lila 2li de yaptırdım drum 16. haftadad 3lü taramaya gel dedi.
ya bu 3lü test hala kafamı kurcalıyo yaaa...
bana 2li sonuçların çok güzel çıktı 3lüye falan gerek yok dediler..
bi yanım otur oturduğun yere diyo...
bi tarafım yaptır diyo..
hoooooffffff((((
aaaa nevin öğrendin mi cinsiyetini bebişinin. 49 lu testi yaptın mı. ne çıktı..
en ii sonuçlar 16-18 haftalarda elde ediloyormuş
senin bunu yaptırmak istediğini söyle sende
bu senle eşinin kararı sonuçta canım..
burcum24 canım sinirli olmaaa bebekte sinirli biri olur....(
kız bırak görümceyi sen bebeğini düşün kilo almayan hamiş yok onun kafasında var galiba:)))
o zayıflamış onla mutlusun de bende bebeğim gelecek onla mutlu olacam
değer bebeğim için herşeye........
ahh canım benim gelde bana sor
herşeyi kendime dert eder oldum.unutamıyorum habire bişey söylüyo.yemin ederim öyle strese sokuyorlar ki beni miğdeme ağrılar giriyo.hamileliğimin ilk 3 ayı çok rahat geçmişti.şimdi miğde bulantıları kusmalar başladı.arada burnumda kanıyoo.hep onların yüzünden off inş bebeğime bişey olmaz.çok üzülüyorum kızlar ben.bi haykırsam dağlar yıkılır o kadar yani
burcucum ne kadar etrafta seni sinir eden sey olsada bebegin için sakin kalmalısın. gecen hafta iş yerinde bir olaya cok sinir olmustum kendimi kasmısım dolayısıyla karın kaslarımda kasılmıs. kızım içerde sıkısmıs galiba tekmelerini hissettim. kardesim doktor ona anlattım olayı kendine yer acmak için iteklemiştir dedi :) aslında hissetmek hosuma gitti ama bizimki bunalmıs galiba
kızlar yaa eve gitme zamanı yaklaşıyor beni de ne pişirsem telaşı sardı. bu saatlerde bunu düşünmekten bıktım valla. ne yapacağına karar vermek, yemek yapmaktan daha zor geliyor bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?