Mopsiciğim fazla takılma bence eşine nasılsa bebiş olunca herşey değişecek:))) bence senin gönlünden geçen oldu ya sen ona bak :))) yaşasın kötülükkk :))))))))))) Allahım benimde gönlümden geçen olsun yarabbimmm.
canım beni tarif ediyorsun :))
arkadaslar karni top gibi buyuyen surekli meyva yiyen varmi aranizda bebeginizin cinsiyeti nedir?
bende sol tarafımda hissediyorum genelde bedr dan müzdaribim o yüzden bilmiyorum gramını boyunu dr değiştircem:dilcikar:
kızlar ya ben bu beşik olayını çözemıyorum sallanan mı alsam sallanmayan mı farkı
oluyo mu ?
sonracıma acaba oda mı yapsam yoksa kendı odamıza mı koysam beşiği
odaya özenıyorum ama bebekim yakınımda olsun istiyorum taa öbür odalarda olmasın
napicam bilmiyorum ya var mı tavsiyenız ? :bbo:
ağız tadıyla bi bebek odası hayalı kuramıyorum bu yüzden
Bi de sivilce çıkarıyorum ki görseniz yeniyetme ergenler gibiyim. Bendeki değişiklikler bunlar kaydirigubbakcemile
bugün verdim kanı canım.60lira...
perşembe akşamüzeri çıkar dediler...cuma sabahı alabilirim yani.jimerde yaptırdım.
Ay ben hissetmiyorum yaa, neredeyse 20 haftalık olucaz. Benim kız hep yuyomu acabakaydirigubbakcemile2 Akşam yemek yedikten sonra balina gibi oldum yine diyorum. Nefes alamıyorum: hoffff pofff görseniz sağımdan soluma dönemiyorum. Tembeliz biz yaa.....
Herkese Merhaba kızlar...
Mopsicim eşine üzülme zamanla alışır. Benimkide dile getirmesede anlıyorum oda kız istiyor. Dedim erkekmiş gibime geliyor bebeğimiz Allahtan hayırlısı dedi. Sonrasında da kızım olsunda eninde sonunda olsun :)) 2. belki kız olur diyor.... Kızı bulana kadar devammış yanii aklinialirimsmile bu erkeklere akıl sır ermiyor.
Ayrıca bende erkek ismi düşündüm ama kız ismi benimde hiç aklıma gelmiyor. Hadi bi tane bulalım ikimiz de aynını koyalım
İçime erkek doğuryor cnm ama başkalarıda kız demeye başladı bilmiyorum. Öğrensekte rahatlasak.
Bu arada Komşu olmuyoruz artık cuma itibariyle cnm.. Taşınma hazırlıklarındayım....
Ay-she bence sallanan beşik al canım, bebekler anne karnında hep hareket hissediyolar ya, doğduktan sonra da bunu arıyorlarmış. Bi de zaten bir yıla yakın gece yanında yatırırsın. Odayı sonraki aylarda yapıcaz biz....
aynı sorun bende de var.küçükken yatak odamızda yatması mı daha rahat olur bilmiyorum.bi de ben kraftın dondy diye bi mama sandalyesi gördüm beşik de oluyomuş.kullanışlı olur mu acaba bilmiyorumkismile
ya melekcim bu nefes sorunu bendede var sadece yemek yedikten sonramı oluyo sende.
İrem'in başta olması daha hoş diyosunuz genel olarak. Peki nasıl bu iki isim kulağa hoş geliyor mu?? Asya benim yıllardır hayalim, vazgeçmem ama tek olarak düşünüyodum. Eşimi de kırmak istemem. Off napsak kii.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?