2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Behiç bi roman kahramanıydı, hatırlayamıyorum. ısim işi çok zor ya, biz de ASYA'nın başına ırem düşünüyoruz. Eşim istedi ırem'i. ırem Asya mı yoksa Asya ırem mi sizce??

canim okudum bunu ama kedim disari ciksada burda turkiye gibi sokak hayvani yok yani sadece komsunun kedisi ile takiliyo tuvalet ise hic eve yapma aliskanligi yok sadece disari yapiyo ama dikkatli olucam sagol canim.

selam mopsy..öncelikle kızını sağlıkla al kucağına inşallah. ben de kız annesi olucam inşallah. şunu unutma Allah sevdiği kuluna kız evlat verirmiş derler, heee bi de şu var bu erkeklerde genel olarak iç güdüsel birşey,nasıl sen kendi hem cinsine daha yakınlık hissedersen onlar da aynı şekilde,bi de soyun devamı gibi saçma sapan bir saplantıları da var. ama şunu bilir şunu söylerim ne kadar erkek olsun dese de ne kadar maço görünse de erkekler kız çocuklara her zaman daha yakın oluyorlar,daha çok ilgi gösteriyorlar.bu sanırım biraz da kız çocuğun erkek çocuğa göre daha cilveli ve nazlı olmasından da kaynaklanıyor :) benim eşim ilk hamileliğimde de şimdikinde de hep kız diye tutturdu tam tersine ama nedense bana hep erkek olacakmış gibi geliyordu. hala tereddütlerim yok desem yalan olmaz,daha 12. haftada bana dr.um %70 kız demişti,sonraki gidişimde %100 oldu :) ama en son gittiğimde göstermedi böcüküm o yüzden pembe mavi gibi renk olayına girmeyi düşünmüyorum. çünkü çevremde 7. - 8. ayından sonra erkek deyip de kıza dönen ya da tersi olan çok örnek var. yeter ki sağlıklı olsun gerisi önemli değil tabii. bu arada geçen gün benim de canım inanılmaz kumpir çekti,yemeksepetinde aradık sipariş verelim diye ama bulamadık hiç bir yerde. bildiğiniz evlere servis yapan kumpirci varsa çok makbule geçer valla,büyük sevap alırsınız cokacimcoook

Ben üniversite yıllarımda 2 yıl evde Terrier cinsi köpek besledim, sevgisini iyi bilirim. Maksimum dikkatle sorun olmayacktır inşallah. Seni çok iyi anlıyorum....

behcete benzettim...çok sempatik gelmedi banada..ya ben hiç kız ismi beğenemiyorum zaten......:tomato:

Herkese Merhaba kızlar...
Mopsicim eşine üzülme zamanla alışır. Benimkide dile getirmesede anlıyorum oda kız istiyor. Dedim erkekmiş gibime geliyor bebeğimiz Allahtan hayırlısı dedi. Sonrasında da kızım olsunda eninde sonunda olsun :)) 2. belki kız olur diyor.... Kızı bulana kadar devammış yanii aklinialirimsmile bu erkeklere akıl sır ermiyor.
Ayrıca bende erkek ismi düşündüm ama kız ismi benimde hiç aklıma gelmiyor. Hadi bi tane bulalım ikimiz de aynını koyalım

arkadaslar benim karnim top gibi buyuyo yani disardan hala belli olmuyo ama gece cok bunaliyorum acik uyuyorum bazen aynen top seklinde birde meyva sebze yiyorum cikolata tatli asla mumkund egil ne acaba kizmi erkekmi? kiz gibi geliyo bana ama bilmiyorum ogrenmek istiyorum esim kesinlikle dedi.
ilginctir burda iki uc hamile ingiliz kadinla tanistim hic biri ogrenmiyo bunlarda cinsiyet en sona birakiliyo dogduktan sonra ogreniyolar merak bile etmiyolar ben ediyorum esim asla dedi
simdilik sadece tahmin ediyorum acaba ne olabilir?

Öncelikle aramıza hoşgeldin cnm... Sağlıklı gebelikler dilerim.
Ama Allah sevdiği kuluna kız verirmiş demek biraz kırıcı olmuyor mu? Erkek anneleri haklı olarak alnabilir.
Birde bazıları diyor kız bebek berekettir falan arkadaşlar bu düşünceleri bırakalım lütfen bebek bebektir... Kızda olsa erkekte olsa günahsızdır herşeyden öte. a.s.

valla bereket konusunda kızda erkekde aynı bende doğan bereketiyle gelir diye inanıyorum bende cnm.geçen hafta eşim hiç ummadık bianda terfi etti onun önünde okadar kişi varken eşim terfi etti ve tabi aylığımızda yükseldi.paşam bereketini şimdiden gösterdi bilealkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben cinsiyetini ogrenemicem ama tahmin ediyorum top gibi karin meyva ne olur sizce arkadaslar?
benim esim rahat cinsiyet konusunda gerci benim esimin sinirli veya gergin halini hic ama hic gormedim rahat rahat ama o genelde benim sinirli veya endiseli olan esim rahat esim diyoki kiz erkek farketmez cunku ailesinde abisinin 6 tane ablasinin 4 buyuk ablasininda 4 tane cocugu var kiz erkek karisik hepside 14 yasindan 1 yasina kadar yani buyuk degil tum cocuklar farketmez tabi onun icin ailesinin evinde ozel cocuk odasi bile var torunalr icin 4 tane ranza oyuncaklar falan o kadar torun olunca karisik benim bebegimin cinsiyeti farketmez kimse icin ama benim hic erkek kardesim yok kiz olucak gibi geliyo ama benim erkege biraz ilgim var acikcasi :)

Tebrik ederim eşini cnm... Sen de oğlunu sağlıkla al kucağına. Hayırlı evlat olsun...

milleti bırak şimdiden babannesi dalga geçmeye başldı bile cnm yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bulamıyorum ama bitürlü isim ya daha zaman var gerçi ama ben şimdiden düştüm derdine

sen bari cinsiyetini biliyorsun ben daha obu bilmeden düştüm derdine
diyorum
Mustafa ya ne gider yanında haha Mert olur mu??

Nisa güzel isim Eylül de doğacak Nisa Eylül hmmm yakışıyor mu hahaha

gece uyuyamadığımda özellikle isimlerle kafayı bozuyorum haha

sana bir kaç benim beğendiğim kız ismi yazayım belki içlerinden seninde hoşuna giden çıkar:
Nisa- Nida- Sena- Rabia- Elif- Rüya- Eliza- Bahar- Eda- Sevgi- Pınar
aklıma şuan gelen bunlar canım ya

ırem'in başta olması daha hoş diyosunuz genel olarak. Peki nasıl bu iki isim kulağa hoş geliyor mu?? Asya benim yıllardır hayalim, vazgeçmem ama tek olarak düşünüyodum. Eşimi de kırmak istemem. Off napsak kii.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…