2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annemlere götürecem cnm yoksa çok ses yapıyolar bebiş uyutmazlarkaydirigubbakcemile3

annen bakar haklisin sesleri oluyo ben veterinerimden duymustum bir cift bebekleri olucak diye kedilerini evden atmislar bebek olu dogmus kadin cok uzulmus surekli veterinere gelip kedinin ahi tuttu diyomus cok uzulmustum bende ilk kedimi ameliyat ettigim hafta isimden olmustum ozellikle kedilerin ahindan cok korkarim gerci tum hayvanlar ayni :) ama annem burda olsa idi ona verirdim gerci benim annem temizlik hastasi hayvan bakmak bir yana dursun dokunmaz bide annem apartmanda 3 oda falan musait degil yani biraz daha hakli benim evim daha musait .

Kırma cnm eşini bence oda güzel ve anlamlı bi isim seçmiş İrem Asya ben beğendim gerçekten...

@ sevcan : naptın canım sizin bebişin cinsiyeti belli oldu mu??
biz bekliyoruz daha 12 nisanda tekrar randevumuz var İnşallah ozaman

Canım İrem Asya hoş bencede sen eşini kırma onunda hakkı var bebiştekaydirigubbakcemile3

sevcanım hoşbuldum canım. hepimize aynı dileklerle bebişlerine kavuşmayı nasip etsin Rabbim. amacımı aştım galiba,kırıcı olduysam gerçekten çok üzülürüm.:sinifsinif: dediğim gibi sağlıklı olsun gerisi boş...ben hayatın her alanında kadın-erkek ayrımcılığına karşıyım,daha anne karnında başlıyor oysa ne yazık..buna isyan ediyorum belki ondandır feminist damarım tuttu sanırım fisfisfis herşeyin hayırlısı tabii,onlar dünyayı yaşanası kılan melekcikler,nasıl ayrım yapılır!

benim bebegim kiz olursa ismi yagmur ashling olucak galiba ama yagmur kesin ..

Canım irem de çok güzel asya da bence,, İrem benim de koyucaam isimler arasında bakalım hayırlısı:))

eşim kız olursa ıDA isminde duruyor ben pek tutmadım ama onuda kırmak istemiyorum onun için yanına isim arıyorum

SÜPERSİNİZ, ÇOK GÜLDÜM. benim cinsiyet belli değil ama Allah sevdiği kuluna kız verirmiş bence de biraz alınganlığa neden olabilir. özellikle hassas olduğumuz bu dönemlerde :)))
ama senin de niyetin kötü değildir tabi, ona şüphe yok.

Canım İrem Asya hoş bencede sen eşini kırma onunda hakkı var bebiştekaydirigubbakcemile3

Haklısın Surayım, güzel bi isim önerdi. Hakkı var onun da :roflol:
sevcanım hoşbuldum canım. hepimize aynı dileklerle bebişlerine kavuşmayı nasip etsin Rabbim.
Canım hoşgeldin, ilk kez farkettim seni. Sağlıkla gelsin bebişin...

vallahi ben zaten kız istiyordum erkeği napayım yarın birgün evlenecek gelinlerim bana nekadar arkadaş olabilir..zaten erkekte karısının dürtmesiyle annesini falan arıyor genelde birsürüüüüü örnekk......
benim birtek eşim beni sinir etti ondan başka herkez sevinçli..ama ben burnundan fitil fitil getirmesini bilirim bunu.......
bitane akrabaları var kadının oğlu doğuştan özürlü...çok zeki ama bedeni çok kötü tutmuyor yani....dedim oplan olup öyle olaydı çok sevincektin sanırım dedim sinir oldu..ben daha çok üzerine giderim.benim bile hevesimi bozdu o suratla...geri kafalı...çok kızdım çokkk

ben memnunum zaten allah gönlüme göre verdi çok şükür......

mopsy cim sen 3lüyü yaptrdn kaça yaptrmştn bide ne kaç gün sonra aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…