slm kızlar yemeğimi yaptım ortalığı topladım çamaşırları serdim geldim sositososito yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler:lepi:
maşallah çok hamaratsın...
ben hamıle olduğumdan berı evimi rahat rahat supuremıyorum hemen belım ağrıyor...ayakta kalamıyorum cok yol yuruyemıyorum :))
ev işleri içinde haftaya bir kadın ayarlayacağım artık...yoksa evım almış başını gıdıyor...
kızlar isim bakmaya başlayan varmı?? ben bi türlü beğenemiyorum hiç biri ilgimi çekmiyo yaa(
Berra isminin yanına uygun ne olabilir?=
selam arkadaşlar..uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum ancak üye olup size yazmak zaman aldı. sanırım bunda bir önceki hamileliğimin düşükle sonuçlanması nedeniyle temkinli olmak istemem büyük etken. ellerinize sağlık çok güzel bir konu olmuş..ben de kendi bilgilerimi vermek ve izninizle diğer anne adayı arkadaşlarla paylaşımda bulunmak istiyorum. 17 haftalık hamileyim,Allah nasip ederse bir kızımız olacak. üçlü testimi yaptırdım yarın hayırlısıyla sonucunu alıcaz inşallah. sat 2 aralık 2009, beklenen doğum tarihi 8 eylül 2010. 28 yaşındayım,60 kilo ile hamile kaldım ve 4 kilo aldım şu ana dek. kadıköy şifa hastanesine gidiyorum,dr'um evrim aksoy. hastaneden de doktorumdan da çok memnunum. sizin sormak istediğiniz başka sorular varsa yazarım. Rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı,tüm anne adaylarının Allahım yardımcısı olsun. :Saruboceq: görüşmek dileğiyle...
kızlar kaç gündür kumpir canm çekiyordu 3-4 gündür hayalibi kuruyordum...eve gelirken aldım birgüzel evde saldırdım kabuklarına kadar yedim valla 2 saatir bi mide bulantısı kuscam nerdeyse..benim canım bişeyi çok istedimi yiyorum sonra mdem bulanıyor yaaa...acaba hızlımı yiyorum.çok fenayım...öğğğğğ
kızlar aranızda hizmet hastanesinegiden varmıydı?
selam arkadaşlar..uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum ancak üye olup size yazmak zaman aldı. sanırım bunda bir önceki hamileliğimin düşükle sonuçlanması nedeniyle temkinli olmak istemem büyük etken. ellerinize sağlık çok güzel bir konu olmuş..ben de kendi bilgilerimi vermek ve izninizle diğer anne adayı arkadaşlarla paylaşımda bulunmak istiyorum. 17 haftalık hamileyim,Allah nasip ederse bir kızımız olacak. üçlü testimi yaptırdım yarın hayırlısıyla sonucunu alıcaz inşallah. sat 2 aralık 2009, beklenen doğum tarihi 8 eylül 2010. 28 yaşındayım,60 kilo ile hamile kaldım ve 4 kilo aldım şu ana dek. kadıköy şifa hastanesine gidiyorum,dr'um evrim aksoy. hastaneden de doktorumdan da çok memnunum. sizin sormak istediğiniz başka sorular varsa yazarım. Rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı,tüm anne adaylarının Allahım yardımcısı olsun. :Saruboceq: görüşmek dileğiyle...
Kizlar Turkye'de cocuk parasini sirket mi veriyor, devlet mi? Kazakistanda daha once sirketlerin kendileri veriyordu ve kadi n iscilerin hamile kaldiginda para odememek icin bir cogu degisik seyler yapiyordu. Simdi odemeyi devlet aldi. Sirketten 1 kurus bile cikmyo. Dogumdan 2 ay once ve dogumdan sonraki 2 bucuk ay icin tam maasli izin verilyo. Odemesi devlet tarafindan yapilyo. Bide sonraki 1 yil boyunca 2yillik maasinin %40 odenyo, cocuk bakimi icin. Sonra da 2 yil kadar maassiz izin hakki var. Yani dogumdan sonra 3 yil icin kadin rahatlikla cocugana evde bakabilir. O yuzden Allah'a cok sukur, rahatiz.
Oooooooo buralar yeşillenmiş, ne zaman gelsem kimse olmuyodu. Nassınız güzeller??
ben geldim arkadşlar hava yı güzel gördüm biraz yüryüş yaptm evde bakırköye kadar yürüdüm 2km çok seviyorm yürümeyi soğ olsn oğluşum beni yormuyo kuş gibi hamilliğim geçiyo inş hep böle devam edrm mop si ciğim gözn aydın prensesin geliyomu allah analı babalı etsn tatlım kızlarda pek değişme olmuyo %90 kız dediyse kızdr erkelerde yanılıyo inş gönlüne göre verrir allh pandorama canım sen de hoş geldin aranmıza allah sağlıcakla almayı kucana nasip etsnolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?