Oooooooo buralar yeşillenmiş, ne zaman gelsem kimse olmuyodu. Nassınız güzeller??
hoşgeldin.
merak ettim, bu resimdeki siz misiniz?
bende 16 haftalığım ama karnım hala saklanabiliyor :) o nedenle merak ettim bu resimdeki 17 haftalık bir anne adayı mı diye :)
şimdi beni fena halde isim telaşı bastı durmadan düşünüyorum ne koysam diye.ben BEHİÇ diye düşünüyorum ama sizce nasıl kızlar bu isim
arkadaslar dun kedim eve geldi yagmurdan banyo yapmis gibi yazik bir gorseniz su akiyo bir baktim kavga etmis baska bir kediyle tirmik izleri bir cok ama hic sikayet etmedi kendini kuruladi tum gece uyudu simdi geldi yanima uyuyo yine ayni bebek gibi ya kucagima falan cikiyo bebegim olunca birlikte oynucaklar insallah :)
behcete benzettim...çok sempatik gelmedi banada..ya ben hiç kız ismi beğenemiyorum zaten......:tomato:
sağol meloşcum..ya ben çok sevindim zaten nezamöandır kız hissediyordum ve isim bakıyordum..kocacığımın yüzü düştü sinir etti beni..
yüzün düştü diyorum yaa saçmalama sevmezmiyim ben onu neden düşsün..erkek olcak sanıyordum ben diyor...ya kız herzaman daha iyi bak diyorum off ya siparişimi var bunun saçmalama sinir etme beni diyor..seside yükseliyor farkında olmadan bende daha çok sinir oldum belli belli nekadar sevindiğin dedim..sinirimi bozdu ....neden erkek olcak sanıyorsa hayret bişi...erkek olunca nolcak anlamadım....
şimdi beni fena halde isim telaşı bastı durmadan düşünüyorum ne koysam diye.ben BEHİÇ diye düşünüyorum ama sizce nasıl kızlar bu isim
canim, ben hamileyken evde kedi, kopek beslemek tehlikeli diye okumustum. onlardan bi tur parazit cikyomus ve bebege bulasabiliyomus... Allah korusun :1shok:
sağol meloşcum..ya ben çok sevindim zaten nezamöandır kız hissediyordum ve isim bakıyordum..kocacığımın yüzü düştü sinir etti beni..
yüzün düştü diyorum yaa saçmalama sevmezmiyim ben onu neden düşsün..erkek olcak sanıyordum ben diyor...ya kız herzaman daha iyi bak diyorum off ya siparişimi var bunun saçmalama sinir etme beni diyor..seside yükseliyor farkında olmadan bende daha çok sinir oldum belli belli nekadar sevindiğin dedim..sinirimi bozdu ....neden erkek olcak sanıyorsa hayret bişi...erkek olunca nolcak anlamadım....
öenmli olan sizin beğenmeniz tabii de nebilim benim çok hızlı söylersen başka bişey gibi geliyor kulağa sanki ......
yazık dalga geçmesin sonra ilk okulda fln malum o yaşlardı çok acımasız oluyor çocuklar...
tabii bu benim fikrim ama bi de bu tarafından bak istersen
Saadetçim hayvanları severim ama evde bakamam ne yalan söyleyim. Dikkat et bebiş geldikten sonrada. Tırnakları uzun ya...
herkese merhaba=)) ofisteyim şu an nete bakıyordum.Arkadaşlar bebeğin hareketini hissetmeye başlayan var mı aranızda??ben şu an 15.haftadayım birşey hissetmiyorum daha..acaba ne zmn hissetmeye başlicaz inş???:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?