2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Usg bakılıyor ve kan alınıyor o kadar..

Bende tam bunu demek istemiştim. Onlar bizim uğur meleklerimiz....
Ayrıca benimde bebeğimin cinsiyeti belli değil... opuyorumnanaktan

Benimde pazartesi randevum çok az kaldı heyecan dorukta.... sempatiksalakcinni

ay az kalmışşşşşşşşş Allahım hayırlısını versin
senin bi tahminin var mı ne hissediyorsun

ben yazık bişey hissetmiyorum

eşim erkek erkek diyordu gitmiş geçen pembe bi bebek-foto çerçevesi almış
noldu dedim hani erkek diyordun bu pembe ne alaka
nebilim yaaa diyor haha

Mopsycim ben kızım olacağını 20 gün oldu öğreneli, o sıra çok üzülmüştüm bikaç kişi tarafından. Burda da paylaşmıştım annemin dediğini, öyle demek istememiştir falan demiştiniz. Sevecektir falan. Ama o anki öfkemi hiç bir yorum dindirmemişti. Eşim çok değişti, karnıma yapışıyor, dinlemeye çalışıyor, prenses aşağı prenses yukarı. Artık hatırlatmıyorum ben de. Sen de fazla yıpratma ne kendini ne eşini, sürekli olarak değil de dokunaklı bi anda lafı yapıştır meselasempatiksalakcinni Ama emin ol sen bile unutacaksın bunları çünkü eşin çok değişecek....

Haklısın Surayım, güzel bi isim önerdi. Hakkı var onun da :roflol:

Canım hoşgeldin, ilk kez farkettim seni. Sağlıkla gelsin bebişin...

sağol canım,hoşbuldum... ben bugün katıldım aranıza ama aslında çok uzun zamandır buraya yazmasam da sizi yakından takip ediyordum. hepimize sağlıklı hamilelikler kolay doğumlar hayırlı evlatlar...alkisalkisalkis

cnm içimde balık yüzüyo gibi kelebek kıpırtısı gibi değişik seyler oluyo muhtemelen bebeğimdelikafadulden

gözün aydın!!!!!
evet herkez öyle tarif ediyor AYNI dediğin gibi

ya biz nezaman göreceğiz o günleri :) senin ilk bebeğin mi?????
oda çok fark ediyormuş

cnm içimde balık yüzüyo gibi kelebek kıpırtısı gibi değişik seyler oluyo muhtemelen bebeğimdelikafadulden

benim de bikaç haftadır aynı hisler oluyor,özellikle yemek yedikten sonra akşamları sırt üstü yatıyorum o zaman hissediyorum bi de soluma dönünce. ama dr.uma sorduğumda bana da 20. haftada hissedersin demişti. bu haftalarda uterusa yoğun kan pompalandığından böyle hissedebilirsin ama daha hareketlerini hissedebileceğin kadar büyük değil henüz dedi. ben bunların bebişime ait olduğuna inandırmak istiyorum kendiimi oysa.. senin bebişin ağırlığını boyunu falan söyledi mi doktorun?

Mopsiciğim fazla takılma bence eşine nasılsa bebiş olunca herşey değişecek:))) bence senin gönlünden geçen oldu ya sen ona bak :))) yaşasın kötülükkk :))))))))))) Allahım benimde gönlümden geçen olsun yarabbimmm.

canım ben yaptırdım aynı ikilideki gibi kan testi ve usg den bakılıyor

gözün aydın!!!!!
evet herkez öyle tarif ediyor AYNI dediğin gibi

ya biz nezaman göreceğiz o günleri :) senin ilk bebeğin mi?????
oda çok fark ediyormuş

evet tecrübeli anneler 16. haftada falan hissdebiliyomş hareketileri

İçime erkek doğuryor cnm ama başkalarıda kız demeye başladı bilmiyorum. Öğrensekte rahatlasak.
Bu arada Komşu olmuyoruz artık cuma itibariyle cnm.. Taşınma hazırlıklarındayım....

bende sol tarafımda hissediyorum genelde bedr dan müzdaribim o yüzden bilmiyorum gramını boyunu dr değiştircem:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…