Göbeğinizde kahve renkli çizgi belirdimi kızlar ???
benim çok az göbek deliğinden aşağıda var okadar
canim cinsiyetini ogrendinmi banada soylermisin ogrendiginde ?canım beni tarif ediyorsun :))
canim cinsiyetini ogrendinmi banada soylermisin ogrendiginde ?
hem de bariz şekillde,demekki ileriki aylarda tam şeritli olucam kaydirigubbakcemile3 ama benim hamile kalmadan öncesinden bile orada yeri belli oluyodu,ilginç.. sen de de var mı? bide karnımın üstü ve göğsümde acaip tüylenme başladı,dr. normal diyo doğumdan sonra geçermiş güya...siz de oluyo mu yaa? :sinifsinif:
kızlar alacağım araba bu çok ağır değil...
bende kızımda göbeğide de öle bi kahverengi çizgi oldu bunda yok bundada gbüşümde çok kıllanma oluştu halada devem ediyo
hem de bariz şekillde,demekki ileriki aylarda tam şeritli olucam kaydirigubbakcemile3 ama benim hamile kalmadan öncesinden bile orada yeri belli oluyodu,ilginç.. sen de de var mı? bide karnımın üstü ve göğsümde acaip tüylenme başladı,dr. normal diyo doğumdan sonra geçermiş güya...siz de oluyo mu yaa? :sinifsinif:
ya bu kıllanma derdi bende de var gözlerime inanamıyorum artık okadar çokki eşimle yarışcam artık.fanfini finfon olurken utanıyom valla ya.inş. dökülür doğumdan sonra yoksa naparım bilmemmafoldumben
canım bende cizgi hafif vardı ama sanki iyice belirginleşmeye başladı bide göbeğimin etrafı bayağı bi kıllandı :kedi:
Cnm ne kadardı bu.
port bebeye dönüştüğü reismde bu 599 tl
heeee evt ayşecim aynen bu..yani çıkması takmasıda kolay hooppp dönüyor falan çok sevdim ben...o üsteki portbebe çıkıyo arabadan al eline taşı yani
canim fiyati ne kadar bu arabanin gecen ben baktim 299 euro birde baktim saat ve hava derecesi tahmini yapiyo birde kac dakika yurudugunu gosteriyo 400 euro tabi ben bu kadar para vermem arabaya normal bir sey istiyorum bunun fiyati nedir?
heeee evt ayşecim aynen bu..yani çıkması takmasıda kolay hooppp dönüyor falan çok sevdim ben...o üsteki portbebe çıkıyo arabadan al eline taşı yani
canim ben bakiyorum simdi kahverengi serit veya leke yok karnimda giysiden yeni yeni belli olmaya basladi ama tuylenme evet gogsumde ve karnimda cok utaniyorum gecen jiletle aldim yani dunde ruyamda acayip killi karnima bakiyodum erkekden beterdi galiba etkileniyorum ruyama giriyo ama tuylenme var utaniyorum biraz ama ne yapiyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?