annemlere götürecem cnm yoksa çok ses yapıyolar bebiş uyutmazlarkaydirigubbakcemile3
İrem'in başta olması daha hoş diyosunuz genel olarak. Peki nasıl bu iki isim kulağa hoş geliyor mu?? Asya benim yıllardır hayalim, vazgeçmem ama tek olarak düşünüyodum. Eşimi de kırmak istemem. Off napsak kii.....
İrem'in başta olması daha hoş diyosunuz genel olarak. Peki nasıl bu iki isim kulağa hoş geliyor mu?? Asya benim yıllardır hayalim, vazgeçmem ama tek olarak düşünüyodum. Eşimi de kırmak istemem. Off napsak kii.....
Öncelikle aramıza hoşgeldin cnm... Sağlıklı gebelikler dilerim.
Ama Allah sevdiği kuluna kız verirmiş demek biraz kırıcı olmuyor mu? Erkek anneleri haklı olarak alnabilir.
Birde bazıları diyor kız bebek berekettir falan arkadaşlar bu düşünceleri bırakalım lütfen bebek bebektir... Kızda olsa erkekte olsa günahsızdır herşeyden öte. a.s.
sen bari cinsiyetini biliyorsun ben daha obu bilmeden düştüm derdine
diyorum
Mustafa ya ne gider yanında haha Mert olur mu??
Nisa güzel isim Eylül de doğacak Nisa Eylül hmmm yakışıyor mu hahaha
gece uyuyamadığımda özellikle isimlerle kafayı bozuyorum haha
sana bir kaç benim beğendiğim kız ismi yazayım belki içlerinden seninde hoşuna giden çıkar:
Nisa- Nida- Sena- Rabia- Elif- Rüya- Eliza- Bahar- Eda- Sevgi- Pınar
aklıma şuan gelen bunlar canım ya
Zelcan Bahar çok hoş bi isimmiş, hoşuma gitti :))
bende kızım olursa İREM koyucam erkek olursa KEREM :lepi:
Bnck İREM KEREM ikisi de olur inşallah sırayla hihihh
sevcanım hoşbuldum canım. hepimize aynı dileklerle bebişlerine kavuşmayı nasip etsin Rabbim. amacımı aştım galiba,kırıcı olduysam gerçekten çok üzülürüm.:sinifsinif: dediğim gibi sağlıklı olsun gerisi boş...ben hayatın her alanında kadın-erkek ayrımcılığına karşıyım,daha anne karnında başlıyor oysa ne yazık..buna isyan ediyorum belki ondandır feminist damarım tuttu sanırım fisfisfis herşeyin hayırlısı tabii,onlar dünyayı yaşanası kılan melekcikler,nasıl ayrım yapılır!
Senin cinsiyet belli olmamış hala he :)
Bende erkek olursa Kerem koyacağım cnm.[/QUOT
eyvahedigeldismile belli olmadı cnm yaa ne güzel isimdaş olur bebişlerimizsositososito
Canım İrem Asya hoş bencede sen eşini kırma onunda hakkı var bebiştekaydirigubbakcemile3
Canım hoşgeldin, ilk kez farkettim seni. Sağlıkla gelsin bebişin...sevcanım hoşbuldum canım. hepimize aynı dileklerle bebişlerine kavuşmayı nasip etsin Rabbim.
vallahi ben zaten kız istiyordum erkeği napayım yarın birgün evlenecek gelinlerim bana nekadar arkadaş olabilir..zaten erkekte karısının dürtmesiyle annesini falan arıyor genelde birsürüüüüü örnekk......Canım gözün aydın, sen de benim gibi kız annesi olacan demek. "Kız evlat öz evlat" derler. Benim eşimde belli etmemeye çalıştı ama aynı şeyleri yaptı. Üzüldüm, alıştı şimdi sanki. Kızım mızım diye seviyo karnımı, ama samimiyetine inanmıyorum sanki. Dünyaya geldiğinde hepsi deli olucak evlatlarına buna inanıyorum. Sen eşleri bırak, benim öz annem erkek olsaymış dedi biliyomusun. 1 hafta konuşmadık. Sonra kıvırdı tabii. :uhm:
ya bende tam tersi erkek olunca biraz üzülmüştüm gerçi evledın kızı erkeği olmaz sağlıklı olsun yeter ama kızlar bence anneye babaya daha düşkün daha yakın.erkekler pek öyle değil istisnai durumlar elbette vardır ama ben rastlamadım pek.kız anneleri ban göre şanslı valla.inş. bende ikinciye kız annesi olurum artık
@ sevcan : naptın canım sizin bebişin cinsiyeti belli oldu mu??
biz bekliyoruz daha 12 nisanda tekrar randevumuz var İnşallah ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?