2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende kızımda göbeğide de öle bi kahverengi çizgi oldu bunda yok bundada gbüşümde çok kıllanma oluştu halada devem ediyo

Göbeğinizde kahve renkli çizgi belirdimi kızlar ???
benim çok az göbek deliğinden aşağıda var okadar

hem de bariz şekillde,demekki ileriki aylarda tam şeritli olucam kaydirigubbakcemile3 ama benim hamile kalmadan öncesinden bile orada yeri belli oluyodu,ilginç.. sen de de var mı? bide karnımın üstü ve göğsümde acaip tüylenme başladı,dr. normal diyo doğumdan sonra geçermiş güya...siz de oluyo mu yaa? :sinifsinif:

ya bu kıllanma derdi bende de var gözlerime inanamıyorum artık okadar çokki eşimle yarışcam artık.fanfini finfon olurken utanıyom valla ya.inş. dökülür doğumdan sonra yoksa naparım bilmemmafoldumben

canım bende cizgi hafif vardı ama sanki iyice belirginleşmeye başladı bide göbeğimin etrafı bayağı bi kıllandı :kedi:

kızlar alacağım araba bu çok ağır değil...arabanın şuoturma yeri dümdüz yatıyor.ortadan tutuluyor...bebek hem size hem dışarıya oturtabşliyosunuz..dönüyor 360 derecxe

bende kızımda göbeğide de öle bi kahverengi çizgi oldu bunda yok bundada gbüşümde çok kıllanma oluştu halada devem ediyo

ya bu kıllanma derdi bende de var gözlerime inanamıyorum artık okadar çokki eşimle yarışcam artık.fanfini finfon olurken utanıyom valla ya.inş. dökülür doğumdan sonra yoksa naparım bilmemmafoldumben

canım bende cizgi hafif vardı ama sanki iyice belirginleşmeye başladı bide göbeğimin etrafı bayağı bi kıllandı :kedi:

EVET YA kızlar bendede kıl çıkmaya başladı ya kalın kalın değil böle ince ince ama
kıllandım bende yani ister istemez doğumdan sonra dökülüyomuş :)

şu yandaki araba yeri gibi olan yeri almayıp araba için özel koltuk alacağım ben...çümkü oturma yerini dün inceledim çok güzel.bebeişin rahat edeceği kesin destekli falan bebek büyüdükçe kırmızı minderi cırtcırtlı çıkıyor yani...

Cnm ne kadardı bu.

canım sadece arabası 590 lira dünbaktım carfourda kanzda..ama daha araştırmak lazım..bu travel olanları 2li setleri 700 falan...ama bence tam yatış pozisyonu olduğundan o yandaki koltuğa gerek yok zaten oda 0-6 ay için kullanılıyor..e üzerindeki yatışlı şeyi çok güzel bence...yatsın uyusun yani bi misafirliğe gidincede alırsın yanına çocuk yadırgamaz beşik gibi uyur içinde:)ya bide çi kocaman hee ben baktım valla yayla gibi yatak:lepi:

canim ben bakiyorum simdi kahverengi serit veya leke yok karnimda giysiden yeni yeni belli olmaya basladi ama tuylenme evet gogsumde ve karnimda cok utaniyorum gecen jiletle aldim yani dunde ruyamda acayip killi karnima bakiyodum erkekden beterdi galiba etkileniyorum ruyama giriyo ama tuylenme var utaniyorum biraz ama ne yapiyim .

heeee evt ayşecim aynen bu..yani çıkması takmasıda kolay hooppp dönüyor falan çok sevdim ben...o üsteki portbebe çıkıyo arabadan al eline taşı yani

canim fiyati ne kadar bu arabanin gecen ben baktim 299 euro birde baktim saat ve hava derecesi tahmini yapiyo birde kac dakika yurudugunu gosteriyo 400 euro tabi ben bu kadar para vermem arabaya normal bir sey istiyorum bunun fiyati nedir?

beğendiğim çilekteki odada bu..bunun herşeyi 1800liraya falan denk geliyo..belki perdesini pembe ipperde yaptırırm..canını okucam benim kocikin benn...alsanaalsanasmile

canim fiyati ne kadar bu arabanin gecen ben baktim 299 euro birde baktim saat ve hava derecesi tahmini yapiyo birde kac dakika yurudugunu gosteriyo 400 euro tabi ben bu kadar para vermem arabaya normal bir sey istiyorum bunun fiyati nedir?

gordum simdi fiyatin i canim ama cok begendim arabayi cok guzelmis :)

heeee evt ayşecim aynen bu..yani çıkması takmasıda kolay hooppp dönüyor falan çok sevdim ben...o üsteki portbebe çıkıyo arabadan al eline taşı yani

evet gayet güzel hele çıkıp taşınması büyük rahatlık ama çok pahalı geldi bana ya
bilmiyorumkismile 590 tl yani :)

ayyy cnm ya alma bence jiletle falan daha çok çıkar ve sertleşir sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…