yaa ben hala cınsıet öğrenemdım gecen hafta gıttık bebeiş bacaklarını kapatmıştı....
bu h.sonu 3.lü teste gıdeceğiz ..
o nasıl yapılıyor yıne 2.li gibi USG de bakılacakmı?
varsa yaptıran paylaşsın bılgısını :))
sevcanım hoşbuldum canım. hepimize aynı dileklerle bebişlerine kavuşmayı nasip etsin Rabbim. amacımı aştım galiba,kırıcı olduysam gerçekten çok üzülürüm.:sinifsinif: dediğim gibi sağlıklı olsun gerisi boş...ben hayatın her alanında kadın-erkek ayrımcılığına karşıyım,daha anne karnında başlıyor oysa ne yazık..buna isyan ediyorum belki ondandır feminist damarım tuttu sanırım fisfisfis herşeyin hayırlısı tabii,onlar dünyayı yaşanası kılan melekcikler,nasıl ayrım yapılır!
Benimde pazartesi randevum çok az kaldı heyecan dorukta.... sempatiksalakcinni
Bebişlerinin hareketlerini hisseden var mı arkadaşlar?
Haklısın Surayım, güzel bi isim önerdi. Hakkı var onun da :roflol:
Canım hoşgeldin, ilk kez farkettim seni. Sağlıkla gelsin bebişin...
cnm içimde balık yüzüyo gibi kelebek kıpırtısı gibi değişik seyler oluyo muhtemelen bebeğimdelikafadulden
cnm içimde balık yüzüyo gibi kelebek kıpırtısı gibi değişik seyler oluyo muhtemelen bebeğimdelikafadulden
yaa ben hala cınsıet öğrenemdım gecen hafta gıttık bebeiş bacaklarını kapatmıştı....
bu h.sonu 3.lü teste gıdeceğiz ..
o nasıl yapılıyor yıne 2.li gibi USG de bakılacakmı?
varsa yaptıran paylaşsın bılgısını :))
gözün aydın!!!!!
evet herkez öyle tarif ediyor AYNI dediğin gibi
ya biz nezaman göreceğiz o günleri :) senin ilk bebeğin mi?????
oda çok fark ediyormuş
gözün aydın!!!!!
evet herkez öyle tarif ediyor AYNI dediğin gibi
ya biz nezaman göreceğiz o günleri :) senin ilk bebeğin mi?????
oda çok fark ediyormuş
arkadaslar karni top gibi buyuyen surekli meyva yiyen varmi aranizda bebeginizin cinsiyeti nedir?
mopsy cim sen 3lüyü yaptrdn kaça yaptrmştn bide ne kaç gün sonra aldın
arkadaslar karni top gibi buyuyen surekli meyva yiyen varmi aranizda bebeginizin cinsiyeti nedir?
ay az kalmışşşşşşşşş Allahım hayırlısını versin
senin bi tahminin var mı ne hissediyorsun
ben yazık bişey hissetmiyorum
eşim erkek erkek diyordu gitmiş geçen pembe bi bebek-foto çerçevesi almış
noldu dedim hani erkek diyordun bu pembe ne alaka
nebilim yaaa diyor haha
benim de bikaç haftadır aynı hisler oluyor,özellikle yemek yedikten sonra akşamları sırt üstü yatıyorum o zaman hissediyorum bi de soluma dönünce. ama dr.uma sorduğumda bana da 20. haftada hissedersin demişti. bu haftalarda uterusa yoğun kan pompalandığından böyle hissedebilirsin ama daha hareketlerini hissedebileceğin kadar büyük değil henüz dedi. ben bunların bebişime ait olduğuna inandırmak istiyorum kendiimi oysa.. senin bebişin ağırlığını boyunu falan söyledi mi doktorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?