2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dimi ama...her evde kadın egemenliği olsun kötükedihüsokötükedihüso

Ay ben hissetmiyorum yaa, neredeyse 20 haftalık olucaz. Benim kız hep yuyomu acabakaydirigubbakcemile2 Akşam yemek yedikten sonra balina gibi oldum yine diyorum. Nefes alamıyorum: hoffff pofff görseniz sağımdan soluma dönemiyorum. Tembeliz biz yaa.....

Ben ağzıma meyve sürmezdim, şimdi bayılıyorum ımmmmmm akşamları koca bi tabak yiyorum. Eşim eliyle yediriyo, şöyle meyve yediğini gördüm ya gam yeme diyor....

kızlar ya ben bu beşik olayını çözemıyorum sallanan mı alsam sallanmayan mı farkı
oluyo mu ?
sonracıma acaba oda mı yapsam yoksa kendı odamıza mı koysam beşiği
odaya özenıyorum ama bebekim yakınımda olsun istiyorum taa öbür odalarda olmasın

napicam bilmiyorum ya var mı tavsiyenız ? :bbo:

ağız tadıyla bi bebek odası hayalı kuramıyorum bu yüzden

bende sol tarafımda hissediyorum genelde bedr dan müzdaribim o yüzden bilmiyorum gramını boyunu dr değiştircem:dilcikar:

ben o konuda doktorumun hakkını yiyemem, çok detaylı bakıyor ultrasonda,hatta bebişimin 1 aydır tahmini boy,kilo,baş ve karın çevresi,bacak uzunluğu gibi bilgilerini de veriyor sağolsun..

Bi de sivilce çıkarıyorum ki görseniz yeniyetme ergenler gibiyim. Bendeki değişiklikler bunlar kaydirigubbakcemile

Ay-she bence sallanan beşik al canım, bebekler anne karnında hep hareket hissediyolar ya, doğduktan sonra da bunu arıyorlarmış. Bi de zaten bir yıla yakın gece yanında yatırırsın. Odayı sonraki aylarda yapıcaz biz....

aynı sorun bende de var.küçükken yatak odamızda yatması mı daha rahat olur bilmiyorum.bi de ben kraftın dondy diye bi mama sandalyesi gördüm beşik de oluyomuş.kullanışlı olur mu acaba bilmiyorumkismile

Bi de sivilce çıkarıyorum ki görseniz yeniyetme ergenler gibiyim. Bendeki değişiklikler bunlar kaydirigubbakcemile

aynen ben de acayip sivilce yaptım. ama sanırım normalde de cildi yağlı olanlarda oluyor bu hormonlar sebebiyle. ama iyi tarrafı şu cildi yağlı olanlarda cildin çatlama olasılığı daha nadir oluyor :)

bugün verdim kanı canım.60lira...
perşembe akşamüzeri çıkar dediler...cuma sabahı alabilirim yani.jimerde yaptırdım.

sağol cnm.bende dorukta yaptrcam 3 gün sonra dediler bana cuma gidecem hralde pazrtesi salı alırım

Butterfly burasın sanırım, nasılsın canım? Sat aynı ya senle benim. En son doktorda neler söyledi. 3lüyü yaptırdım ben. ıyi çok şükür...

ya melekcim bu nefes sorunu bendede var sadece yemek yedikten sonramı oluyo sende.

olur canım ..benim aklımdan geçenler eh işte dediğim isimler şunlar...
arya
elasu
defne
naz
:uhm::uhm::uhm:

İçime erkek doğuryor cnm ama başkalarıda kız demeye başladı bilmiyorum. Öğrensekte rahatlasak.
Bu arada Komşu olmuyoruz artık cuma itibariyle cnm.. Taşınma hazırlıklarındayım....

yaaa oldumu şimdi annein orda bi ev bulmuşsunuz sanırım biyerde okumuştum
onu soracaktım bende
tam bulmuşken kaybediyorum komşumu
yine çok uzak değil ama olsun napalım
hayırlısı huzurla oturun canımmmm

heh bende öyle düşünüyorum işte ama bi bebek odaları görüyorum çok tatlıı insanın
hemen alıp odayı döşeyesi geliyo
bi de çalışıcam bebekımle sadece akşamları evde olucaz sabah annemlerde olcak bebişim
akşamda yatıp uyurken bari yakınımda yatak odamda olsun istiyorum :hulya:

çok mu bencilce düşünüyorum acaba diyodum :)

Sonraki aylarda oda yapmak fikri aklıma gelmemişti hiç bende öyle yapayım en iyisi yaa
sağolasın kaydirigubbakcemile5

aynı sorun bende de var.küçükken yatak odamızda yatması mı daha rahat olur bilmiyorum.bi de ben kraftın dondy diye bi mama sandalyesi gördüm beşik de oluyomuş.kullanışlı olur mu acaba bilmiyorumkismile

Annem nediyosun tabıı kı yanında olsun yenı doğmus bebek hasta mı olur ağlarmı
gece gece yanında olması en garantisi 1 yaşına kadar diyodu ama ben genede acaba
oda yapsak mı dıyordum...

mama sandalyesi alsam bile -ki düşünmuyorum- şimdi almıycam çilekde bi beşik
gördüm sallanan gayetde güzel bişeydi onu düşünüyorum inşallah krafttanda bebek arabası
3 tekerlekli o da güzel bişi :) 150 miydi 200 müydü hatırlyamadım şimdi fiyatını

irem asya daha güzel bencede ama asyayı kullan bence çok hoş:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…