaya perşembe gideceğim.
doktor ve hemşire cep tel nolarına kadar vermişler ve eşlimden benim cep numaramı almışlar.
muhakkak gelsin yoksa biz eve geliriz demişler :))))))
eşim çok ilgililer valla bende şaşırdım diyor...
sevindim açıkcası :)))
tamamdır tubişim düzelltim :)
bol bol süt içiyorum. bide işin garibi sütü yudumladıgım an dişimin agrısı kesiliyor. 5-6 dk sonra yine başlıyor CADIARZU
geceleri uyutmuyor yaww :1no2:
ama bebişimin hareketleri neşelendiriyor beni. varsın agrısın. o sağlıklı olsun da opuyorumnanaktan
evet çok ilgileniyolar canım 20 haftalıkken tetanoz aşısı olucaz onun için arıyacaklar bide bebişlerimiz dogunca aşiları hep orda olucak
işte bol tüketmek lazım. bebişin hereketlendi demek bende hissediyorum ama o kadar güçlü degil
ben çalıştığım için h.içi evde olmuyorum. denk geldi bi kez evdeydim. gittim sağlık ocağına.. bilgisayarda baktılar kaydım çıkmadı. hastaneye söyleyin kaydınızı girsinler sisteme bizde görebilelim dediler.. biz ararız sizi zaten girildiğinde dediler.. söyledim hastaneye ama girilmedi sanırım. ne arayan var ne soran =(
elbette her hamilelik farklıdır. benim demek istediğim sadece şu.. fazla evhamlı davranmamalıyız...
kötü şeyleri düşünüp durursak o zaman evden hiç çıkmamamız gerekir. kaldıki evdede o risklerden yüzlercesiyle karşı karşıyayız zaten..
tıbbi olarak bir sorun yok deniliyorsa bu doğrulanmış bir bilgidir. buna rağmen ya kanım pıhtılaşırsa, ya beynime oksijen gitmezse diye düşünürsek bu işin sonu gelmez.... hep kötü ihtimaller düşünmek doğrumu sence. evet bunu yaşayanlar vardır. yaşamayanlarda vardır. ama hamilelik ve doğum başlı başına risk zaten. her an herşey olabilir. bu riski zaten hepimiz taşıyoruz. ama çok da detaycı olup gereksiz evhamlara neden olmamak gerekir diye düşünüyorum ben....
elbette bu benim şahsi fikrim ve böyle davranıyorum. herkesin yapısı, düşüncesi farklıdır. sadece kendi düşüncemi beyan ettim.. olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?