kızlar dün bebegimi rüyamda gördüm. cok tuhaf bir rüyaydı. 2 yaslarında altında bezi var. sacları benim cocuklugumdaki gibi koyu sarı ve kıvırcık. beyaz tenli gözleri cok değişikti sarı ve yesil karısımı biraz ürpertici. hem korkuyorum hem seviyorum. tam kucagıma alıyorum işiyor ama ne işime bezi bile düşüyor. ne demek simdi buuuuu. rüyadan cok etkilendim
İşyerinde sorunu olmayan benim bitek heralde.. Allah'a şükr...
Ben hamile kaldığımda daha 8 aydır orada çalışşıyordum, o yüzden çok korkmuştum söylemeye... ya tepki verirlerse çık falan derlerse diye ama benden çok sevindiler valla.. Bebek geliyor şirkete bereket geliyor diye....
bazan genel müdür geliyo, toplantı yapalım öğleden sonra diyor... Tolantı başlayıp uzayınca hadi hadi toplantı odasını meşgul etmeyelim malım deniz barışın kızıyla özel toplantısı başlayacak 1 saat sonra diyor.. (toplantı odasında kestirme yapıyorum da yarım saat kadar saat 4 gibi....)
kızlar isim bakmaya başlayan varmı?? ben bi türlü beğenemiyorum hiç biri ilgimi çekmiyo yaa(
Berra isminin yanına uygun ne olabilir?=
berra bence tek başına cok guzel...
2.ismi koyma..
ben 2 isimliyim ve birini kullanıyorum hep te sorun oldu şimdi kocamın soyadı ve kendı soyadımıda kullanıyorum4 isim.çok uzun oluyor...
canım şu anda böyle ruyalar görmemız cok normal... çünkü yaşamımızı tamamen değiştirecek bir şeye kanalize olduk ve sürekli onu düşünüyoruz...
Arasıra kabuslar arasıra da çok guzel ruyalar görebiliriz...
bence cok takma kafaana ..gecen gun bende bebeği doğurmuştum ve bebek ölmüştü ..ertesi gun yıne doğurmuştum ama hiç canım yanmamaıştı bebeğimde cok guzeldi...
yanı böyle , eminim bu şekilde ilginç-korkunç-vaya cok guzel ruyalar göreceğiz...
kötüleri unut gıtsın, iyileride herkese paylaş ve unutma :))
pandorra hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin
yaa ben hala cınsıet öğrenemdım gecen hafta gıttık bebeiş bacaklarını kapatmıştı....
bu h.sonu 3.lü teste gıdeceğiz ..
o nasıl yapılıyor yıne 2.li gibi USG de bakılacakmı?
varsa yaptıran paylaşsın bılgısını :))
yaa ben hala cınsıet öğrenemdım gecen hafta gıttık bebeiş bacaklarını kapatmıştı....
bu h.sonu 3.lü teste gıdeceğiz ..
o nasıl yapılıyor yıne 2.li gibi USG de bakılacakmı?
varsa yaptıran paylaşsın bılgısını :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?