2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bebek odası çilekten beğendim çiçekli pembe bi takım çok tatlı..bebek arabasıda dün gördüm kesin onu alcam kraftın twist modeli..yeni çıkmış çok kullanışlı ama...oturma yeri dümdüz olup portbebe gibi kullanılıyor..çıkarılabiliyorda yani...2.5 yaşına kadarda kullanılıyoımuşş

Benim sınıflarım hep 4. katta, öğretmenler odası 2 katta. 5 defa tenefüslerde inip çıkıyorum zorlanarak. Ciğerlerim şişiyor resmen, kilo almaktanmı ki....

cnm dediğğim gibi bended aynı sorun var böyle aldığım nefes bana yetmiyo sanki dedrn dern nefes alma ihtiyacı hissediyorum.ve öyle oluncada sanki kalbimin sesni kulağımda duyuyorum yerimden çıkıcak gibi atıyo kalbim.bende doktora gttiğimde dedim bunu kardiyolojiye yolladı bi ton test yapıldı ekg falan çekildi.şükür kalbte bi sorun çıkmadı.ama çok kansızmışım sınırın epey bi altında oyüzden oluyo dedi bana doktor.şimdi kan hapı verdi onu alıyorum

arkadşlar benm ilk i kız oldu kyınvalde isteksiz bi şekilde tahminde bulunuydu ay bu kız diye şimdi kızm 12 yaşında bi görün onun dışında 3 tane erkek tornu var kızmın yerini tutmu yo hele babası yla kızı birbirine aşık şimdi ikinciye hamileym kayın velde bana canın ne istiyo diye sordu ben hiç bişey dedim ay yoksa odammı kız dedi ama tutmadı şimdi bide oğlum olacak acaba merak ediyorm babası kızı kadar oğlunuda çok severmi erkek diyince çok heycanlanmadı benmki hayırlısı olsn benim için fark etmewz dedi doğsun da merk ediym bakalım

Göbeğinizde kahve renkli çizgi belirdimi kızlar ???
benim çok az göbek deliğinden aşağıda var okadar

yatak odamda çok yer yok.portatif fazla yer kaplamayan bi şey olsun diyorum.en iyisi doğum yapan anişlere sormak heraldea.s

benimde diğerlerine göre hafif ve taşımasının kolay olması hoşuma gidiyo tayinimiz çıkar da taşınırsak taşıması kolay olur diye istiyorum

aa o arabalardan gördüm evet yaa bak onlarda çok kullanışlı bebek oturamazken bile
beşiğe yatırıyomus gibi dümdüz yeri var oraya yatırılabiliyo

Biz dinlenmeye gidiyoruz güzel anneler, herkese bol öpücük gönderiyorum. Yine geliriz...

hoşçakal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…