2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım şu anda böyle ruyalar görmemız cok normal... çünkü yaşamımızı tamamen değiştirecek bir şeye kanalize olduk ve sürekli onu düşünüyoruz...
Arasıra kabuslar arasıra da çok guzel ruyalar görebiliriz...
bence cok takma kafaana ..gecen gun bende bebeği doğurmuştum ve bebek ölmüştü ..ertesi gun yıne doğurmuştum ama hiç canım yanmamaıştı bebeğimde cok guzeldi...
yanı böyle , eminim bu şekilde ilginç-korkunç-vaya cok guzel ruyalar göreceğiz...
kötüleri unut gıtsın, iyileride herkese paylaş ve unutma :))

bende özel sektördeyim, işim dış ticaret ve şükürler olsun bende rahatım. öğlen yemekten sonra bende koltuğumda kestiriyorum:) ve yurtdışında bazı ülkelerde siesta denen öğlen uykusunun neden bu kadar kıymetli olduğunu şimdi anlıyorum :)
şunu da söylemeden geçemeyeceğim. sizin genel müdür sanırım çok babacan biri. çünkü söylediği şey hem çok babacan hem de çok insaflı bir tavır içeriyor. maşallah diyelim, nazar değmesin.

Sabaacım, ben de dışticaret yöneticisiyim....
ıthalatla ilgilenen 1 arkadaş ve 4 ihracat müşteri temsilcisi var, onların başındayım...
Müşteri emsilcisi arkadaşlar pek tecrübeli olmadıkları için biraz fazla iş yüküm var ama insanlık had safhada bu şirkette... O yüzden bende hiç gocunmuyorumü hem yapıyorum hem öğretiyorum...

kızlar isim bakmaya başlayan varmı?? ben bi türlü beğenemiyorum hiç biri ilgimi çekmiyo yaa (

Berra isminin yanına uygun ne olabilir?=

berra bence tek başına cok guzel...
2.ismi koyma..
ben 2 isimliyim ve birini kullanıyorum hep te sorun oldu şimdi kocamın soyadı ve kendı soyadımıda kullanıyorum4 isim.çok uzun oluyor...

selam arkadaşlar..uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum ancak üye olup size yazmak zaman aldı. sanırım bunda bir önceki hamileliğimin düşükle sonuçlanması nedeniyle temkinli olmak istemem büyük etken. ellerinize sağlık çok güzel bir konu olmuş..ben de kendi bilgilerimi vermek ve izninizle diğer anne adayı arkadaşlarla paylaşımda bulunmak istiyorum. 17 haftalık hamileyim,Allah nasip ederse bir kızımız olacak. üçlü testimi yaptırdım yarın hayırlısıyla sonucunu alıcaz inşallah. sat 2 aralık 2009, beklenen doğum tarihi 8 eylül 2010. 28 yaşındayım,60 kilo ile hamile kaldım ve 4 kilo aldım şu ana dek. kadıköy şifa hastanesine gidiyorum,dr'um evrim aksoy. hastaneden de doktorumdan da çok memnunum. sizin sormak istediğiniz başka sorular varsa yazarım. Rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı,tüm anne adaylarının Allahım yardımcısı olsun. :Saruboceq: görüşmek dileğiyle...

berra bence tek başına cok guzel...
2.ismi koyma..
ben 2 isimliyim ve birini kullanıyorum hep te sorun oldu şimdi kocamın soyadı ve kendı soyadımıda kullanıyorum4 isim.çok uzun oluyor...

saol canım.. eğer fikrimiz değişmezse Berra vereliniortak

Kizlar Turkye'de cocuk parasini sirket mi veriyor, devlet mi? Kazakistanda daha once sirketlerin kendileri veriyordu ve kadi n iscilerin hamile kaldiginda para odememek icin bir cogu degisik seyler yapiyordu. Simdi odemeyi devlet aldi. Sirketten 1 kurus bile cikmyo. Dogumdan 2 ay once ve dogumdan sonraki 2 bucuk ay icin tam maasli izin verilyo. Odemesi devlet tarafindan yapilyo. Bide sonraki 1 yil boyunca 2yillik maasinin %40 odenyo, cocuk bakimi icin. Sonra da 2 yil kadar maassiz izin hakki var. Yani dogumdan sonra 3 yil icin kadin rahatlikla cocugana evde bakabilir. O yuzden Allah'a cok sukur, rahatiz.

gecen hafta arkadasım dogum yaptı ve o oglum rüyamda gördüğüm gibi aynı dedi. bende ondan etkilendim galiba.

pandorra hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin

sağol canım, Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı...bu arada yeni üye olduğum için kimseye özel mesaj gönderemiyorum 50 mesaj yollamam gerekiyomuş,özelden mi 50 mesaj anlamadım kafamçokkarıştı

Eklentiler

• $soft_by_renefunk.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 56
ben geldim arkadşlar hava yı güzel gördüm biraz yüryüş yaptm evde bakırköye kadar yürüdüm 2km çok seviyorm yürümeyi soğ olsn oğluşum beni yormuyo kuş gibi hamilliğim geçiyo inş hep böle devam edrm mop si ciğim gözn aydın prensesin geliyomu allah analı babalı etsn tatlım kızlarda pek değişme olmuyo %90 kız dediyse kızdr erkelerde yanılıyo inş gönlüne göre verrir allh pandorama canım sen de hoş geldin aranmıza allah sağlıcakla almayı kucana nasip etsnolumunekankayizsmile

yaa ben hala cınsıet öğrenemdım gecen hafta gıttık bebeiş bacaklarını kapatmıştı....
bu h.sonu 3.lü teste gıdeceğiz ..
o nasıl yapılıyor yıne 2.li gibi USG de bakılacakmı?
varsa yaptıran paylaşsın bılgısını :))

slm kızlar yemeğimi yaptım ortalığı topladım çamaşırları serdim geldim sositososito yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler:lepi:

aynen cnm ya bende hiç bişey bilmiyoru nasıl yapılıyor merak edyrum yaptıran arkadaşlar nasıl olduğunu anlatırsa iyi olur.bende gittim doktorumuza kesin erkek dedi paşam geliyo yani:):) :dance::dance::dance:cumada 3lü için çağrdı

dün akşam 40 günlük bebek sevdim küçücük ve çok tatlıydı bebeğimi kucağıma alacağım günü iple çekiyorum turkbayragi ama arkadaşın doğumu çok zor olmuş çatalı darmış hiçbi dr da bakmamış hep diyomuş aslında normal doğum istiyorum diye dr a neticede çok zor olmuş 32 dikiş normal doğum istiyosan çatalına mutlaka bakıt diyo

ben yaptırdım canım hatta kısmetse yarın sonucunu alıcam. aynı ikili test gibi kan veriyorsun. yalnız bu testte anne kanındaki afp,b-hcg ve estriol miktarları ile annenin yaşı,kilosu, diabetinin olup olmaması,ailede genetik hastalık geçmişi gibi bilgilerle birlikte bebekte olabilecek nöral tüp defekti yada kromozamal hastalıkların riskini saptıyorlar. 3-4 gün içerisinde sonucu alabiliyorsun. hayırlı sonuçlarla dönersin inşallah canım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…