2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar yemeğimi yaptım ortalığı topladım çamaşırları serdim geldim sositososito yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler:lepi:

maşallah çok hamaratsın...
ben hamıle olduğumdan berı evimi rahat rahat supuremıyorum hemen belım ağrıyor...ayakta kalamıyorum cok yol yuruyemıyorum :))
ev işleri içinde haftaya bir kadın ayarlayacağım artık...yoksa evım almış başını gıdıyor...

yok kız ne hamaratlığı bende iki günde üç günde bi yapıyo çok yormayalım bebişlerikaydirigubbakcemile5

kızlar isim bakmaya başlayan varmı?? ben bi türlü beğenemiyorum hiç biri ilgimi çekmiyo yaa (

Berra isminin yanına uygun ne olabilir?=

canım benim arkadşımın kızına berra duru ismini koydular.işin komik kısmı arkadaşın kocası r'leri söyliyemiyordu.kızının adı ne dediklerinde beyya duyu diyodu delikafadulden :roflol:
sizde öyle bi sorun yoksa düşünebilirsin berra duru'yu

Pandorra canım hoşgeldin aramıza inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsınyerimseniben

hoşgeldin.
merak ettim, bu resimdeki siz misiniz?
bende 16 haftalığım ama karnım hala saklanabiliyor :) o nedenle merak ettim bu resimdeki 17 haftalık bir anne adayı mı diye :)

canim hizli yiyorsun ondandir hizli yeme arada ayaga kalk mumkunse ben cok cekiyorum .
ayni sorunu kac kere yemek ortasinda igrenc seyler yasadim hic beklemiyorken bide esim cok sabirli ben olsam dayanamam ama benimde elimde degil bende yeni yeni ogreniyorum ayaga falan kalkiyorum arada geciyo yavas yiyorum :)
bu arada herkese gunaydin.

arkadaslar dun kedim eve geldi yagmurdan banyo yapmis gibi yazik bir gorseniz su akiyo bir baktim kavga etmis baska bir kediyle tirmik izleri bir cok ama hic sikayet etmedi kendini kuruladi tum gece uyudu simdi geldi yanima uyuyo yine ayni bebek gibi ya kucagima falan cikiyo bebegim olunca birlikte oynucaklar insallah :)

aramıza hoş geldin satın benimle aynı..Bakalım kim önce doğuracakkaydirigubbakcemile3

Saadetçim hayvanları severim ama evde bakamam ne yalan söyleyim. Dikkat et bebiş geldikten sonrada. Tırnakları uzun ya...

Burada devlet memuru sadece doğumdadn önce ve sonra toplam 4 ay maaş alıyor; bunun dışında 12 ay ücretsiz izne ayrılabilir...O da ücretsiz yani, hiç maaş olmadanmafoldumben

şimdi beni fena halde isim telaşı bastı durmadan düşünüyorum ne koysam diye.ben BEHıÇ diye düşünüyorum ama sizce nasıl kızlar bu isim

slm kızlar

oo maşallah arada yemeğini yapmış temizliği bitirmişler bile var hızlıyız :)

ben daha öyle yemeği yemeden akşamı bırak haha

sağol meloşcum..ya ben çok sevindim zaten nezamöandır kız hissediyordum ve isim bakıyordum..kocacığımın yüzü düştü sinir etti beni..
yüzün düştü diyorum yaa saçmalama sevmezmiyim ben onu neden düşsün..erkek olcak sanıyordum ben diyor...ya kız herzaman daha iyi bak diyorum off ya siparişimi var bunun saçmalama sinir etme beni diyor..seside yükseliyor farkında olmadan bende daha çok sinir oldum belli belli nekadar sevindiğin dedim..sinirimi bozdu ....neden erkek olcak sanıyorsa hayret bişi...erkek olunca nolcak anlamadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…